ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Ficardo Restaurant & Garden

Ficardo Restaurant & Garden

  • Restaurant
Σε ένα άνετο φιλικό περιβάλλον θα απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα αλλά και κυπριακή φιλοξενία. Στο εστιατόριο αυτό, που είναι αφοσιωμένο στην παροχή φαγητού υψηλής ποιότητας, θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα με επιλογές από steak, ριζότο και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα από φρέσκα υλικά. Ενημερωμένη λίστα κρασιών. Τα καλοκαίρια σάς περιμένει στην όμορφη, περιποιημένη του αυλή. ΤΕΤ-ΚΥΡ 18.00-23.00

Our view

21/09/2021

Ficardo Restaurant: Τα πάντα μετριότης

Ίσως ο τίτλος να φαίνεται κάπως σκληρός εκ πρώτης όψεως, όμως και η μετριότητα δεν είναι κάτι κακό. Αντίθετα, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό, φτάνει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή.

Δοκιμάζοντας τις προάλλες πιάτα από το μενού του εστιατορίου Ficardo Restaurant & Garden, στο κέντρο της Πάφου, το οποίο εστιάζει στη μεσογειακή κουζίνα με ένα άγγιγμα από τη διεθνή, αισθάνθηκα ότι σχεδόν όλα είναι στο περίπου. Αξιοπρεπές αποτέλεσμα για τους τουρίστες που θέλουν να πάρουν μια γενική ιδέα για το πώς είναι το φαγητό στη χώρα μας, μέτριο προς ικανοποιητικό για όλους όσοι έχουν δοκιμάσει αρκετά, ώστε να δημιουργήσουν ένα μέτρο σύγκρισης όπως προς τη γεύση.

Αφού καθίσαμε στην όμορφή τους αυλή, ξεκινήσαμε το δείπνο μας με δύο ορεκτικά, μπρουσκέτα και χαλούμι τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας. Πρόκειται για δύο πιάτα που μπορείς εύκολα να βρεις σε μενού πολλών εστιατορίων καθώς είναι απλά και αγαπημένα, αλλά δεν είχαν τίποτα διαφορετικό να προσφέρουν. Με άλλα λόγια, η εκτέλεσή τους ήταν μάλλον απλοϊκή.

Συνεχίζοντας στα κυρίως, επιλέξαμε το ficardo steak συνοδευμένο από πουρέ και μανιτάρια αλλά και το κοτόπουλο με σος μουστάρδας και μανιτάρια. Το τελευταίο, αντί να το συνοδεύσουμε με πουρέ, το επιλέξαμε με ρύζι για να έχουμε περισσότερες επιλογές.

Και τα δύο κυρίως πιάτα δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασαν, αντιθέτως και τα δυο συνοδευτικά ήταν αρκετά άνοστα. Τώρα, όσον αφορά το κυρίως υλικό, ήταν σωστά ψημένα και ζουμερά.

Η γενική εικόνα που μας άφησε το εστιατόριο μπορώ να πω πως ήταν κάπως απογοητευτική καθώς είναι ένας χώρος που έχω επισκεφθεί στο παρελθόν και μου άρεσε και επέλεξα να ξανάρθω.

Το σέρβις ήταν φιλικό και η κάβα καλή, όμως πιστεύω πως δεν υπήρχε η απαραίτητη φροντίδα που θα κάνει το γεύμα ή τη συνταγή πιο συμπαθητική, πιο ενδιαφέρουσα. Τη βραδιά που το επισκεφθήκαμε, νιώσαμε ότι έλειπε το μεράκι από τα πιάτα, εκείνο το χέρι δηλαδή που θα τα απογείωνε.

Ο λογαριασμός μας ανήλθε περίπου στα 70 ευρώ για δύο άτομα με κοκτέιλ.

 

Similar and near

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

ΜΥΛΟΣ

BUSINESS, ΜΠΟΥΦΕ

ΕΥΩΧΙΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ / GASTRO CLUB

ANAÏS

Trending

COCKTAIL BAR

GRANNY'S FORD

BEACH BAR

BONAMARE

New and updated

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΣ

STEAK HOUSE, CIGAR LOUNGE

PRIME STEAKHOUSE