ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 ιδέες για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Tο Wiz σας προτείνει 10 ενδιαφέρουσες ιδέες για έξοδο και αυτό το Σαββατοκύριακο! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Θεοφάνους στο Fever

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα και Μικαέλα Χατζηεφραίμ στο Fever!

Το νέο «hot music club» της Λευκωσίας, για 6 Παρασκευές από τις 18 Οκτωβρίου με ενα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες. Μαζί τους ο Dj Jimmy The Destroyer.

Info
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
Fever, 22.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €20 ευρώ
Κρατήσεις7008 8122
Eλάχιστη κατανάλωση μια φιάλη ανα 5 άτομα!
Τιμές φιάλης: 125 ευρώ Normal, 150 ευρώ Premium

Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Χριστοφόυ στις Notes

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Καθώς προχωράμε στο Φθινόπωρο η μοναδική Καίτη Γαρμπή έρχεται στις Notes Live στην Λεμεσό για τα Σαββατόβραδα του Οκτωβρίου.

Η Καίτη Γαρμπή έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας παρέα με τον Κωνσταντίνο Χειστοφόρου. Guest εμφάνιση θα κάνει και ο Δημήτρης Σχοινάς

Info
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
Notes Live, 23.00
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός

West End & Beyond in Concert στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας

Μετά από τέσσερις εκπληκτικές sold-out παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα αυτή την χρονιά, το West End & Beyond in Concert επιστρέφει στην Κύπρο τον Οκτώβριο. Η συναυλία, η οποία μάγεψε το κοινό με τη συναρπαστική γκάμα καλλιτεχνών του μουσικού θεάτρου του West End και του Broadway, υπόσχεται να προσφέρει μια άλλη αξέχαστη βραδιά γεμάτη με τις καλύτερες επιτυχίες του West End και του Broadway.

Αυτό το εξαιρετικό γεγονός θα περιλαμβάνει και πάλι μια εντυπωσιακή συμμετοχή από καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης, με επικεφαλής τον καταξιωμένο Earl Carpenter, του Broadway και του West End. Στη σκηνή θα τον συνοδεύει ένα αξιόλογο σύνολο από καλλιτέχνες του West End. Οι Lauren Byrne, Holly-Anne Hull, James Hume και Niall Sheehy. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύουν οι ταλαντούχοι μουσικοί της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής TrakArt.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ξανά τη μαγεία του West End & Beyond in Concert. 

Ιnfo
Παρασκευή 18 - Σάββατο 19 Οκτώβρη 2024
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας, Παρ. 20.00 Σαβ. 16.30
Εισιτήρια €55 - €50 - €45 - €40 - €35 - €30 (€20 παιδικό)
Προπώληση www.ticketmaster.cy  *
Καταστήματα ACS Courier

ΘΕΑΤΡΟ

«Εκ Κοιλίας Μητρός μου» στoν Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ

 

Ένα ανθρωποκεντρικό κείμενο, πλούσιο σε διαλογικό περιεχόμενο και συναισθηματική ένταση το οποίο πραγματεύεται τους αρχαίους ομφάλιους λώρους που μας κρατούν σε σχέσεις αίματος-κλουβιά και μετατρέπονται από υποτιθέμενοι αγωγοί αγάπης και μέριμνας, σε διόδους ελέγχου και παρεμβατικότητας. Δύο δίδυμα αδέρφια εις τας δυσμάς του βίου, ο Σπήλιος και η Χριστίνη, προβληματιζόμενοι να διατηρήσουν ή όχι την οικογενειακή τους επιχείρηση με είδη κεντητικής, επιμένουν ταυτόχρονα να κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό για αδικήματα κατά του εαυτού και του πλησίον, και όχι του όποιου πλησίον, του κατά σάρκαν αδερφού, της κατά σάρκαν αδελφής. Σήμερα όμως, μια κάποια Πέμπτη, και για αστεία αφορμή θα λεχθούν όσα υφαίνονταν για αιώνες μέσα στις νεανικές, τις γέρικές τους ψυχές.

