ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 αξιόλογες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και θερινό cinema η νέα εβδομάδα έκανε δυναμική είσοδο!

ΜΟΥΣΙΚΗ

Septemberfest 2022 στο Πάρκο Αγλαντζιάς

Η in2bet παρουσιάζει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου που διοργανώνει η εταιρεία Display Art Plc για εντέκατη συνεχή χρονιά, από την 1η μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022, το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Αγλαντζιάς και της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου Διονύσης Σχοινάς στις 19.00
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου Γιάννης Πλούταρχος με Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου στις 19.00

Info
Πέμπτη 1 -Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022
Πάρκο Ακαδημίας, 19.00
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €10
Προπώληση Soldoutticketbox
Πληροφορίες 22485420
www.septemberfest.com.cy 
https://www.facebook.com/NicosiaBeerFestival/ 

Κωσταντίνος Αργυρός και «Eleftheros Tour» στο Τσίρειο Στάδιο

Η μεγάλη sold out περιοδεία του καλλιτέχνη-φαινόμενο περνά και από την Κύπρο και συγκεκριμένα από το Τσίρειο Στάδιο.

Special guest στη συναυλία θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star που «μαγεύει» κάθε φορά με την επιβλητική σκηνική του παρουσία, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η Josephine, η «εκρηκτική» hit performer με τα no1 singles και τα εντυπωσιακά live.

Φιλική συμμετοχή από τον FY, τον popular artist με τα εκατομμύρια digital streams και YouTube views, ενώ τέλος θα συμμετάσχουν και οι Kings.

Το «Eleftheros Tour» είναι μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, κάθε συναυλία έχει γίνει sold out, με πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές να ζουν όμορφες μουσικές στιγμές, σε μία περιοδεία που γράφει ιστορία.

Info
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022
Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός
Εισιτήρια από €22
Κρατήσεις tickethour.com

Νίκος Πορτοκάλογλου στα Λύμπια

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου με το κινητό του στο αγαπημένο του Πήλιο σε συνδυασμό με εικαστικά παιχνίδια από την δημιουργική ομάδα της Foss Productions.

Info
Tετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022
Koινοτικό Πάρκο Λυμπιών, 20.30
Λύμπια
Εισιτήρια : €15 (Στην Είσοδο €20) | €25/άτομο σε τραπέζι
Προπώληση Soldouttikets

Villagers Of Ioannina City στα Λύμπια

Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν συναυλιακά με full ηλεκτρικό set, σε ένα λάιβ που η Κύπρος, μάς πρόσμενε καιρό.

Η περσινή Revival Acoustic Tour, άφησε το συναυλιακό της στίγμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών εμφανίσεων των Villagers of Ioannina City οι οποίες μεγάλωσαν την ανυπομονησία μας για τη ηλεκτρική συναυλιακή τους επιστροφή, που θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live που όρισαν τον ήχο ολόκληρης της γενιάς τους. Οι στίχοι κι οι μελωδίες τους ξέφυγαν από τα μουσικά όρια κι έγιναν σύνθημα κι ανάμνηση για τους χιλιάδες οπαδούς τους που ακολουθούν φανατικά κάθε τους μουσικό εγχείρημα, γεμίζοντας κάθε venue στο οποίο εμφανίζονται σε όλη τη χώρα.

Ιnfo
Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπίων, 21.00
Λύμπια Επαρχία Λευκωσίας
Είσοδος €20
Προπώληση Soldoutticketbox

ΘΕΑΤΡΟ

«Φαύστα» στο Flea Theatre και στην Πλατεία Ελευθερίας

Η «Λατέρνα Παραγωγές» παρουσιάζει την πρώτη της παραγωγή, τη «Φαύστα» του Μποστ, μια ιλαροτραγωδία που ο γνωστός πολυσχιδής καλλιτέχνης έγραψε το καλοκαίρι του ‘63.

Τι κοινό έχει ένα μυστήριο θαλάσσιο τέρας, ένα μικρό κορίτσι, ο Καραϊσκάκης και μια πεινασμένη γάτο-αποικία;
Το κείμενο είναι αυθόρμητο, γραμμένο σε δεκαπεντασύλλαβο, συχνά ανορθόγραφο, συντακτικά άναρχο, με χρήση καθαρεύουσας και δημοτικής και σαφώς με διάθεση διακωμώδησης της χρήσης της ελληνικής γλώσσας και του τότε γλωσσικού ζητήματος. Ταυτοχρόνως, η σουρεαλιστική ιστορία με την περιγραφή της ελληνικής πραγματικότητας που διαθέτει, παραμένει απαράμιλλης αισθητικής, σύμφωνα με το μοναδικό ύφος του αγαπημένου Μποστ.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022
Flea Theater, 20.30
Γιάννη Κορομία 2, Καιμακλί, Λευκωσία
Eισιτήρια: €10
Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour Cyprus
shop.tickethour.com/ticketmaster_se_3936.html

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022
Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, 20.00
Λευκωσία
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 97766750

«Τζιορονής ο Καυκατζιής» στο Παττίχειο Λάρνακας

Η παράσταση «Τζιορονής ο Καυκατζιής» έρχεται στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο από τη Θεατρική Ομάδα «Βενιζέλος» σε σενάριο του Σώτου Ορείτη.

Υπόθεση του έργου:

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό η προίκα ήταν ένας θεσμός κατά τον οποίο η οικογένεια παραχωρεί στη νύφη «περιουσία» όταν αυτή πρόκειται να παντρευτεί!

Η προίκα ήταν ένα συμβόλαιο άτυπο και τις περισσότερες φορές το συναίσθημα απουσίαζε από αυτή τη συμφωνία!

Στην δική μας ιστορία βρισκόμαστε σε ένα χωριό της Κύπρου μας, λίγο πριν το 1990 όπου ο Τζιορονής γνωστός ως και ο καυκατζιής του χωριού προσπαθεί να βοηθήσει τη γειτόνισσα και φίλη του κυρία Κατίνα να βρει τις 200 λίρες που χρειάζεται για την προίκα της κόρης της η οποία είναι ορφανή από πατέρα.

Γάμος όμως χωρίς προίκα γίνεται; Δεν γίνεται!

Info
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 20.30
Ν. Γ. Δημητρίου Λάρνακα
Εισιτήρια €10

«Καμίλ» στο Σατιρικό

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την κωμωδία ΚΑΜΙΛ.

Μια παράσταση βασισμένη στο έργο Ring της Léonore Confino, υποψήφιο για βραβείο Μολιέρου ως το καλύτερο έργο του 2014.

Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής. Το ΑΠΚΥ προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής, αλλά και συμβάλλει στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Θα γιορτάσει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του με ένα ποικίλο πρόγραμμα πολιτισμικών εκδηλώσεων, το οποίο «σηκώνει αυλαία» με την κωμωδία ΚΑΜΙΛ. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο Ring της Léonore Confino, που ήταν υποψήφιο για βραβείο Μολιέρου ως το καλύτερο έργο του 2014.

Ιnfo
Παρασκευή 9- Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Σατιρικό Θέατρο, 20.30
Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €6
Προπώληση Tickethour

ΧΟΡΟΣ

«Εν Κρυπτώ» στο Ριάλτο

Η αυλαία δεν μπορεί να παραμείνει για πάντα κλειστή. Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει. Ανοίγει…
Επί σκηνής μας αποκαλύπτονται όσα εν κρυπτώ παραμόνευαν μέσα και έξω μας, όλα όσα απεγνωσμένα, όσο και μάταια, προσπαθήσαμε να κρύψουμε, καταρχάς από τους εαυτούς μας και συνακόλουθα ο ένας από τον άλλο. Μικρά και πιο μεγάλα μυστικά, σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες, αλήθειες και ψέματά…

Info
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022
Θέατρο Ριάλτο, 20.30
Ανδρ. Δρουσιώτη 19 Λεμεσός
Εισιτήρια €10/€15
Προπώληση www.rialto.com.cy
Tαμείο: 77777745

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Οι έρωτες της Αναΐς στο θερινό Κωνστάντια

Η Αναΐς είναι τριάντα και άνεργη. Έχει έναν εραστή αλλά δεν είναι σίγουρη αν τον αγαπά. Συναντά τον Ντανιέλ, που την ερωτεύεται αμέσως. Αλλά ο Ντανιέλ ζει με την Εμιλί, την οποία ερωτεύεται η Αναΐς. Αυτή είναι η ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας, με την πρωταγωνίστρια Αναΐς Ντεμουστιέ να δίνει μια σπινθηροβόλο ερμηνεία στο ρομερικών διαθέσεων ντεμπούτο της Σαρλίν Μπουρζουά-Τακέ.

Ιnfo
Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy

H λεοπάρδαλη του χιονιού στο θερινό Κωνστάντια Ντοκιμαντέρ

Ψηλά στο οροπέδιο του Θιβέτ, καταμεσής των ανεξερεύνητων και απροσπέλαστων πεδιάδων, βρίσκεται ένα από τα τελευταία καταφύγια της άγριας φύσης, όπου ζουν σπάνιοι και άγνωστοι οργανισμοί. Ο Βενσάν Μουνιέ, ένας από τους πιο διακεκριμένους φωτογράφους της άγριας ζωής, παίρνει μαζί του στην τελευταία του αποστολή τον συγγραφέα και φυσιοδίφη Σιλβάν Τεσόν. Για αρκετές εβδομάδες, θα εξερευνήσουν αυτές τις κοιλάδες αναζητώντας μοναδικά ζώα και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού, ένα από τα πιο ακριβοθώρητα και απρόσιτα αιλουροειδή.

Ιnfo
Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy