ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο online bar είναι γεγονός και βρίσκεται στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Εδώ και ένα χρόνο περίπου ήρθαν τα πάνω-κάτω στη ζωή μας, με αποτέλεσμα να περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα αντί έξω. Μας λείπουν οι έξοδοί μας στα εστιατόρια αλλά και στα μπαρ με την παρέα μας, αλλά σίγουρα βρίσκουμε τρόπους να προσαρμοζόμαστε στις νέες καταστάσεις.

Σ' αυτό το κλίμα βρίσκεται και το Mamoo Bar, το πρώτο online μπαράκι στη Λεμεσό, όπου το κοινό έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει αγαπημένα κοκτέιλ φτιαγμένα από επαγγελματίες, τα οποία έρχονται με delivery στον δικό τους χώρο. Στο μενού τους θα βρείτε αγαπημένα κλασικά κοκτέιλ όπως Aperol, Hugo, Moscow Mule, Cosmopolitan on the rocks, Mojito classic, Mai tai αλλά και signature επιλογές όπως το “U la laaa” που αποτελείται από ρούμι, passion fruit, falernum, λάιμ και ginger μπίρα ή το “Like no other” που φτιάχνεται από βότκα εγχυμένη με βανίλια, πιστάτσιο, ανανά, λάιμ και πράσινο μήλο.

Δεν είμαι μόνο αυτά όμως, αφού στο μενού υπάρχουν και επιλογές κρασιών, draught μπίρες αλλά και δροσιστικά αναψυκτικά. Οι υπηρεσίες delivery είναι μόνο για Λεμεσό και μπορείτε να τους βρείτε στις πλατφόρμες Foody, Bolt και Deliveryman.