Info
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
ΕΘΑΛ, 20.30
Λεμεσός
Εισιτήρια www.satirikotheatro.com 

«Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο WhereHaus 612

Οι θεατρικές ομάδες Point To Contemporary Theater και Anyhow Theatre Ensemble παρουσιάζουν την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κολοκοτρώνη. Το έργο θα παρουσιαστεί στην υπαίθρια σκηνή του θεάτρου WhereHaus 612 στη Λευκωσία με πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το έργο Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε το διασκεύασαν και το μετονόμασαν οι Ρέππας και Παπαθανασίου το 2013. Οι συγγραφείς εμπνευσμένοι από το θρίλερ μυστηρίου του Ρομπέρ Τομά Η Παγίδα (1962) δημιούργησαν μια καλογραμμένη και δομημένη αστυνομική κωμωδία, στην οποία συνυπάρχουν στοιχεία κωμωδίας καταστάσεων, χαρακτήρων αλλά και το αστυνομικό σασπένς. Το έργο ενεργοποιεί το αστυνομικό ένστικτο κάθε θεατή, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει όλα τα στοιχεία και τεκμήρια, έτσι ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει τον ένοχο και να εξιχνιάσει το μυστήριο, μέσα από ένα παιχνίδι γεμάτο συνεχείς ανατροπές και κρυφές παγίδες.

Ιnfo
Παρασκευή 18- Kυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Wherehaus 612, 20.30
Λευκωσία
Κρατήσεις 99122552, 99660162

«Η Τριλογία των Lehman» στο Θέατρο Χώρα

Ένας από τους σημαντικότερους μυθιστοριογράφους και θεατρικούς συγγραφείς της Ιταλίας, ο Stefano Massini δημιουργεί ένα τεράστιο μωσαϊκό 164 χρόνων, όπου μαζί με τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας του 19ου, 20ου και 21ου αιώνα, καταγράφει την πορεία των τριών Εβραίων αδερφών Λίμαν από το Ρίμπαρ της Βαυαρίας που μεταναστεύουν στην Αμερική. Εκεί, χαρτογραφείται επίσης, η πορεία των παιδιών και των εγγονιών τους, αποκαλύπτοντας την άνοδο και την πτώση της χρηματοοικονομικής αυτοκρατορίας που δημιούργησαν, και που είχε ως αντίκτυπο το 2008, την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας με τις τρομερές συνέπειες στις ζωές εκατομμυρίων απλών ανθρώπων.

Info
Σάββατο 19- Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο Χώρα, 20.00 (Κυρ. 19.00)
Κοραή 1 Πλατεία Αρχιεπισκοπής, Λευκωσία
Εισιτήρια Soldout Tickets
Κρατήσεις 96147809

ΠΑΙΔΙ

«Ο Μάγος του Οζ» στο Σατιρικό

Ο Μάγος του Οζ του Αμερικανού συγγραφέα Λ. Φρανκ Μπάουμ, γραμμένο το 1900, είναι ένα από τα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Πρόκειται για την ιστορία του κοριτσιού με τα κόκκινα παπούτσια το οποίο βρέθηκε εξαιτίας ενός τυφώνα μακριά από το σπίτι του. H Ντόροθυ, μόνη της στην Χώρα του Οζ, ψάχνει να βρει τον Μάγο που θα την βοηθήσει να επιστρέψει πίσω στους δικούς της. Στην πορεία θα συναντήσει τρεις καινούριους φίλους, το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο και το Λιοντάρι οι οποίοι με την σειρά τους ζητούν από τον Μάγο ότι έχουν ανάγκη: μυαλό, καρδιά και θάρρος. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις Μάγισσες της Ανατολής, της Δύσης, του Βορρά και του Νότου, οι οποίες συμβολίζουν αντίστοιχα τις δυνάμεις του καλού και του κακού και στέκονται απέναντι τους άλλοτε ως εχθροί και άλλοτε ως σύμμαχοι σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, ανατροπές και συγκινήσεις. Ωστόσο, η πραγματική πρόκληση που είχαν στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσουν οι 4 φίλοι ήταν οι ίδιοι τους οι φόβοι. Ο δρόμος για τον Μάγο του Οζ τους οδηγεί σε μια ανακάλυψη που τους αλλάζει τη ζωή, γιατί όσα νόμιζαν πως τους λείπουν βρίσκονταν κρυμμένα βαθιά μέσα τους. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν από την αρχή ήταν να πιστέψουν στον εαυτό τους.
«Κοίτα τους. Εσύ και το ταξίδι σας τους βοήθησαν να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Ιnfo
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Σατιρικό Θέατρο, 11.00
Λευκωσία
Διάρκεια 70 λεπτά
Εισιτήρια: €12
Προπώληση www.satirikotheatro.com 

