Loading...
«Εδώ και δύο δεκαετίες μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για τη δημιουργικότητα, τη γαστρονομία και την αυθεντική ιταλική φιλοξενία. Τίποτα από όλα αυτά, όμως, δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς».
Με αυτό το λιτό αλλά γεμάτο ουσία μήνυμα το κλασσικό κι αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Πρωταρά μάς προσκαλεί σε ένα Aperitivo Celebration το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου 2026.
Και ποιος δεν έχει απολαύσει ωραίο φαγητό στη μοντέρνα τρατορία, που είναι τοποθετημένη σε μια από τις πιο απαιτητικές γαστρονομικά περιοχές της ελ. επαρχίας Αμμοχώστου. Με ιταλική καρδιά και σαφείς αναφορές στη διεθνή κουζίνα, το Just Italnian προσφέρει εγκάρδιες γεύσεις σε ένα πλούσιο μενού με καλές πρώτες ύλες.
Νόστιμες μακαρονάδες, ποικιλία σε steaks, σούπα αστακού, ενώ must taste είναι σίγουρα το ριζότο και η πίτσα σε ξυλόφουρνο. Το πολύ καλό σέρβις και η προσεγμένη λίστα κρασιών, σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον, συμπληρώνουν την εικόνα.
Info
Πέμπτη 25 & Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026
Just Italian, 18.30-20.00
Λεωφ. Κάππαρη 52, Παραλίμνι