ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ξενοδοχείο που αγαπήθηκε από όλους σας περιμένει αυτό το καλοκαίρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ώρα των διακοπών έχει φθάσει. Η αναμονή για την καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της και ήδη τα κρυστάλλινα νερά του νησιού και οι βραβευμένες παραλίες έχουν γεμίσει από λουόμενους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η «καρδιά» της Κύπρου κτυπά στα παραλιακά θέρετρα. Εκεί όπου μικροί και μεγάλοι κάνουν βουτιές στα διάφανα νερά, χαλαρώνουν στις χρυσές αμμουδιές και απολαμβάνουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου.

Ανάμεσα στις πιο διάσημες και πολυβραβευμένες παραλίες του νησιού μας είναι το Fig Tree Bay. Η παραλία βρέθηκε πέρσι στην 3η θέση ανάμεσα στις 50 καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Σε ένα όμορφο και μαγευτικό περιβάλλον ανάμεσα σε μια μεγάλη έκταση κήπων και μερικά μέτρα μακριά από την δημοφιλή παραλία βρίσκεται το Louis Nausicaa Beach. To εμβληματικό ξενοδοχείο προσφέρει την πιο ευχάριστη διαμονή για όσους αναζητούν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό.

Η νησιώτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Louis Hotels και τις πολυβραβευμένες του υπηρεσίες αποτελούν το τέλειο συνδυασμό για ανεπανάληπτες στιγμές για όσους επιλέξουν να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, η Louis Hotels υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της στο Louis Nausicaa Beach με τις καλύτερες προσφορές. Με 3 μόνο κλικ στο www.louishotels.com  κάντε την κράτησή σας τώρα και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 38%!