ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος εκτός Λευκωσίας

WIZ TEAM

Η δημοφιλής αγορά, μετά από πέντε φανταστικές βραδιές στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, ταξιδεύει για πρώτη φορά εκτός Λευκωσίας, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στη Λάρνακα.

Το Fork Food Market, μετά από το περσινό Φθινοπωρινό event, επιστρέφει ξανά στην Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες της Λάρνακας. Στόχος μας να (ξανά)συστήσουμε στο κοινό της Λάρνακας, locals και μη, τους μοναδικούς μας vendors και τις υπέροχές τους γεύσεις.

«Η αγορά μας στην προσπάθεια να προωθήσει το μήνυμα της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, προτρέπει τους λάτρεις του Fork να έρθουν με το ποτήρι τους και να ενισχύσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια για ένα πιο πράσινο περιβάλλον. Σε περίπτωση που ξεχάσεις το ποτήρι σου ή θέλεις να ξεκινήσεις τη συλλογή μας, μπορείς να προμηθευτείς από το bar τα συλλεκτικά μας ποτήρια, τα οποία διατίθενται στη τιμή των 2 ευρώ.

Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7 μέχρι τις 11, ενώ το μπαρ και η μουσική θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά για να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Ο Dj Marcos θα δώσει το δικό του ρυθμό και θα μας κρατήσει συντροφιά με τα beats του, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς».

Για χώρους στάθμευσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους διαθέσιμους στην περιοχή, ενώ αν έχετε όρεξη για περπάτημα μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας στο χώρο στάθμευσης δίπλα από την μαρίνα Λάρνακας.

InfoΠαρασκευή 30 Ιουνίου 2023
Πλατεία Ευρώπης, 19.00-23.00
Φοινικούδες, Λάρνακα