ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πιο γιορτινό gift box από το Vinylio Wine etc

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Vinylio wine etc στη Λεμεσό, ετοιμάζει για εσάς το πιο όμορφο gift box που ξεχειλίζει από γεύσεις και το στέλνει στον χώρο σας.

Πιο συγκεκριμένα, το Vinylio wine etc σας φτιάχνει ένα πακέτο με vintage διάθεση το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα ή και περισσότερα μπουκάλια κρασί, μαζί με διάφορες γκουρμέ λιχουδιές και χειροποίητα προϊόντα όπως ψωμιά, μαρμελάδες, ντιπς, φρέσκο πατέ, φοκάτσια, μπισκότα, σοκολάτες και άλλα, και σας τα παραδίδει στο σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τις συνήθειες που τόσο σας έλειψαν, με ασφάλεια στο σπίτι μαζί την οικογένειά σας, παρέα με τις μοναδικές γεύσεις και αρώματα που ξέρετε και αγαπάτε από το στέκι που στηρίζετε εδώ και τόσα χρόνια.

Με αφορμή και τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει, σε κάθε πακέτο που αγοράζετε, κρύβονται μέσα διάφορες μικρές εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψετε, όπως ένα παλιό κλειδί κρασιού, σανιδάκια κοπής τυριών, ένα πορσελάνινο κουτί με σοκολάτες ή ακόμα και πούρα.

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας παραγγελία και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να προσθέσετε στο κουτί σας, ενώ η ιδέα αυτή αποτελεί το ιδανικό δώρο και για τα πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται μακριά σας λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε, στέλνοντάς τους έτσι ένα κουτί γεμάτο νοστιμιές και αγάπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να αποκτήστε το δικό σας gift box από το Vinylio wine etc επιλέγοντας τα vegan κουτιά για την παραγγελία σας.

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Vinylio wine etc στο Facebook: https://www.facebook.com/vinylio.limassol