ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το pasta bar που αγαπάει όλη η Αθήνα ανεβάζει ρολά στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Αν είσαι ορκισμένος μακαρονάς, τότε διάβασε παρακάτω γιατί σε ενδιαφέρει.

Ως λάτρης των μακαρονιών ο Mailo ταξίδεψε στη Γένοβα για να διδαχθεί από τους καλυτέρους την παρασκευή των φρέσκων ζυμαρικών. Έπειτα συνέχισε στην Ρώμη, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία.

Μετά από τις περιπέτειες του Mailo στην αγαπημένη χώρα, επέστρεψε στην Αθήνα και έφερε μαζί του τη μηχανή φρέσκων ζυμαρικών, και ξετρέλανε τους Αθηναίους δημιουργώντας ένα franchise που έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα και τώρα και την Κύπρο.

Η επιτυχία του Mailo’s – The Pasta Project έφτασε στην Κύπρο και σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του στο ανανεωμένο Mall της Έγκωμης αλλά και στο Mall of Cyprus, παρουσιάζοντας στο κοινό της Κύπρου τα φρέσκα ζυμαρικά του από ιταλικό βιολογικό αλεύρι, που δεν χρειάζονται πάνω από 2 λεπτά για να βράσουν, αλλά και τις εξίσου φρέσκες σάλτσες του, που χρειάζονται μόνο 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί ένα απίθανο street food ποιοτικό γεύμα.

Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, κοτόπουλο, μανιτάρια και εστραγκόν, Chicken με Philadelphia, κοτόπουλο, μπρόκολο και λιαστή ντομάτα αλλά και Truffle Mushrooms, Mac & Cheese που φτιάχνεται με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας είναι μερικές από τις επιλογές που θα λατρέψετε.

Όλα μας τα πιάτα, φτιάχνονται μπροστά σας, σε μόλις πέντε λεπτά με τα πιο αγνά υλικά από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Ιταλία.

Σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.