ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλαρή έξοδος σε 8 χώρους στη Λευκωσία

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Ένα ποτήρι παγωμένο κρασί, ένα cocktail ή ένα κλασικό, αγαπημένο ποτό με χαλαρή διάθεση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφορτιστείτε από την πίεση της δουλειάς αλλά και του εγκλεισμού των περασμένων μηνών.  Περνώντας σιγά-σιγά στις παλιές μας συνήθειες (πάντα με ασφάλεια), εμείς συγκεντρώσαμε 8 όμορφα, χαλαρά στέκια στην πρωτεύουσα για καλοκαιρινές εξόδους.

LIEGE

ΤΗΛ.96410421
Ιφιγενείας 48, Στρόβολος
Σικάτο και πολυσυλλεκτικό από νωρίς για καφέ και σνακ, το βράδυ με cocktail στην μπάρα. Με επιλεγμένη κάρτα κρασιών, καλή συλλογή από μπίρες και ξεχωριστά platters τυριών και αλλαντικών. Μία από τις καλύτερες προτάσεις για ποτό εκτός κέντρου.

2033 WINE & COCKTAIL BAR


ΤΗΛ.96214105
Ηλία Παπακυριακού 32, Έγκωμη, Λευκωσία
Αν είσαι λάτρης των ωραίων ποτών, τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις από εδώ. Με παρεΐστικη
ατμόσφαιρα, το 2033 θα σε κάνει να χαλαρώσεις πίνοντας ένα τέλειο κοκτέιλ. Τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν DJ’s που θα αλλάζουν καθημερινά.

PATIO


ΤΗΛ.22664488
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παρ. Λήδρας, παλιά Λευκωσία
Hot spot σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση και έναν εντυπωσιακό τοίχο με χρωματιστά παραθυρόφυλλα. Ποικιλία από tapas με πειραματική διάθεση, έμφαση στα cocktails, πολύ καλή σαγκρία. Γρήγορη εξυπηρέτηση, συχνά φιλοξενούνται και local DJ.

GARDEN DAY & NIGHT


ΤΗΛ.22662626
Μουσείου 2, Λευκωσία
Για lounge coffee απολαύσεις το πρωί, για ποτό και μπίρες μετά τη δουλειά και το βράδυ. Νόστιμες μεσογειακές γεύσεις με twist, κήπος-σήμα κατατεθέν, υπέροχο ambience. Ενημερωμένη κάρτα κρασιών από τον κυπριακό και ξένο αμπελώνα, χαμογελαστό προσωπικό.

THE OLD SOULS


TΗΛ.97850475
Στασάνδρου 7, Λευκωσία
Kαθαρόαιμο bar στο κέντρο της πόλης. Industrial αισθητική, laid back ατμόσφαιρα, βολική μπάρα και νέος κόσμος που συναντά τις «παλιές ψυχές». Μια ενδιαφέρουσα πρόταση με φλερτ, ωραία κοκτέιλ, κρασί από ελληνικούς και κυπριακούς αμπελώνες, πλατό τυριών-αλλαντικών, hot dog για τσιμπολόγημα και ποτά μέχρι αργά. Καλές μουσικές με party διάθεση από τους τακτικά εναλλασσόμενους Djs και κόσμος που μεταφέρεται το καλοκαίρι στον γωνιακό πεζόδρομο. Από τα μέρη που συγκεντρώνουν κόσμο λόγω του στυλ τους.

ΜΟΥΣΩΝ


ΤΗΛ.22664444
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία
Κομψό, με industrial στοιχεία στη διακόσμηση και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Καλές πρώτες ύλες της εποχής, ενδιαφέρον μενού με multi-ethnic ψυχή, γευστικές εντάσεις και πληθωρικά αρώματα. Ενδιαφέροντα cocktails, ενημερωμένη λίστα κρασιών, ψαγμένες soul, jazz και funk μουσικές.

VINO CULTURA


ΤΗΛ.22676707
Κυριάκου Μάτση 20, Άγ. Ομολογητές, Λευκωσία
Μακρόστενο wine & tapas bar, με εξαιρετική ατμόσφαιρα, χαμηλό φωτισμό, διακριτική εξυπηρέτηση και δημιουργικό μενού. Κλασικά tapas και κάποια πειραγμένα, όπως το χαλλούμι με ρόδι και μέλι, σαλάτες και φροντισμένα platters. Πολύ μεγάλη επιλογή κρασιών σε ποτήρι, value for money προτάσεις, πληθωρική κάβα με 300 ετικέτες και με δύο σομελιέ. Διοργανώνει μαθήματα οινογνωσίας, οινογαστρονομικά δείπνα και γευσιγνωσία κρασιών.

ZONKEY


ΤΗΛ.99889015
Eυαγόρου 31 Λευκωσία
Εναλλακτικό, μικρό και ζεστό bar, με πολυσυλλεκτικό κοινό, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, άφθονο booze και καλή μουσική. Προσεγμένα signature cocktails, πιατέλες με τυριά και φρούτα και finger food.