ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Σπριτσερία Ερμού είναι η νέα άφιξη της Λάρνακας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Κρατώντας τα υψηλά στάνταρντ του ποτού, το αγαπημένο μπαράκι της Λάρνακας, Barrel House, ανανεώθηκε, άλλαξε όνομα και επέστρεψε ως Σπριτσερία Ερμού.

Ένας ωραίος all day χώρος στη στοά Κίζη, που λειτουργεί καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το μενού των φαγητών μικρό αλλά ιδιαίτερο. Εδώ θα έρθεις να απολαύσεις, καφέ, ποτό και το γλυκό σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με ιδιαίτερα πιάτα μεσημέρι και βράδυ αλλά και με brunch επιλογές τα σαββατοκύριακα από τις 10.00 μέχρι τις 14.00, το Σπριτσερία Ερμού ήρθε να δώσει νέο αέρα στην μετά-καραντίνα εποχή στη Λάρνακα.

Κρατώντας πάντα υψηλά τα στάνταρντ των ποτών, τα οποία σερβίρονται όλες τις ώρες της ημέρας, εδώ θα απολαύσετε ελαφριές επιλογές από σαλάτες με signature dressings, dumplings παρέα με ιαπωνικό spritz, λουκάνικο με ντομάτα στον φούρνο και διάφορα άλλα. Από το μενού δεν λείπουν τα πλατό από φρούτα, τυριά και αλλαντικά αλλά και τα γλυκά, με το double cheese brownie με παγωτό να είναι κόλαση στο στόμα.

Για τους fans των sprits, υπάρχει ειδικό section στο μενού. Στο μενού του θα βρείτε κραφτ κοκτέιλ, δημιουργικά gin tonic, ποτά ποιότητας και μια σειρά από πάνω από 120 εισαγόμενες και τοπικές μπίρες από όλο τον κόσμο. Αν βρεθείτε εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί με μιμόζες, σπριτς μεσημέρι-απόγευμα και νεγκρόνια για το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα κοκτέιλ τους δεν χρησιμοποιούν καθόλου ζάχαρη και σιρόπια.

Ωράριο λειτουργίας Τρίτη - Παρασκευή 10:00 - 00:30, Σάββατο - Κυριακή 09:30 - 01:00. Για κρατήσεις στο 24400921.

Σημειώνεται επίσης ότι το αγαπημένο Barrel House συνεχίζει κάπως διαφορετικά, αφού πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του ως cocktail catering και είναι μέλος της Sunmoon Hospitality Services. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα https://www.sunmooncy.com/home.