ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υψηλές προσδοκίες για το νέο μπεργκεράδικο στην περιοχή Λακατάμιας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Τα παιδιά κάνουν τα τελευταία tastings, πριν καταλήξουν στο μενού. Σκοπός τους, όπως μας αναφέρει ο Στέλιος Μαρκίδης, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών, είναι να δημιουργήσουν ένα σχετικά μικρό μενού, με 8-10 κωδικούς το πολύ, έτσι ώστε να μπορούν να δίνουν έμφαση στην ποιότητα.

Συζητώντας με τον Στέλιο, συμφωνούμε πως ενώ το burger είναι ένα θεωρητικά απλό φαγητό, εντούτοις δύσκολα θα βρεις ένα όντως καλό burger να απολαύσεις στην πόλη. Ειδικά η Λακατάμια και η ευρύτερη περιοχή, σίγουρα υστερούν σε αυτό το κομμάτι, παρατηρούμε.

«Μιας και των τριών μας το αγαπημένο φαγητό είναι το burger, στόχος μας είναι να προσφέρουμε smash burgers με ποιοτική πρώτη ύλη και υλικά που θα πηγαίνουν από το χωράφι κατ’ ευθείαν στο πιάτο».

Αν και ακόμα δεν έχει βγει το τελικό μενού του Burger Mafia, όπως θα ονομάζεται το νέο μπεργκεράδικο στη Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, εντούτοις ενθουσιαστήκαμε μαθαίνοντας πως το κρέας για τον κιμά θα είναι πολύ ποιοτικό με προέλευση από Αργεντινή και πως όλα τα υπόλοιπα θα παρασκευάζονται επί τόπου στον χώρο!

Το Burger Mafia έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες της Λακατάμιας, αλλά και των γύρω περιοχών (Αρχάγγελος, Δευτερά, Ψημολόφου, Τσέρι, Εργάτες κλπ), μέσα από τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού αλλά και με δικό τους delivery, ενώ θα υπάρχει και περιορισμένος χώρος για dine-in (γύρω στις 30 θέσεις).

Αφού τελειώσουν με τα tastings και καταλήξουν με το μενού, οι Στέλιος Μαρκίδης, Χρήστος Ιωάννου και Ανδρέας Κωνσταντίνου (ο τελευταίος είναι και ο σεφ της παρέας) θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους φανατικούς τους είδους στον χώρο που με τόσο μεράκι δημιουργούν, λογικά αρχές Απριλίου.

Μείνετε συντονισμένοι στα social τους για όλα τα νέα. Θα επανέλθουμε σύντομα και στο WiZ με εκτενή παρουσίαση του Burger Mafia.


Κεντρική φωτογραφία: Unsplash