ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιπουροκαταστάσεις σε 18 χώρους στην Κύπρο

WIZ TEAM

Μπορεί  ο «Οίνος να ευφραίνει καρδία» αλλά και το «Τσίπουρο εδραιώνει φιλία». Το Wiz σας προτείνει 18 μαγαζιά σε όλη την Κύπρο για να πιείτε τα τσίπουρα σας, να απολαύσετε τους μεζέδες σας και να διασκεδάσετε με την παρέα σας εδραιώνοντας τις φίλίες σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τσιπουράκι Μεζεδάκι
Οθέλλου 1, παλιά Λευκωσία
Τηλ. 99754417

Μερακλήδικος και ατμοσφαιρικός χώρος για τσιπουράκι, ουζάκι και κρασί. Μικρό μενού με τσιμπηματάκια που θυμίζουν Ελλάδα και ταιριάζουν με το ποτό, επιλεγμένα γλυκά, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Κάθε Κυριακή είναι αφιερωμένη σε διαφορετική πόλη και κουζίνα της Ελλάδας. Αγαπά τη ζωντανή, ελληνική μουσική.
Δ-Σ 19.00-01.00
Σ-Κ 12.30-16.00

Marabou coffee shop (Τέλης)
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Λευκωσία 1016, Κύπρος
Τηλ. 99907501

Απλός, φιλόξενος χώρος στη παλιά πόλη, προωθεί συγκεκριμένα είδη του ελληνικού τραγουδιού. Αγαπά το ρεμπέτικο, το παλιό λαϊκό, το έντεχνο, αγκαλιάζει όμως και το εναλλακτικό, τη rock, την punk και τη reggae. Θερμή φιλοξενία από τον Τέλη, που φτιάχνει νόστιμα μεζεδάκια. Δίνει έμφαση στην αλληλογνωριμία και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των θαμώνων, μεγάλη αυλή για το καλοκαίρι.
ΤΡ-ΚΥΡ 15.00-23.00

Μουσικών Καφενείο
Ονασαγόρου 78, παλιά Λευκωσία
Τηλ.96661180

Παραδοσιακό και γωνιακό καφενείο στην hot Ονασαγόρου, με άσπρα τραπεζάκια και καρέκλες, σερβίρει καφέδες, φρέσκο χυμό, κυπριακό πρόγευμα και ποικιλίες. Αγαπά τα live με ρεμπέτικα τραγούδια.

Καφενείο 11
Γωνιά Σούτσου και Πειραιώς, Λευκωσία
Τηλ. 99030985

Ανακαινισμένο καφενείο υπό νέα διεύθυνση με ντεκόρ που παραπέμπει στη δεκαετία του ’60. Βρίσκεται πίσω από το Χαμάμ και ανοίγει από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά την νύχτα για καφέ και μεζεδάκια ενώ διαθέτει τραπεζάκια μέσα και έξω. Φιλοξενεί ζωντανή ρεμπέτικη μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

7 Κλειδιά
Τρικούπη 92Ε, παλιά Λευκωσία
Τηλ. 22103857

Μικρό, urban καφενείο με αρχοντική διάθεση. Αυθεντικό, χωρίς υπερπροσπάθεια, προσφέρεται για αργές βραδιές με καλή παρέα για καφές στη χόβολη, ούζο, τσίπουρο, ζιβανία, επιλεγμένες ετικέτες κρασιού αποκλειστικά από τον κυπριακό αμπελώνα καθώς και αρκετές επιλογές σε μπύρα και από μικρά κυπριακά ζυθοποιία. Συνοδεύονται από μερικά τσιμπήματα όπως πλατό αλλαντικών και τυριά. Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, μουσική από ρεμπέτικα μέχρι rock.

ΤΡΙ - ΠΑΡ 17:00-23:00, Σ-Κ 10.00-23.00

ΛΕΜΕΣΟΣ

Η Φωλιά του Κούκου
Αγίου Ανδρέου 228, Λεμεσός
Τηλ. 97682003

Ταβερνάκι που στεγάζεται στην ιστορική οδό Αγίου Ανδρέου, όπου εδώ και χρόνια οι Λεμεσιανοί δίνουν ραντεβού για να απολαύσουν νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις. Ο χώρος θυμίζει παλιό μπακάλικο με τη νοσταλγική αύρα του να σε μεταφέρει σε πιο ανέμελες εποχές. Το μενού τα μεσημέρια βαδίζει σε απλά μονοπάτια της κυπριακής κουζίνας ενώ το βράδυ τα μεζεδάκια επηρεασμένα από την ελληνική κουζίνα δίνουν και παίρνουν. ΔΕΥ-ΠΑΡ 11.00-02.00, ΣΑΒ-ΚΥΡ 18.00-02.00

