Loading...
Ένα από τα πιο ποιοτικά street food trucks της Λεμεσού αποκτά αισίως τον δικό του χώρο.
Όπως έχουμε γράψει ξανά, στόχος του Παναγιώτη Χατζηπαναγή, μέσω του The Coach Eats, είναι να απευθυνθεί στον κόσμο που θέλει να γευτεί κάτι καλό και ποιοτικό, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία μας σε σχέση με το burger. Στο μενού του βρίσκεις επιλογές σε premium black angus beef burger, επιλογές σε chicken burger (μόνο φιλετάκι στο grill), προτάσεις vegan-vegetarian burger (με φαλάφελ), επιλογές σε πατάτες, σαλάτες, σος και dips.
Αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο ίδιος για το νέο μαγαζί:
«Τα φώτα άναψαν και η καρδιά μας χτυπά ξανά δυνατά.
Το The Coach Eats άνοιξε τις πόρτες του στο νέο του σπίτι. Έναν χώρο καινούριο, ανανεωμένο, αλλά με την ίδια ψυχή που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Την ίδια εμμονή στην ποιότητα. Την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό. Την ίδια ανάγκη να σας προσφέρουμε κάτι αληθινό, κάθε φορά που μας επισκέπτεστε.
Αυτό δεν είναι απλώς ένα άνοιγμα. Είναι η συνέχεια μιας ιστορίας που γράφεται μαζί σας. Με κάθε burger, κάθε μυρωδιά που γεμίζει τον χώρο, κάθε βλέμμα ικανοποίησης στο πρώτο δάγκωμα».
Info
Τηλ. 70087330
Μαρίνου Γερουλάνου 41, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός
Τρ-Κ 12.00-14.00 & 18.00-22.00