ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 - Οι Μεγάλοι Νικητές

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Ο Μάριος Γεωργίου είναι ο Man of the Year στην 21η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022.

Η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Parklane, a luxury Collection Resort and Spa στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και μακροβιότερο θεσμό βράβευσης στην Κύπρο που με πρωτοβουλία του περιοδικού MAN και της εφημερίδας «Η Καθημερινή» κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άνδρες εκείνους που αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο και φέτος ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε η Μελίνα Ασλανίδου. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για την χρονιά,  ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.  

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, JAGUAR, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.

 

21η ΑΠΟΝΟΜΗ

ΝΙΚΗΤΕΣ

1] MANAGER / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Ηλίας Ηλιάδης
Aπονεμητής: Αλέξης Φωτιάδης

2] ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Αγαμέμνων Επαινετός
Aπονεμητής: Πέτρος Αγαθαγγέλου

3] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Σταύρος Χριστοδούλου
Aπονεμητής: Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

4] ΑΘΛΗΤΗΣ
Μάριος Γεωργίου
Aπονεμητής: Πιέρος Σωτηρίου και Δημήτρης Αλετράρης

5] INVESTOR OF THE YEAR
Τάκης Χριστοδούλου
Aπονεμητής: Πανίκος Νικολάου

6] ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ
Ανδρέας Άντωνα
Aπονεμητής: Σάββας Περδίος

7] ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Βαλεντίνος Χαραλάμπους
Aπονεμητής: Λουκία Χ ‘Γαβριήλ και Αντώνης Πολεμίτης

8] LIFETIME ACHIEVEMENT
Γιάννης Τσέλεπος
Aπονεμητής: Νατάσα Πηλείδου

9] ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Λευτέρης  Πετρούνιας
Aπονεμητής: Αννίτα Δημητρίου

10] MAN OF THE YEAR 
Μάριος Γεωργίου
Aπονεμητής: Νίκος Αναστασιάδης