ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Λεμεσιανό Καρναβάλι πάει για ρεκόρ!

WIZ TEAM

Το 2020 ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τις 25.000, οπότε κρίνοντας από τις 110 ομάδες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για φέτος -μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου που εληγε η προθεσμία-, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεπεράσουμε τους 30.000 καρναβαλιστές στη φετινή μεγάλη παρέλαση.

Μιλώντας με την κυρία Σκεύη Αντωνιάδου, Ανώτερη Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου Λεμεσού, η οποία μοιράστηκε μαζί μας τις πιο πάνω πληροφορίες αλλά και τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη διοργάνωση, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η φετινή καρναβαλίστικη παρέλαση θα είναι ίσως η πιο επιτυχημένη -από άποψη προσέλευσης κόσμου- που έγινε ποτέ.

Το φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει και η παιδική παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μια βδομάδα πριν, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Έντεκα μέρες Λεμεσιανού Καρναβαλιού, λοιπόν, με τον Δήμο να προσφέρει δωρεάν διασκέδαση στον κόσμο.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, αφού επικυρωθεί, αλλά όπως μαθαίνουμε θα είναι πολύ πλούσιο (ίσως πλουσιότερο από κάθε άλλη χρονιά). Ανάμεσα στις εκδηλώσεις, ξεχωρίζουν σαφώς τα πάρτι σε υπαίθριους χώρους και δη τα πάρτι με ζωντανή μουσική (όχι μόνο με DJs όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια).

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία την έναρξη του Καρναβαλιού στην πόλη του γλεντιού και φυσικά τη μεγάλη παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου.