ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10+1 Ιδέες για ένα αξέχαστο weekend

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μουσική, θέατρο, χορός, εκδηλώσεις..προτάσεις που θα απογειώσουν το αυγουστιάτικο αυτο σαββατοκύριακο σας!

 ΜΟΥΣΙΚΗ

Λένα Ζευγαρά στο Nava Seaside


H μοναδική Λένα Ζευγαρά, έρχεται στο Nava Seaside για μια μοναδική βραδιά διασκέδασης.

Η τραγουδίστρια-φαινόμενο με την απίστευτη φωνή και την εκρηκτική παρουσία έρχεται την Παρασκευή 20 Αυγούστου για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της.

Info
Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021
Nava Seaside, 21.00
Περνέρας 37, Πρωταράς
Kρατήσεις 22777744

Γιώργος Σαμπάνης στο Κaliva


Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται παρέα με την 10μελές ορχήστρα του στο Kaliva on the beach για μια ξεχωριστή βραδιά.

*Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Info
Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021
Kaliva On the beach, 21.00
Σκλάβου 12 Αγία Νάπα
Κρατήσεις 70004535

Σάββατο βράδυ στον Ουρανό


To Ouranos Roof Bar, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, προσκαλεί το κοινό σε μια μουσική αναδρομή στα ομορφότερα τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου.Τραγούδια που αγαπήσαμε και όλοι τραγουδήσαμε με τους Στέλιος Αντωνίου, Αννίτα Κωνσταντίνου, Δημήτρης Σουρούλλας και Ευθύβουλο Θεοχάρους.

INFO
Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Ouranos Lounge Bar, 21.30
Λεωφ. Ποσειδώνος Πάφος
Κρατήσεις 99499887

H Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue 

 

Η Έλλη Κοκκίνου δεν χρειάζεται συστάσεις ! Πάντα εντυπωσιακή, με μεγάλη αγάπη στο κοινό της Κύπρου, έρχεται στο Theama Venue, παρουσιάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει σε ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Παρέα με τον Λούκα Γιώρκα, έναν απ' τους πιο γνήσιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαικού τραγουδιού, κάθε Σάββατο και Κυριακή σας περιμένουν στην πιο hot πρόταση διασκέδασης στην νυχτερινή Λεμεσό σε συνεργασία με τον Όμιλο Breeze, τον μεγαλύτερο Όμιλο Ψυχαγωγίας.

Στον μοναδικά διαμορφωμένο ανοιχτό καλοκαιρινό χώρο του Theama Venue, μας υπόσχονται ότι η διασκέδαση θα χτυπήσει. . . κόκκινο!

Info
Σάββατο 21 Αυγούστου- Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Theama Venue, 23.30 Κυρ. 21.30
Λεωφ. Αμαθούντος 138 Λεμεσός
Κρατήσεις 70004711

Σουαρέ Κυριακής στο Λεωφορείο


Κυριακές Αυγούστου με μοναδικά σουαρέ στην Παλιά Πόλη της Λευκωσίας!

Στην καλοκαιρινή σκηνή του Λεωφορείου ο Στέλιος Βλάχος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια απ' όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Info
Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Καφενείο Λεωφορείο, 20.30
Πλ. Δημαρχείας 26, Λευκωσία
Κρατήσεις 97748177
Είσοδος €3

Μουσικές βραδιές στο Τσιπουράκι Μεζεδάκι


Μια όμορφη μουσική βραδιά στο Τσιπουράκι Μεζεδάκι στον Πρωταρά. Σάββατο βράδυ την διασκέδαση αναλαμβάνει ο η Μέλανη και ο Σοφοκλής.

Ιnfo
Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Τσιπουράκι Μεζεδάκι, 20.30
Ποσειδώνος 11 Κάπαρη Παραλίμνι
Κρατήσεις 70002225

Ρεμπέτικη ΦαΤριάς στο Λεωφορείο


Στην αυλή του Λεωφορείου η Ρεμπέτικη Φατριάς παρέα με τον Μαρίνο Γεωργιάδη στην κιθάρα σε αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασσικά λαϊκά τραγούδια! Ώρα έναρξης 20:30.
Άννα Μοσφιλη: Φωνή & Κρουστα
Μάριος Γεωργιου: Μπουζουκι & Φωνητικά
Μαρίνος Γεωργιάδης: Κιθάρα & Φωνή

INFO
Καφενείο Λεωφορείο, Πλ. Δημαρχείας 26, Λευκωσία
Σάββατο 21 Αυγούστου 2021, 20.30
ΤΗΛ. 97748177
Εισοδος: €6

ΘΕΑΤΡΟ

«Γαμπροί για κλάματα» στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο


Έρωτες, γάμοι, ρευστές σχέσεις, παλιές και καινούργιες γνωριμίες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις και εκπλήξεις, συνθέτουν τη νέα καταιγιστική κωμωδία της Μαρίνας Φραγκεσκίδου «Γαμπροί για κλάματα». Μια κωμωδία παρεξηγήσεων με απανωτές ανατροπές. Το γέλιο ως φάρμακο –ούτως ή άλλως- μας λυτρώνει από τις στενάχωρες καταστάσεις, πόσω μάλλον τώρα στους αλλοπρόσαλλους καιρούς που ζούμε. Στη μακρά περίοδο απομόνωσης που όλοι έχουμε υποστεί οι «Γαμπροί για κλάματα» έρχονται με την ξεκάθαρη πρόθεση να προσφέρουν γενναιόδωρα γέλιο, χαρά και εκτόνωση.

