ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Bruno μόλις αφίχθηκε στην Κύπρο

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Το πρώτο κατάστημα του γνωστού ελληνικού brand καφέ, το οποίο διαθέτει ήδη 85 καταστήματα στην Ελλάδα, λειτούργησε τις τελευταίες μέρες στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία.

Ο πιο κεντρικός δρόμος της Λευκωσίας, λοιπόν, που όλο και αναπτύσσεται με πολλές καινούργιες επιχειρήσεις εστίασης, αποκτά άλλη μια επιχείρηση εστίασης. Συγκεκριμένα, το πρώτο κυπριακό café της Bruno Coffee Stores, η οποία ξεκίνησε το 2008 από τη Λάρισα, βρίσκεται σε ένα γωνιακό κατάστημα, απέναντι ακριβώς από το City Plaza.

Το Bruno ξεκίνησε να μας σερβίρει καφέ και όχι μόνο, στην Πρωτεύουσα, από τις 18 Μαΐου.

«Είµαστε παθιασµένοι µε τον καφέ και προσπαθούμε κάθε φορά που απολαμβάνετε έναν καφέ Bruno η εµπειρία να παραµένει πάντα υπέροχη και αξέχαστη. Τα καταστήματά μας έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και ταυτόχρονα διαθέτουν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, προσφέροντας στον επισκέπτη μια εμπειρία χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Το προσωπικό µας εκπαιδεύεται συστηματικά, και τα προϊόντα μας περνούν από τεχνικούς ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα Κάθε μέρα δημιουργούμε στο εργαστήριό μας αλμυρά και γλυκά σνακ µε τα πιο αγνά υλικά, τα οποία φτάνουν κάθε μέρα σε όλα τα Bruno, μέσω του άρτιου δικτύου διανομής μας. Στις βιτρίνες μας θα βρείτε απολαυστικά σάντουιτς, υπέροχα παγωτά, νόστιμα cookies και πολλές ακόμα επιλογές για να συνοδέψετε τον καφέ σας», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, στο section «φιλοσοφία».

Info
Τηλ. 22045375
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 31, Λευκωσία
Δ-Κ 08.00-22.00