ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρυπώσαμε στο Tipsy Sticks λίγες μέρες πριν το επίσημο opening

WIZ TEAM

Και εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από το νέο fusion souvlaki bar που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Στασάνδρου.

Άλλος ένας χώρος που έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των επιλογών για έξοδο στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία άρχισε να παίρνει τα πάνω της.

Διάβασε επίσης: Η Πλατεία Σπυριδάκη εξελίσσεται σε hot προορισμό


Το Tipsy Sticks είναι το νέο μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα fusion souvlaki bar, όπως αυτοπροσδιορίζεται, στο οποίο οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν δεκάδες επιλογές σε σουβλάκι! Τα sticks πάνω στα οποία σερβίρεται το φαγητό σε προϊδεάζουν για την «to share» λογική του dinner, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως αρκετές από τις σάλτσες έχουν ως βάση το αλκοόλ -εξ ου και το όνομα «tipsy sticks» (δείτε εδώ το πλήρες μενού).

«Μέσα από τις διάφορες γαστρονομικές μας ενότητες θα επιχειρήσουμε να σας παρουσιάσουμε -σε βάθος χρόνου- διαφορετικές κουλτούρες, στο δικό μας ύφος», αναφέρει η ομάδα του μαγαζιού.

Από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (opening) και κάθε βράδυ, από τις 16.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, στο Tipsy Sticks θα προσφέρεται φαγητό, τόσο σε ψηλά όσο και σε χαμηλά τραπέζια, ενώ σύντομα θα προστεθεί και το brunch ως επιλογή για τα σαββατοκύριακα.

Το φαγητό θα μπορείς να το συνοδεύσεις με cocktail, craft μπύρα, κρασί ή οποιοδήποτε άλλο ποτό επιθυμείς, μιας και η γκάμα με τα spirits θα είναι αρκετά πλούσια.

Info
Τηλ. 22783333
Στασάνδρου 10Γ, Λευκωσία
@tipsysticks_