Είναι διπλή η χαρά για τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Γαμπροί για κλάματα» αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στο «Sophia For Children / Σοφία για τα παιδιά», στηρίζοντας το σπουδαίο έργο και τις προσπάθειες του οργανισμού για καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Παίζουν: Γιώργος Αναγιωτός, Εύρος Βασιλείου, Έλενα Ευσταθίου, Δένα Ιωάννου, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρία Παπακώστα, Μάριος Στυλιανού, Μυρσίνη Χριστοδούλου.

Info
Σάββατο 21 - Κυριακή 22 Αυγούστου
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Εισιτήρια €15
Πληροφορίες 70009411
Προπώληση soldoutticketbox

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

21ο Paradise Jazz Festival στο Val's Place


Οι νότες της τζαζ θα ηχήσουν την Παρασκευή 20 Αυγούστου η ώρα 21.30 με εντυπωσιακότατο τρόπο από την 16μελη ορχήστρα “Jazzologia Cyprus Big Band”! Το ρεπερτόριο της αποτελείται από ιστορικές συνθέσεις και διασκευές από τους πρωτοπόρους της jazz big band μουσικής καθώς και αυθεντικά κομμάτια επηρεασμένα από παραδοσιακά κυπριακά μουσικά θέματα και τραγούδια ενορχηστρωμένα από τον διεθνούς φήμης Κύπριο συνθέτη και ενορχηστρωτή Άρη Αντωνιάδη, ειδικά γραμμένο για το Jazzologia Cyprus Big Band. Η ορχήστρα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από τον καταξιωμένο σαξοφωνίστα Γιώργο Κρασίδη. Το όλο εγχείρημα είναι μια συλλογική, εθελοντική προσπάθεια δεκαέξι σπουδαίων μουσικών που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για την τζαζ μουσική και πιο συγκεκριμένα για το jazz big band. Δείτε όλους τους πρωταγωνιστές στο J. B. B

Η συνέχεια ανήκει σε ένα ακόμα πρωτοεμφανιζόμενο προτζεκτ σε διοργανώσεις του PjFestival (έχουμε τέσσερα φέτος), τους “Electrified Riffs”. Το κουαρτέτο ιδρύθηκε το 2015 από τα αδέρφια Αντρέα Γερολατσίτη (ηλ. κιθάρα) και Χρίστο Γερολατσίτη (πλήκτρα). Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως εκλεκτική Τζάζ, ένα μωσαϊκό ηλεκτρονικών ήχων, ρόκ ρυθμών με τζάζ αρμονίες και αυθόρμητους αυτοσχεδιασμούς.
Οι δύο μουσικοί παρατάσσονται στη σκηνή μαζί με τον Ανδρέα Ροδοσθένους στο μπάσο και τον Ανδρέα Στεφάνου στα τύμπανα.

Και τελευταίο για την Παρασκευή το βράδυ έχουμε την επιστροφή των γνωστών μας «Macumba». Ένα εξαιρετικό σχήμα από την Κύπρο που κινείται σε λάτιν τζαζ και world music κατευθύνσεις και δρόμους. Αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στον Χιλιανό μπασίστα Rodrigo Cáceres και τους Ρόδο Παναγιώτου, Γιώργο Μορφίτη και Ηλία Ιωάννου, οι Macumba δίνουν έναν φρέσκο αέρα στην μουσική σκηνή της Μεγαλονήσου. Αφροκουβανέζικοι και Βαζιλιάνικοι ρυθμοί και χρώματα μπλέκουν σε μια μοντέρνα τζαζ αισθητική – και το αποτέλεσμα καταγράφεται στο δίσκο τους, Como Jugando του 2019. Οι Macumba παρουσιάζουν την ξέφρενη χορευτική τους τζαζ σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλιακά spots με μεγάλη επιτυχία. Για την παράσταση θα συνεργαστούν με τον Γιώργο Κούλα, ένα γνωστό και εξαιρετικό μουσικό της Κυπριακής μουσικής σκηνής. Η σύμπραξη του με τους Macumba προβλέπετε πως θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στο τελείωμα της Παρασκευής.

Το Σάββατο, με ένα ταξίδι στο χρόνο με την βοήθεια των “Workin' Trio”, μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2020. Η μουσική τους προέρχεται από εκρηκτικούς σουίνγκ ρυθμούς αναμιγμένους με στοιχεία παρμένα από Γκόσπελ, Νιού Ορλίνς και Μπουγκαλού. Ο συνδυασμός των σαξοφώνου, οργάνου και τυμπάνων δίνει ένα μοναδικό ήχο στη μπάντα. Στόχος του τρίο είναι να ξεθάψει τα λιγότερο γνωστά κομμάτια των 40s, 50s and 60s όπως και να συνθέσει μουσική στα ίδια πλαίσια. Με την επέκταση της μπάντας σε κουαρτέτο και τη προσθεση του δεύτερου τενόρου, θα εκτελέσουν -επιπρόσθετα- συνθέσεις που έγιναν γνωστές από την τζαζ παράδοση της «μάχης» δύο τενόρων. Το τρίο αποτελείται από τους Χάρη Ιωάννου στο σαξόφωνο, Χρήστο Γερολατσίτη στο όργανο Μάριο Σπύρου στην ντραμς, ενώ εδώ για την περίπτωση προστίθεται το δεύτερο σαξόφωνο με τον Μάριο Χαραλάμπους.

Οι επόμενοι επισκέπτες για το Σάββατο θα είναι οι “The Visitors” . Αρχικά συγκροτήθηκαν ως τρίο από τον Χρήστο Γερολατσίτη στα πλήκτρα, τον Ανδρέα Ροδοσθένους στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Γιώργο Κούλα στα τύμπανα, και που πρόσφατα με την προσθήκη του Γιώργο Κασίδη στα σαξόφωνα ως «επισκέπτης» μεταμορφώθηκε σε κουαρτέτο και απέκτησε το τελικό του όνομα. “The Visitors”. Η βραδιά θα τελειώσει με ένα ακόμα καθιερωμένο πια Jam Session από τους Cyprus Jazz Musicians και ίσως άλλους ακομα απρόσμενους επισκέπτες που θα είναι κάπου κοντά, για να γιορτάσουν μαζί μας αυτή την υπέροχη τζαζ συνάντηση.

Info
Παρασκευή 20- Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Val's Place, 21.30
Γιαλιά, Πάφος
Eισιτήρια €20
Πληροφορίες 97747327

ΘΕΡΙΝΟ

«Η λευκή επανάσταση» στο Κωνστάντια


Ο πολυβραβευμένος Grímur Hákonarson που με την ταινία του ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ εντυπωσίασε στις Κάννες κερδίζοντας το Μεγάλο Βραβείο στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα το 2015 επιστρέφει με μια δυνατή ταινία γυρισμένη στον τόπο του. H Inga (Arndís Hrönn Egilsdóttir) είναι μία μεσήλικη χήρα που καλείται να μάθει να επιβιώνει μόνη της μετά τον θάνατο του κτηνοτρόφου συζύγου της. Ξεκινάει λοιπόν μια καινούργια ζωή με τους δικούς της όρους σηκώνοντας το ανάστημά της απέναντι στη διαφθορά και την αδικία που βιώνει στην τοπική κοινωνία.

Σκηνοθεσία : Γκρίμουρ Χάκοναρσον
Σενάριο : Γκρίμουρ Χάκοναρσον
Ηθοποιοί : Αρντις Χρον Εγκιλσντότιρ, Ντόρστάιν, Μπάχμαν, Ντορστάιν Γκούναρ Μπγιάρνασον
Είδος : Δραματική κωμωδία
Γλώσσες : Ισλανδικά
Υπότιτλοι : Ελληνικοί
Διάρκεια : 92’

Ιnfo
Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy

«Ταξίδι στην Ελλάδα» στο Κωνστάντια


Οι ηθοποιοί Rob Brydon και Steve Coogan ταξιδεύουν από την Τροία στην Ιθάκη ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα.
Στην πορεία οι συζητήσεις τους περιλαμβάνουν αρχαία τραγωδία, κωμωδία, αστρονομία, βιολογία, μυθολογία, ιστορία, δημοκρατία και το νόημα της ζωής! Ως ένα γαστρονομικό και πολιτιστικό οδικό ταξίδι, οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο έχει η Ελλάδα στον πολιτισμό, την διατροφή και τη φιλοξενία.

Σκηνοθεσία : Μάικλ Γουίντερμποτομ
Σενάριο : Μάικλ Γουιντερμπότομ, Ρομπ Μπράιντον, Στιβ Κούγκαν
Ηθοποιοί : Ρομπ Μπράιντον, Στιβ Κούγκαν
Είδος : Κωμωδία, Δράμα
Γλώσσες : Αγγλικά, Ελληνικά, Τουρκικά
Υπότιτλοι : Ελληνικοί
Διάρκεια : 103’

Ιnfo
Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy