ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Hola είναι η νέα taco-λατρεία της Λευκωσίας!

WIZ TEAM

Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και πληθαίνουν τα μαγαζιά που προτείνουν ποιοτικό street food, ξεφεύγοντας από τις κλασικές επιλογές, κάτι που για εμάς τους foodies είναι άκρως ευχάριστο.

Το Hola, λοιπόν, είναι η νέα άφιξη της Λευκωσίας που έρχεται να μας παρουσιάσει τον νέο λαχταριστό κόσμο των tacos που μπορείς να απολαύσεις στον δικό σου χώρο χωρίς τύψεις και ενοχές.

Τα λαχταριστά, τραγανά, μεξικάνικα πιτάκια, το απόλυτο comfort food, ήταν κάτι που έλειπε από τη street food παλέτα μας, έτσι δυο νεαροί, ο Ανδρέας και η Γεωργία, αποφάσισαν να μας πουν «hola!», ανοίγοντάς μας ένα νέο κόσμο στις street επιλογές μας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HOLA (@holatacoscy)

 Ως ανήσυχα πνεύματα και οι δυο, ήθελαν να δημιουργήσουν μια taqueria διαφορετική́, που να μη σερβίρει τα παραδοσιακά́ τάκος.

«Θέλαμε να κάνουμε το λεγόμενο “Foodporn“, που είναι τάκος με καυτερό́ τραγανό́ κοτόπουλο βουτηγμένο σε cheddar sauce και διάφορα άλλα συνοδευτικά́ όπως φρέσκες τηγανητές πατάτες με καπνιστό́ μπέικον και cheddar sauce» μας είπαν χαρακτηριστικά. Όλα γίνονται από́ τους ίδιους, από τα ψωμάκια και τις σάλτσες μέχρι τα συνοδευτικά́. 

Τους δραστήριους αυτούς νέους τούς έχουμε γνωρίσει από το Churros Amigos, το μαγαζί που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στη Λακατάμια και προσφέρει απολαυστικές churros λιχουδιές.

Οι υπηρεσίες του Hola είναι διαθέσιμες μόνο με delivery και αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Σύντομα με περισσότερες πληροφορίες, stay tuned!