Το ΑριστοΤέλειον
Δημητρη Μητροπούλου 14 Λεμεσός
Τηλ. 25334444

Μεζεδο-κατάσταση ελληνικής κουζίνας με δημιουργικές νότες, παρέα με ουζάκι, τσιπουράκι και ζιβανία. Ατμόσφαιρα παλιάς ταβέρνας, μικρό και φιλικό, με ευγενική εξυπηρέτηση.
Δ-Π 17.00-01.00 Σ-Κ 12.00-01.00

Σύλλογος Άρης Λεμεσού
Κώστα Κουλάρη 8, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Τηλ. 99344237

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, ανοικτό καθημερινά, από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, ο σύλλογος λειτουργεί από το 1930, και φημίζεται για τα εξαιρετικά κυπριακά πιάτα του. Στους μεζέδες του θα βρείτε διάφορα κυπριακά εδέσματα, όπως σουβλάκια και σεφταλίες, παϊδάκια κρασάτα, πατάτες, μανιτάρια, κολοκυθοκεφτέδες και άλλα πολλά. Ο χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτει αυλή, με θέα την πλατεία Ηρώων.
ΔΕΥ-ΚΥΡ 19.00-23.00.

Οινέας
52 Κώστα Κουζάρη, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Τηλ. 96402323


Παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στην Πλατεία Ηρώων, σερβίρει δυνατούς μεζέδες από ανθρώπους με αρκετό μεράκι. Η πολύ καλή μουσική συνδυάζεται με τους ξεχωριστούς μεζέδες, ενώ το κέφι και η χαλαρή διάθεση ανεβαίνουν με εναλλασσόμενα σχήματα και ειδικές θεματικές βραδιές. ΤΕΤ,ΠΑΡ-ΣΑΒ 20.00-02.00

Μόστρα
Σαριπόλου 41, Λεμεσός
Τηλ. 25101251


Τσιπουράδικο με παρεΐστικη διάθεση στην πλατεία Σαριπόλου στο κέντρο της Λεμεσού. Εδώ θα βρείτε περιποιημένα μεζεδάκια από την ελληνική κουζίνα με βάση το κρέας, το ψάρι και τα θαλασσινά. Το φαγητό συνοδεύεται ιδανικά με παραδοσιακά αποστάγματα, από τσίπουρο μέχρι ζιβανία, ενώ υπάρχει και η επιλογή για χύμα κρασί.

Το κομπολόι
Σαριπόλου 75, Λεμεσός
Τηλ. 99889888


Σε χαλαρή διάθεση στην Σαριπόλου,θα απολαύσετε όμορφες μουσικές, μεζέδες, δροσερά ποτά και παρεϊστικη διάθεση. Λιτά ξύλινα τραπεζάκια, ουζοκαταστάσεις και παρέες όλων των ηλικιών σε έναν χώρο που σε πάει σε άλλες εποχές. Ξεκινάει με καφέ το απόγευμα ενώ κάποιες βραδιές καταλήγουν με ζωντανή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. ΔΕΥ-ΠΑΡ 17.00-01.00 ΣΑΒ-ΚΥΡ 17.00-02.00

Στα ούζα μας
Κώστα Κουζάρη 6, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Τηλ. 99349292

Ταβέρνα-μεζεδοπωλείο, η οποία «βλέπει» απέναντι από την όμορφη πλατεία Ηρώων, στη Λεμεσό. Με ξύλινα τραπέζια και ρετρό διάθεση, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των μεζεδοπωλείων, όπως αυτά καθιερώθηκαν στην Ελλάδα, ο χώρος αυτός είναι το απόλυτο στέκι για να συναντηθείτε με φίλους, σε ένα χαλαρό παρεΐστικο περιβάλλον. Το μενού του περιλαμβάνει τις κλασικές ποικιλίες κρεατικών αλλά και θαλασσινών που μπορούν να συνοδεύσουν ευχάριστα με ούζο, τσίπουρο, μπίρα, αναλόγως με τα γούστα του καθενός. Συχνά με ζωντανή μουσική.

Μάλλον Γλυκύς
Χατζημιχαήλ Μιχαηλίδη, Δημοτική Αγορά, παλιά Λεμεσός
Τηλ. 25355325


Παραδοσιακό καφενείο, με ωραία ατμόσφαιρα και χαλαρή διάθεση. Πολύ καλός κυπριακός καφές, διάφορα ροφήματα και γλυκές παραδοσιακές μπουκίτσες. Το βράδυ σερβίρει ούζο, τσίπουρο, μεζέ κρασί και μπίρα σε τσίγκινο ποτήρι.
Δ-Κ 07.00-24.00

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Τσιπουρομπερδέματα
Αντώνη Παπαδόπουλου Παραλίμνι
Τηλ. 99570493

Βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο Παραλιμνίου και σερβίρει διαλεκτούς μεζέδες με γεύσεις αυθεντικές. Το κάθε πιάτο έχει την δική του ατόφια προσωπικότητα και το μενού χαρακτηρίζεται απο ένα ισορροπημένο πάντρεμα ελληνικών και κυπριακών γεύσεων Στο μενού μεταξύ άλλων θα βρείτε κολοκυθοκεφτέδες και κολοκύθια τηγανητά, καράολους σουβλάκι με σος, αγρέλια με αυγά, φέτα σαγανάκι με ντομάτα, πικάντικα σουτζουκάκια σμυρναίικα, χαλούμι με λούντζα, πούλες τηγανητές, πατάτες τηγανητές, σπετσοφάι συκωτάκια αρνιού καλοψημένο ζουμερό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο. Διαθέτει και μικρό μενού με θαλασσινα και χειροποίητες αλοιφές όλα φτιαγμένα από φρέσκα υλικά ντόπιων παραγωγών. Γρήγορο service, λογικές τιμές.

ΤΡ.- ΣΑΒ. 19.00-02.00 ΚΥΡ. 13.00-21.00

Τσιπουράκι Μεζεδάκι
Ποσειδώνος 11, Κάπαρη, Παραλίμνι, Επαρχία Αμμοχώστου
Τηλ. 70002225

Αδελφάκι του δημοφιλές μαγαζιού στη Λευκωσία. Μερακλήδικος και ατμοσφαιρικός χώρος με ωραία αυλή, για τσιπουράκι, ουζάκι και κρασί. Πλούσιο μενού με πιάτα ημέρας, με τσιμπηματα που θυμίζουν Ελλάδα και ταιριάζουν με το ποτό, θαλασσινά, ψάρι ημέρας, αγνά προϊόντα, επιλεγμένα γλυκά, φιλική εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ αλλά και κυριακή μεσημέρι παίζει ρεμπέτικα και λαϊκά.

ΠΑΦΟΣ

Τζόγιας
Κώστα Γεωργίου 28, Πλατεία Λωζάνης, Πάφος
Τηλ. 99342370

Στυλ αμιγώς ελληνικό, με συνταγές και προϊόντα ελληνικά, τα οποία προσφέρονται όλα στη σχάρα. Στον Τζόγια, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Μαρκίδειο Θέατρο και το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια στην όμορφη Πλατεία Λωζάνης, μπορείς να φας από μπριζόλα και σουβλάκι καλαμάκι, μέχρι αρνί, οβελία και κοντοσούβλι. Το φαγητό σου θα το συνοδεύσεις με ότι ποτό ή απόσταγμα επιθυμείς, ενώ το γεύμα ή το δείπνο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με ένα κυπριακό μαχαλεπί. Δ-Π 18.00-01.00, Σ&Κ 12.00-01.00

Κουτουρού
25ης Μαρτίου 8, Πάφος
Τηλ.26952953

Καφενείο-ουζερί σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης, με νέο-παραδοσιακή αισθητική, χαλαρή ατμόσφαιρα και σπιτικές γεύσεις. Από το πρωί με καφέδες και σνακ, το μεσημέρι με λίγα μαγειρευτά και το βράδυ με ποικιλίες για ουζάκι. Υπέροχο το κοκκινιστό με μακαρονάκι. Αλέγρες μουσικές με ρεμπέτικα και λαϊκά. Τραπεζάκια έξω.

Ουζερί
Λεωφ. Ποσειδώνος 12, Πάφος
Τηλ.26888700

Μια υπέροχη μικρή ταβέρνα ακριβώς δίπλα από την θάλασσα με εξαιρετική θεά. Σε παραδοσιακό style με τις κυπριακές καρέκλες και τα μικρά τραπεζάκια σε άσπρους και μπλε χρωματισμού, σερβίρει καλής ποιότητας μεζέδες, σε μικρά πιάτα. Το ουζερί είναι ανοικτό από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βραδύ προσφέροντας τοπικές σπεσιαλιτέ, με ελαφρά γεύματα, φρέσκα ψάρια αλλά και ακόμη πιάτα με βάση το κρέας όπου μπορείς να τα συνοδεύσεις με το ούζο ή την μπίρα σου. Διαθέτουν επίσης παιδικό μενού