ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ῥοῦς: Νέος executive chef στο fine dining εστιατόριο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Το αγαπημένο fine dining εστιατόριο της Λευκωσίας, ῥοῦς, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους chefs Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

H διεύθυνση του εστιατορίου ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς τους σεφ που μοιράστηκαν το όνειρό τους και βοήθησαν με την ποιότητά τους και τη δημιουργικότητά τους ώστε να γίνει πραγματικότητα, ανεβάζοντας τον πήχη του fine dining στην Κύπρο. «Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.»

Η ροή, όμως, της ιστορίας δεν σταματά εδώ. H διεύθυνση του ῥοῦς συνεχίζοντας να πιστεύει στη νέα δημιουργικότητα, ανακοινώνει την πρόσληψη του chef Ανδρέα Γιανγκουλά ως Executive Chef στο εστιατόριο. Ο Ανδρέας Γιανγκουλά εργάστηκε με επιτυχία στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας και το εστιατόριο Ecco Fine Dining Restaurant με 2* Michelin αλλά και στο εστιατόριο Falco, Fine Dining Restaurant στη Λειψία της Γερμανίας με επίσης 2* Michelin. Είμαστε σίγουροι ότι με τη δημιουργικότητα και τις γνώσεις του Ανδρέα Γιανγκουλά θα ταξιδέψουμε μαζί σε νέους γευστικούς προορισμούς.

Δείτε την ανάρτηση: