ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά στις πίστες της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Οι μέρες και οι νύχτες είναι γιορτινές και όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μαγαζιά όπου πρωταγωνιστεί το μπουζούκι. Με κεφάτο πρόγραμμα, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί ετοιμάζονται να μας ανεβάζουν στους «επτά ουρανούς», μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες!

Ακολουθούν 4 προτάσεις για έξοδο στη  γιορτινή Λευκωσία.

Gazi Live Stage
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 61, Στρόβολος
Tηλ. 96894044

Το Gazi Live Stage, στο κέντρο του παλαιού Στροβόλου θα είναι ανοιχτό παραμονές Χριστουγέννων,  Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και παραμονές πρωτοχρονιάς Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Δεκεμβρίου ενώ την Κυριακή 31 θα εορταστεί η αλλαγή του χρόνου με ειδικό εορταστικό μενού το οποίο θα περιλαμβάνει Φαγητό, γλυκό, φρούτο και ποτά και το κόστος θα διαμορφωθεί στα €45/ άτομο. 

Αντίπεινα
Νέας Έγκωμης 26, Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ. 99157577

To γνωστό μαγαζί θα είναι ανοιχτό Κυριακή 24, Δευτέρα 25, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 1 Ιανουαρίου. Ο Φίλιππος Κτενάς, ο Νίκος Γεωργίου, η Έλενα Ανδρέου η Ευδοκία Καδή και η Κλεοπάτρα Τομπάζου, υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό την πιο ανατρεπτική μουσική παράσταση των εορτών,  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μενού θα παραμείνει ως έχει και θα περιλαμβάνει μεζέδες πολλών πιάτων! 

Asmation
Ήρας 1Α, Βιομηχανική περιοχή Λατσιών, Λευκωσία
Τηλ. 22878878

Το Αsmation θα είναι ανοιχτό Σάββατο 23, Κυριακή 24, Δευτέρα 25, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και Δευτέρα μια Ιανουαρίου και την διασκέδαση μας αναλαμβάνουν ο Kωνσταντίνος Σερέτης, ο Λευτέρης Λειβαδιώτης, η Στέλλα Καλατζή και η Μαρκέλλα Χατζημιτσή. 

Barel
Μακεδονιτίσσης 89, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλ. 97810303

To αγαπημένο μας μαγαζί θα είναι ανοιχτό από Παρασκευή 22 μέχρι Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και από Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μέχρι Δευτέρα 1 Ιανουαρίου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς το μαγαζί θα ανοίξει μετά την αλλαγή του χρόνου και θα σερβίρει μόνο ποτά. Ο Βαγγέλης Πρώιμος, η Σοφία Πρωίμου και ο Αντρέας Χατζής αναλαμβάνουν να απογειώσουν το κοινό με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα.