ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο «bakery cafe» της λεωφόρου Μακαρίου

WIZ TEAM

Όσοι βρέθηκαν τις τελευταίες μερικές μέρες στο κέντρο, και συγκεκριμένα στην πλατεία Σπυριδάκη, έξω ακριβώς από το εμβληματικό «360», εκτός από τον γιορτινό διάκοσμο και τα διάφορα events του Δήμου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ωραία προϊόντα από το νέο κατάστημα των Constantinides Bakeries, που ως γνωστό προσγειώθηκε στην οδό Αφροδίτης (κάθετη στη Μακαρίου)

Το νέο «bakery café» του κέντρου είναι ένα από τα πολλά νέα μαγαζιά που ήρθαν στην πόλη μετά το εντυπωσιακό ρεκτιφιέ, δίνοντας και πάλι ζωή στον πιο κοσμοπολίτικο δρόμο της πρωτεύουσας.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το δημοφιλές αρτοποιείο στα Λατσιά, μπορούμε πλέον να απολαύσουμε όλες τις δημιουργίες των Constantinides Bakeries και στο κέντρο της πόλης, μέσω του νέου (δεύτερου) καταστήματος.

Εκτός από τα ψωμιά και τα διάφορα αρτοποιήματα, η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει επίσης καφέ, σνακ, γλυκά, κέικ και άλλα πολλά, μέσω της γνωστής φιλοσοφίας των Constantinides Bakeries που προωθούν την πιο υγιεινή διατροφή, με πολλές vegan επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Η Πλατεία Σπυριδάκη εξελίσσεται σε hot προορισμό

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το νέο κατάστημα διαθέτει και τραπέζια, οπότε ο κόσμος μπορεί να απολαμβάνει επί τόπου όλη τη γκάμα προϊόντων, στο πλαίσιο της βόλτας του στο κέντρο.

Info
Τηλ. 22313473
Λεωφόρος Μακαρίου, Λευκωσία
Δ-Κ 7.00-21.00