ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Under the mistletoe» στο Pinolo

WIZ TEAM

Αυτές τις μέρες των γιορτών έχουμε επιπλέον λόγους για να πάμε στο Pinolo. Στην είσοδό του και στην πόρτα του συγκεκριμένα, υπάρχει το απόλυτο σημείο συνάντησης, ένα mistletoe για την τύχη που όλοι χρειαζόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Το Pinolo, το εξαιρετικό ιταλικό της πρωτεύουσας που αγαπήθηκε αμέσως, προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στον συναρπαστικό κόσμο της ιταλικής κουζίνας, προτείνοντας ξεχωριστές δημιουργίες που αποτελούν ένα πάντρεμα παράδοσης και καινοτομίας που θα σε ενθουσιάσει. Αυτή την περίοδο μάλιστα το μενού του φαγητού στο Pinolo έχει ανανεωθεί με συναρπαστικές προσθήκες που σε ταξιδεύουν αβίαστα στους σύγχρονους γαστρονομικούς δρόμους της Ιταλίας.

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών γίνεται το απόλυτο place to be εν μέσω των διάφορων εορταστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας με Italian Dining Done Right προτάσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Εξάλλου, αυτό που όλοι ζητάμε τις μέρες που διανύουμε δεν είναι τίποτε περισσότερο από το να έχουμε συναντήσεις που συνδυάζουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και δημιουργούν τελικά πολύτιμες αναμνήσεις.

Στο Pinolo, για brunch, lunch ή dinner για μοναδικές γευστικές εμπειρίες και πολύτιμες αναμνήσεις.

Τι πιο ωραίο από τα έξοχα πιάτα ενός ιταλικού brunch στον πιο κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας μετά τα ψώνια σου, ή να κάνεις το διάλειμμά σου απολαμβάνοντας μία πλούσια μακαρονάδα από φρέσκα ζυμαρικά. Για πιο ιδιαίτερες συναντήσεις, ένα εκλεκτό δείπνο στο casual-chic περιβάλλον του ίσως πιο στιλάτου εστιατορίου της κοσμοπολίτικης Μακαρίου, θα σου προσφέρει ιδιαίτερες επιλογές που θα εντυπωσιάσουν.

Όσον αφορά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, για σένα που θες να δημιουργήσεις αναμνήσεις, είτε αυτές είναι με το ταίρι σου ή με φίλους και οικογένεια, το Pinolo μπορεί να αποτελέσει το ιδανικότερο μέρος για την περίσταση με το ανανεωμένο μενού από την γαστρονομική ομάδα του και DJ set από νωρίς το βράδυ.

Συναντιόμαστε λοιπόν στο Pinolo Under the mistletoe και απολαμβάνουμε γευστικές περιπέτειες καλωσορίζοντας το 2024 όπως πρέπει!

Info
Τηλ. 22570750
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Κτήριο Σεβέρη 9, Λευκωσία
Email reservations@pinolo.com.cy
Website www.pinolo.com.cy
FB / IG @Pinolocy