ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Bastet επιστρέφει ανανεωμένο με νέο μενού

WIZ TEAM

Το αγαπημένο εστιατόριο της Λάρνακας, Bastet, επιστρέφει πιο καινοτόμο και ανανεωμένο από ποτέ! Πρόκειται για ένα bar restaurant που δικαίως κατέχει μια θέση στις προτιμήσεις πολλών, αφού θεωρείται ένα από τα διαμάντια της Λάρνακας στον γαστρονομικό τομέα, παρέχοντας άψογες αλλά και προσεγμένες γευστικές απολαύσεις από το 2018.

Η ανανεωμένη του εκδοχή είναι έτοιμη να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε ένα νέο γευστικό Pan Asian μενού, αφού η μοναδική ταυτότητά του έδεσε με το ονειρικό περιβάλλον του εστιατορίου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα αλλά και το ύφος του εστιατορίου να έχουν πλέον εναρμονιστεί, όπως θα διαπιστώσετε κατά την επίσκεψή σας. Πρόκειται για ένα νέο μενού που περιλαμβάνει από τα καθιερωμένα και γνωστά πιάτα της ασιατικής κουζίνας όπως sushi rolls, noodles, ασιατικές σαλάτες, μέχρι μοναδικές συνταγές, συνοδευόμενες όπως πάντα από τις ιδιαίτερες Bastet πινελιές, κατασκευασμένες από τα χέρια έμπειρων και καταξιωμένων σεφ. Απαραίτητη προϋπόθεση της επίσκεψής σας είναι να δοκιμάσετε τα καλοφτιαγμένα γλυκά και επιδόρπιά τους αφού είναι σίγουρο πως οι νόστιμες αυτές συνταγές θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα σας μείνουν αξέχαστες.

Μεγάλη αίσθηση ενδέχεται να προκαλέσει το επίσης ανανεωμένο bruch μενού τους που θα δώσει νέα πνοή στα πρωινά σας, γεμίζοντάς τα με ευχάριστες και λαχταριστές απολαύσεις, ενώ παράλληλα το bar & cocktail μενού θα συντελέσει στη χαλάρωσή σας παρέα με ένα κοκτέιλ, σε συνδυασμό με επιλεγμένους και φανταστικούς ναργιλέδες.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εστιατόριο, μέλος του ομίλου The Samir Group, με την ομάδα του ομίλου να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να καταπλήξει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Όραμά τους είναι να κάνουν την εμπειρία του κάθε πελάτη κατά την επίσκεψή του στο Bastet αξέχαστη και κατ’ επέκταση ασυναγώνιστη. Πρώτιστος στόχος τους είναι η δική μας ικανοποίηση και άνεση. Η ομάδα έχει πλέον στελεχωθεί με καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να αντεπεξέλθει στις δικές μας απαιτήσεις.
Οι πόρτες ανοίγουν τη Δευτέρα 21η Σεπτεμβρίου 2020. Αναγκαία είναι η τηλεφωνική κράτηση αφού η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, λόγω αυξημένης ζήτησης.

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Q-City Centre, Λάρνακα
Τηλέφωνο: 70003513
Social Media: @bastetartisan