ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Think 30: H νέα hot άφιξη της πρωτεύουσας που πρέπει να επισκεφθείς

WIZ TEAM

Το νέο all-day εστιατόριο, Think 30 στην Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, έχει επιτέλους ανοίξει τις πόρτες του!

Tο γευστικό μενού, έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, για να δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch. Ο ταλαντούχος Chef Σαμουράκης συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ'όλη την διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, προσέφερε άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου. Ο διάσημος και βραβευμένος Chef του εστιατορίου έχει μεριμνήσει ούτως ώστε τα πιάτα να μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιo απαιτητικούς πελάτες. Έχει εμπειρία στο εστιατόριο Gastrologik το οποίο κατέχει 2 Michelin Stars, καθώς και σε άλλα αξιοσημείωτα εστιατόρια, όπως το 7 Food Sins σαν Head Chef, στο ΜΑΖΙ στο Λονδίνο σαν Sous Chef, στο Ευρωπαϊκό εστιατόριο Matsuhisa σαν Chef De Partie και στο Roca Moo στη Βαρκελώνη!

Επιπρόσθετα, η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συνδιάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό, φαγητού και ποτού.

Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.