«Ρούχα; Ποια ρούχα;»! στο Θέατρο Μασκαρίνι

«Ρούχα; Ποια ρούχα;»! Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει για τη θεατρική περίοδο 2024-2025 το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, φτιαγμένο με αγάπη από μας για τη δική σας διασκέδαση και τη διασκέδαση «Ρούχα; Ποια ρούχα;»! των παιδιών σας. Μια δική μας ιστορία, με ήρωες από τα γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά» και «Η μικρή γοργόνα». Κοντά σας και πάλι, στο Θέατρο Μασκαρίνι, στο δικό μας χώρο, στα Λατσιά. H 20η παιδική θεατρική παράσταση στα 12 χρόνια ιστορίας του θεάτρου μας.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Info
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο Μασκαρίνι, 11.00
Αθαλάσσης 4, Λατσιά
Εισιτήρια €10
Προπώληση Soldouttickets
Κρατήσεις 99485083 και 22270420

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Oktoberfest στο City of Dreams Mediterranean

 

Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας, σας περιμένει στο φαντασμαγορικό Oktoberfest, στο City of Dreams Mediterranean.

Ελάτε και απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτές μπύρες και γερμανικές λιχουδιές. Είτε είστε λάτρης του pretzel, του χοιρινού σνίτσελ ή του würstl, το μενού συμπεριλαμβάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Όσο για τη ψυχαγωγία, το δημοφιλές συγκρότημα DIE KIRCHDORFER® θα εμφανίζεται ζωντανά κάθε βράδι με ποπ και ροκ επιλογές που θα ανεβάσουν σίγουρα τη διάθεση.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και ελάτε με την παρέα σας για μαγευτικές Oktoberfest στιγμές.

Info
Παρασκευή 18-Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Anaïs Lawn, 19:00-23:30
Τιμή εισιτηρίου: 20€ συμπεριλαμβάνεται μία μπύρα & ένα ποτήρι μπύρας
Τραπέζια 6 ατόμων: 40€ ανά άτομο, συμπεριλαμβάνεται μία μπύρα, ένα ποτήρι μπύρας και τσιμπήματα για την παρέα.
Για κρατήσεις και πληροφορίες καλέστε στο +357 25 086686 ή επισκεφθείτε το: https://www.cityofdreamsmed.com.cy/en/oktoberfest
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18

CINEMA

The Apprentice

Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70, ο νεαρός Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να φανεί αντάξιος του δεσποτικού πατέρα του ως κτηματομεσίτης και εργολάβος. Ανάμεσα στις υψηλές γνωριμίες του θα είναι και ο διαβόητος δικηγόρος Ρόι Κον, πρώην δεξί χέρι του αντικομμουνιστή γερουσιαστή Μακάρθι, ο οποίος θα του ανοίξει το δρόμο προς την πολιτική.

Σκηνοθεσία Ali Abbasi
Πρωταγωνιστούν Sebastian Stan, Jeremy Strong, Maria Bakalova

K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 22.00 σ/κ 22.15
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.00