ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Πιάτσα Γουρουνάκι

Πιάτσα Γουρουνάκι

  • Μοντέρνα ταβέρνα

Το κρέας στα κάρβουνα είναι ο πρωταγωνιστής, με απλές και νόστιμες γεύσεις σε λογικές τιμές και χορταστικές μερίδες. Φροντισμένος χώρος, με μεγάλα τραπέζια κατάλληλα για μεγάλες παρέες. Γεύσεις αμιγώς ελληνικές, με το σουβλάκι σε κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο, να κυριαρχεί. Πολύ κατατοπιστικό προσωπικό, με μια μικρή, όμως, καθυστέρηση στο σέρβις. Σημειώστε ότι δεν γίνονται κρατήσεις.
Τρ-Κ 19.00-23.00 & Σ-Κ 12.30-15.30

User's Photos

τέλεια ατμόσφαιρα, γιάμι σουβλάκι
τέλεια ατμόσφαιρα, γιάμι σουβλάκι
eimai pooulli
eimai pooulli

Our view

Όλα στα κάρβουνα
Σίγουρα θα το έχετε προσέξει, κατεβαίνοντας την Ονασαγόρου, από τις ορδές των πελατών που περιμένουν στη σειρά για ένα τραπέζι... Από το όνομα γίνεται εμφανές ότι εδώ το κρέας στα κάρβουνα είναι ο πρωταγωνιστής, με απλές και νόστιμες γεύσεις σε λογικές τιμές και χορταστικές μερίδες.
Ο χώρος του απλός και φροντισμένος, σε μια προνομιούχα γωνιακή αλλά «καταραμένη» τοποθεσία, όπου στο παρελθόν το μαγαζί δυσκολευόταν να βρει τη θέση του, αλλάζοντας κατά καιρούς ιδιοκτήτες και ιδέες. Το Πιάτσα Γουρουνάκι πάντως «ήρθε και έδεσε» και όπως δείχνει θα μείνει για πολύ καιρό σε αυτή τη θέση. Με μεγάλα και άνετα τραπέζια, από φυσικό ξύλο, κατάλληλα για μεγάλες παρέες, οι οποίες δημιουργούν ένα αρκετά θορυβώδες αλλά εντέλει όμορφο περιβάλλον. 
Το φαγητό του, καλλιγραφικά γραμμένο σε έναν μεγάλο μαυροπίνακα, είναι αμιγώς ελληνικό, με το σουβλάκι σε κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο, να κυριαρχεί. Υπάρχουν επίσης δύο είδη κεμπάπ, αρνίσια παϊδάκια και πανσετάκια. Καθώς και φρέσκιες σαλάτες, διάφορα συνοδευτικά ντιπ όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα, ταχίνι και (επιτέλους) φρέσκιες τηγανητές πατάτες.  Μια θαυμάσια επιλογή είναι η Σπεσιαλιτέ σχάρας για δύο άτομα, μια πιατέλα με διάφορα κρέατα μαγειρεμένα με διαφορετικούς τρόπους που συνοδεύεται με ψητά λαχανικά και πατάτες. 
Ικανοποιητική και η λίστα κρασιών, διατίθεται και βαρελίσιο και ρετσίνα Μαλαματίνα, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και αρκετά είδη μπίρας, αλλά και ζιβανία, τσίπουρο, ή τσικουδιά. Πολύ φιλικό και κατατοπιστικό προσωπικό, με μια μικρή, όμως, καθυστέρηση στο σέρβις. Σημειώστε ότι δεν γίνονται κρατήσεις, γι' αυτό και οι ουρές που περιμένουν εναγωνίως να ελευθερωθεί ένα τραπέζι.
Τρ-Κ 19.00-23.00 & Σ-Κ 12.30-15.30

 

Similar and near

LIVE ΤΑΒΕΡΝΑ

ΑΝΤΙΠΕΙΝΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΒΑΛΤΟΥ ΡΙΓΑΝΗ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

ΑΛΙΑΔΑ

Trending

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

New and updated

ETHNI, ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ

FUREN

WINE BAR, NEO-BISTRO

SAUVAGE

BAR

SELENE