ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «Ουζερί» καλωσορίζει την καλοκαιρινή σεζόν

WIZ TEAM

To καλοκαίρι θέλει ψαρομεζέδες και ούζο δίπλα στην θάλασσα και η αλήθεια είναι ότι προς στιγμήν ανησυχήσαμε ότι ίσως αναγκαστούμε φέτος να στερηθούμε αυτές τις απολαύσεις. Ευτυχώς όμως όλα δείχνουν ότι γυρνάμε αργά και σταθερά στους ρυθμούς μας και αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας εξόδους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας στέκια στην Πάφο, το εστιατόριο «Ουζερί» του ξενοδοχείου Almyra επιστρέφει και είναι πανέτοιμο για να μας χαρίσει όμορφες μουσικές βραδιές με φόντο την καλύτερη θέα στην πόλη.  

Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης των προστατευτικών μέτρων και θα λειτουργεί στη βάση των επίσημων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ευημερίας τόσο των επισκεπτών.

Έχοντας καθιερωθεί ως ο απόλυτος γευστικός προορισμός στην Πάφο, το εστιατόριο στρώνει και πάλι έξω τα τραπεζάκια του και ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, πρωταγωνιστώντας για ακόμη μια φορά στη γευστική σκηνή της πόλης.

Αρχικά, θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Μαίου και μετά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με διαφορετική μουσική πρόταση κάθε βραδιά εκτός αυτής της Πέμπτης. Έτσι, παράλληλα με το πλούσιο μενού, το εστιατόριο θα προσφέρει κι ένα πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, δημιουργώντας μια όμορφη, ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα που ξεδιπλώνεται μπροστά του, το εστιατόριο «Ουζερί» παραμένει και αυτό το καλοκαίρι… the place to be.

Προσωρινά θα λειτουργεί  μόνο με κρατήσεις στο 96937032