ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Street Sins είναι το νέο must street food της πρωτεύουσας

WIZ TEAM

Τρελαίνεσαι για αυθεντικό world street food; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψεις τις απίστευτες δημιουργίες του Street Sins, του νέου μαγαζιού της πρωτεύουσας!

Με street food αέρα και αυθεντικές διεθνείς συνταγές, το Street Sins έχει εμπνευστεί από γεύσεις όλου του κόσμου. Δηλαδή θες ασιατικά bao buns, θες αμερικάνικα burgers, θες ισπανικά churros; Όλα αυτά τα αγαπημένα street food πιάτα θα τα βρεις εδώ.

Στο μενού τους θα βρεις το Black Temptation, ένα πιάτο με τραγανές γαρίδες σε μαύρα bao buns από μελάνι σουπιάς, αβοκάντο, γαρνιτούρα από φρέσκα μυρωδικά και καυτερή σάλτσα μαγιονέζας. Το Oh My Cod είναι ένα πιάτο που συνδυάζει μια κλασική αγγλική κροκέτα μπακαλιάρου με διάφορα γευστικά ελληνικά γεμίσματα, όπως σπιτικό λευκό ταραμά, κρέμα παντζαριού ή μαγιονέζα βασιλικού.

Το παραδοσιακό νόστιμο λουκάνικο Βαυαρίας αλλά και το El Diablo αμερικάνικου τύπου juicy burger με λιωμένη σπιτική σάλτσα από τσένταρ, πιπεριά τσίλι, τραγανό κόκκινο κρεμμύδι και καυτερή μαγιονέζα, τα οποία συνδυάζονται με το γαλλικό brioche ψωμάκι, δημιουργούν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία delivery φαγητού.

Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά. Για επιδόρπιο υπάρχουν αγαπημένα churros, ίσως από τα πιο νόστιμα γλυκά που μπορείς να τα συνοδεύσεις με λιωμένη σοκολάτα, μυρωδάτη βανίλια, κρέμα φιστικιού ή καραμέλας.

Το Street Sins βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Στα φρέσκα προϊόντα, στα ποιοτικά υλικά και στις νόστιμες εκτελέσεις.

Το Street Sins λειτουργεί από τις 12:00 έως τις 23:00, 7 μέρες την εβδομάδα και μπορείς να παραγγείλεις online μέσω της Wolt.

Βρες το Street Sins εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/STREETSINSCY

Instagram: https://www.instagram.com/_streetsins/