ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το DaVinci είναι το γλυκό new entry της Έγκωμης

WIZ TEAM

Ίσως το προσέξατε, ίσως και όχι. Ίσως είδατε τις λιχουδιές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για τη νέα, νόστιμη, γλυκιά άφιξη στην Έγκωμη που έχει ήδη ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Στο DaVinci προσφέρουν υψηλής ποιότητας χειροποίητο παγωτό φτιαγμένο με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πρώτες ύλες. Το DaVinci Gelato μάς μαθαίνει τη διαφορά μεταξύ παγωτού και gelato με τον πιο νόστιμο τρόπο, και μάς εξηγεί γιατί να προτιμήσουμε την αυθεντική ιταλική συνταγή του!

Θα το βρείτε στον νέο πολυχώρο Viale 28, δίπλα από το παλιό θέατρο Οθέλλος, στην πολυσύχναστη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, και θα απολαύσεις νόστιμα gelato με περισσότερες από 30 διαφορετικές γεύσεις, οι οποίες εναλλάσσονται καθημερινά και αναλόγως εποχής σε διάφορα νόστιμα χωνάκια, βαφλάκια, κρέπες, milkshakes αλλά και ευφάνταστα donuts παγωτού που κάνουν τη διαφορά.

Τα gelato donuts θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα αλλά και γεύσεις όπως σοκολάτας, φράουλας, Oreo αλλά και πιστάτσιο. Τώρα σίγουρα εσείς θα έχετε την απορία πώς γίνεται να είναι ντόνατς παγωτού. Πρόκειται για semifreddo παγωτά σε ξυλάκι, με παγωμένη επικάλυψη σε σχήμα ντόνατς που είναι άκρως γευστικά!

Ο χώρος χωρίζεται στα δυο: από τη μια το DaVinci και από την άλλη το Παραδοσιακό. Εδώ θα σας τραβήξουν την προσοχή αλλά και την όρεξη τα μοναδικά σάντουιτς στη βιτρίνα. Το Παραδοσιακό που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παραδοσιακών και όχι μόνο γεύσεων, σε σάντουιτς, σαλάτες, Scrocchiarella και χυμούς, είναι ιδανικό στέκι για πρωινό, brunch, light lunch και εκλεκτό καφέ.

Όλα αυτά μπορούν να έρθουν στην πόρτα σας ή να τα απολαύσετε εκεί, στον ωραία διαμορφωμένο εξωτερικό τους χώρο.

Το Παραδοσιακό προσφέρει υπηρεσίες take away και delivery.

Τηλέφωνο: 22730569 ( Παραδοσιακό),  22730597 (DaVinci)

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα μέχρι Κυριακή 8.00-24.00 (την περίοδο μέτρων κορωνοϊού μέχρι τις 22.30).