ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το νέο υγιεινό brunch spot της Λευκωσίας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Οι επιλογές για brunch όλο και πληθαίνουν στο κέντρο της Λευκωσίας. Από την προηγούμενη εβδομάδα το Smoothie Factory, το αγαπημένο juice spot που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του, πέρα από τα δροσιστικά smoothies, τους cold-pressed juices και τα υγιεινά σνακ ενέταξε στο μενού του την αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, το brunch.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ., μπορείτε να απολαύσετε το brunch σας στον εξωτερικό ή εσωτερικό του χώρο και να συνεχίσετε τη βόλτα σας στο κέντρο της πόλης.

Στο μενού υπάρχουν επιλογές που φτιάχνονται από αγνά και φρέσκα υλικά προσφέροντας στον κάθε επισκέπτη υγιεινά και συνάμα χορταστικά πιάτα. Θα βρείτε λαχταριστά γλυκά και αλμυρά pancakes τα οποία σερβίρονται με φρέσκα φρούτα, maple syrup αλλά και την specialty homemade honey granola του μαγαζιού, η οποία απογειώνει τα πιάτα με το άρωμα και τη γεύση της.

 

Εκτός από τα πιο πάνω θα βρείτε ιδιαίτερα γευστικές σαλάτες όπως τη Mangolicious με μάνγκο και ινδική καρύδα, open sandwiches σε τραγανό ψωμί ζέας και bagels, όπως επίσης αβγά σε κλασικές αλλά ενδιαφέρουσες εκδοχές όπως ομελέτα, αβγά ποσέ τα οποία συνδυάζονται με ποικιλία υλικών όπως καπνιστό σολομό, αβοκάντο, τυριά κ.ά.

Αν αυτές τις μέρες, λοιπόν, σκέφτεστε να πάτε μία βόλτα στην καρδιά της Λευκωσίας, αξίζει να επισκεφτείτε το Smoothie Factory, το οποίο για brunch λειτουργεί μόνο με κρατήσεις στο τηλέφωνο 22335151.