ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγαλύτερο υδροπάρκο της Ευρώπης ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 4 Ιουνίου

WIZ TEAM

Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε βουτιά στην αρχαία Ελλάδα με τους φίλους και την οικογένειά μας, ζώντας «μυθικές» περιπέτειες σε μια μοναδική υδατική πραγματικότητα.
Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου και της Ευρώπης άνοιξε τις πόρτες του και σας προσκαλεί να περάσετε απίστευτες μέρες ασυναγώνιστης διασκέδασης. Το WaterWorld Themed WaterPark είναι ο πρώτος προορισμός αναψυχής στην Αγία Νάπα και αποτελεί την τέλεια επιλογή να γιορτάσετε ή να αναζητήσετε μια #SuperFun μέρα, με περισσότερες από 30 νεροτσουλήθρες, αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες και μεγάλη ποικιλία φαγητού και ποτών!

Με ανυπομονησία αναμένουμε την official ανακοίνωση της έναρξης του επιτυχημένου Wave Pool Party! Μία συνήθεια που έγινε λατρεία και γέμισε τα Σάββατα μας με μοναδικές μουσικοχορευτικές στιγμές. Όμως τι μπορείς να προσθέσεις σε μία συνταγή που είναι ήδη πετυχημένη; Stay tuned for something awesome!

Εκτός από την πληθώρα παιχνιδιών και τους μοναδικούς χώρους αναψυχής, στο WaterWold WaterPark μπορείτε να χαλαρώσετε στα μεγάλα αναπαυτικά κρεβάτια (THEA BEACH CABANAS). Ποιος δεν θα θέλε λοιπόν την μοναδική αυτή εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας; Μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα της online κράτησης τους, καθώς και η δυνατότητα της κράτησης επί τόπου, αναλόγως πάντα με την διαθεσιμότητα. Η ενοικίαση των THEA BEACH CABANAS, προϋποθέτει τις παροχές locker key, αλλά και υπηρεσίες αποκλειστικής εξυπηρέτησης σε ότι αφορά τις ανάγκες κατανάλωσης ποτών. Η ξεγνοιασιά και η απόλαυση συναντιούνται σε μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία!

Ακόμη για όσους επιθυμούν να βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια, μπορούν να επιλέξουν την THEA VIP SUITE. Η σουίτα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με εντυπωσιακό φαγητό, υδρομασάζ με θέα στο WaterWorld, ενώ κράτηση της μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα εξασφαλίζοντας αυτόματα την fast pass σε όλες τις νεροτσουλήθρες και τα αξιοθέατα του WaterWorld, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στη σειρά.
Παράλληλα, για την ομαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας του WaterWorld, η ομάδα του υδροπάρκου, φροντίζει να εφαρμόζει αυστηρά τις οδηγίες και κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται ο άψογος χειρισμός με συχνό καθαρισμό των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών κοινής χρήσης.

Το WaterWorld WaterPark ανοίγει επίσημα τις πύλες του την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και μας περιμένει!

Website: https://waterworldwaterpark.com/ 
Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/  
Instagram: @waterparkcyprus