ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Ταβερνείο του Αγρότη επιστρέφει δυναμικά

WIZ TEAM

Ένα από τα αγαπημένα μας μερακλήδικα στέκια, το Συνεργατικό Ταβερνείο του Αγρότη ανακοίνωσε την επανέναρξη του χαρίζοντας μας αισιοδοξία.

Το Συνεργατικό ταβερνείο του Αγρότη είναι ένα ιδιόρυθμο ταβερνάκι που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης στο Τσέρι. Ο Ιδιοκτήτης, Ανδρέας Αγρότης, μαγειρεύει με αγάπη και μεράκι προσφέροντας στο κοινό μοναδικές γεύσεις και παρειστικη ατμόσφαιρα. Είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη και λειτουργεί μόνο με κρατήσεις.

Ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό για την επανέναρξη του μέσα από την σελίδα του στο facebook :

Όλα στη ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Έτσι αυτή η υπόθεση του Κορωνιού φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και έτσι με βάση τα διατάγματα του Υπ. Υγείας θα μπορούμε από τις 21 Μαΐου να επαναλειτουργήσουμε. Θα είμαστε ανοιχτοί κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Σας ενημερώνω ότι μέχρι και το τέλος Ιουνίου θα προσφέρουμε το συνηθισμένο μενού του Οφτού της Τερατσιάς (λόγω αυξημένης ζήτησης) το οποίο περιλαμβάνει, το οφτόν, πατάτες, τταβά Βαρωσιώτικο, πουρκούριν, σαλατικά, ξιδάτα, γιαούρτι, ελιές τσακιστές και κατόπιν παραγγελίας κεφαλάκια και οφτόν χοιρινό.

Χρήσιμες πληροφορίες.

Βάσει του σχετικού διατάγματος, παρακαλώ όπως λάβετε υπόψη τα πιο κάτω:

1. Μέγιστος αριθμός ατόμων 22, με βάση τη χωρητικότητα ανά τετραγωνικό μέτρο.

2. Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των 10 ατόμων.

3. Κατά την είσοδό σας στο Ταβερνείον θα τηρούνται οι ενδεδειγμένοι κανονισμοί υγιεινής και θα υπάρχει σχετική έντυπη πληροφόρηση.

4. Η τοποθέτηση των τραπεζιών δεν θα μπορεί να αλλάξει εφόσον αυτά θα πρέπει να διατηρούν την ασφαλή απόσταση των τριών μέτρων μεταξύ τους.

5. Καμία ακύρωση δεν θα γίνεται αποδεκτή, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός που μπορούμε να φιλοξενούμε είναι περιορισμένος. Για αυτό η κράτησή σας να είναι σιεροτζέφαλη.

6. Όλες οι κρατήσεις θα γίνονται κατόπιν προ-κράτησης όπως άλλωστε γινόταν πάντα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας

Τα λέμε
Ανδρέας Αγρότης

Τηλ. 99680145