ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Theta: Ένα εστιατόριο θαλασσινών στα Περβόλια, ακριβώς δίπλα στον φάρο

WIZ TEAM

Το νέο εστιατόριο της επαρχίας Λάρνακας βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία.

Η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη για την επαρχία Λάρνακας είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Ιούνιο και αφορά σε ένα εστιατόριο που αγκαλιάζει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση, μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα.

Το Theta Mediterranean, όπως ονομάζεται, έρχεται από τον όμιλο εταιριών Manitaras Group, και συγκεκριμένα μέσω της θυγατρικής Manitaras Bros Ltd, που δραστηριοποιείται ήδη στον χώρο της εστίασης, με τα πολύ δημοφιλή Alchemies και Joel στη Λάρνακα.

Στόχος του Theta, το οποίο θα είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στον φάρο των Περβολιών, σε ένα υπερυψωμένο σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα, είναι να προσφέρει ένα μενού με θαλασσινά, αλλά και κοκτέιλ και άλλα ποτά, μέσω του lounge bar του.

Το μενού έχει αναλάβει ο καταξιωμένος Έλληνας σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου, ενώ όπως προαναφέραμε στόχος είναι να τιμά και να αναδεικνύει τη Μεσόγειο και τις γεύσεις της σε κάθε πιάτο.

Ακολουθώντας το @thetamediterranean και φυσικά το WiZ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία και την εξέλιξη του νέου πολλά υποσχόμενου εστιατορίου της επαρχίας Λάρνακας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THĒTA (@thetamediterranean)