ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 ιδέες για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου δίνει το παρών του και εμείς το αποχαιρετάμε με μουσική, θεατρικές παραστάσεις και φεστιβάλ...όπως του αρμόζει! 

MOYΣΙΚΗ

Manowar στο Zante

Οι θρύλοι του metal βάζουν την Κύπρο στην επετειακή περιοδεία τους, «Crushing The Enemies Of Metal», και για πρώτη φορά στην 40χρονη πορεία τους έρχονται για να παίξουν στο νησί.
Στην Κύπρο έρχονται δύο μόλις μέρες μετά την εμφάνιση στην Αθήνα και το «Release Athens Festival», στο πλαίσιο της επετειακής περιοδείας CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22/’23.

Info
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Zante Venue, 20.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00)
Δρόμος Τροόδους, Παραμύθα, επ, Λεμεσού
Εισιτήρια €79-€199
Προπώληση soldoutticketbox.com

Ελένη Βιτάλη στα Λύμπια

Η Ελένη Βιτάλη, από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται στα Λύμπια για μια μοναδική συναυλία!

Η Ελένη Βιτάλη μάς τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Info
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00
Εισιτήρια €20/ €25/άτομο σε τραπέζι
Πληροφορίες 99810011
Προπώληση Soldoutickets

ΘΕΑΤΡΟ

«Σεάνς» στον θερινό κινηματογράφο Κωνστάντια

Το έργο «Σεάνς» είναι μια μονόπρακτη κωμωδία με πρωταγωνιστή φυσικά το χιούμορ!
Το έργο αποπειράται να καυτηριάσει με κωμικό τρόπο, μέσα από μια πνευματιστική συνεδρία, τη γνωστή στο κοινό ως «Σεάνς», τον κομματικό διπολισμό αλλά και τα στερεότυπα που συνεπάγεται αυτό το φαινόμενο. Πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία, γραμμένη με πολύ χιούμορ την οποία το κοινό θα απολαύσει με μπόλικο γέλιο τόσο για το θέμα της μοιχείας όσο και για το κομματικό στοιχείο που θα παρεισφρήσει μέσω πνευμάτων νεκρών, τα οποία «καλεί» το μέντιουμ.

Ιnfo
Τετάρτη 22- Παρασκευή 24 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Κρατήσεις 22348203

Τάκης Ζαχαράτος - «Έλα μες στην αγκαλιά μου» στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία! Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα ανοίξει την αγκαλιά του και θα προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.

Info
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00
Λόρδου Βύρωνα Λεμεσός
Εισιτήρια από €30
Προπώληση tickethour.com

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Σκαλί Αγλατζιάς

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Info
Τρίτη 21-Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15
Αγλαντζιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €15
Κρατήσεις 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

«Αγάπη Νικητής» του Παύλου Λιασίδη στο Θέατρο Σκάλα

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» θέλοντας να τιμήσει τον λαϊκό ποιητή της Κύπρου Παύλο Λιασίδη και με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα από τα 120 χρόνια γέννησης του, ανεβάζει για την καλοκαιρινή και φθινοπωρινή περίοδο το ποιητικό του έργο «Αγάπη Νικητής ».

Το «Αγάπη Νικητής» πραγματεύεται ένα προσφιλές θέμα – χαρακτηριστικό της Κυπριακής ηθογραφίας- ένα τυπικό ερωτικό ειδύλλιο μετ’ εμποδίων.

Η αγάπη του φτωχού ζωγράφου Μιχάλη για την Βαρβαρού την κόρη του Κωνσταντίνου και της Τζιυρκακούς, παρ’ όλον που είναι αμοιβαία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και εμπόδια.

Οι γονιοί της Βαρβαρούς θεωρούν τον Μιχάλη ένα τζιέγκενον που κάμνει «κάδρα» και δεν θα μπορέσει να την συντηρήσει.

Info
Σάββατο 25-Κυριακή 19 2022
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο ΣΚΑΛΑ, 20.30
Κυριάκου Μάτση 5 Λάρνακα
Πληροφορίες 24652800,99490102
Εισιτήρια Tickethour.com.cy & ACS Courier

ΠΑΙΔΙ

«Οδυσσεβάχ» στο Θέατρο Αιγαία

O μύθος συναντάει το παραμύθι και με ένα μεγάλο ΦΟΥ και ΑΧ
Το καράβι του Οδυσσεβάχ φουσκώνει πανιά και ξεκινάει!
Ο Οδυσσεβάχ, κουρασμένος από τους πολέμους, βάζει πλώρη επιτέλους για την πατρίδα του την Ιθαγδάτη, μαζί με τους συντρόφους του.

Info
Σάββατο 25 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
Θέατρο Αιγαία, Σαβ.19.30 Κυρ. 19.00&20.00
Αγίων Ομολογητών 81
Εισιτήρια €5
Κρατήσεις 22445757
www.theatroaigaia.com 

Έκθεση Παιδικής Τέχνης στην Αιγαία

Μια από τις ετήσιες δραστηριότητες της Σχολής καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία που έχει γίνει πλέον θεσμός είναι η έκθεση «Παιδικής Τέχνης», η οποία διοργανώνεται φέτος μεταξύ 17-25 Ιουνίου 2022. Η έκθεση ασχολείται αποκλειστικά με έργα που δημιουργήθηκαν από τις παιδικές ομάδες της Σχολής, από παιδιά μέχρι και 12 ετών.

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη της αυθεντικότητας της παιδικής τέχνης, της μοναδικότητας των μικρών – σε ηλικία – καλλιτεχνών, σε όλους τους τομείς των καλών και των εφαρμοσμένων τεχνών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην έκθεση, οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία και να ανακαλύψουν τον αστείρευτο πλούτο της παιδικής ψυχής.

Info
Eγκαίνια Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022
Αιγαία, 19.30
Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 81
Διάρκεια έως 25 Ιουνίου
Μέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτ. – Παρ.:09:00 – 19:00
Σαβ.: 10.00 – 13.30
www.aigaia.com.cy

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου στο Τεχνόπολις 20

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF) επιστρέφει με την έβδομη διοργάνωσή του, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, στον κήπο του Τεχνόπολις 20.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, τις οποίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάφου.
Το PIFF υποστηρίζει ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους και στοχεύει στη διερεύνηση, στην προώθηση και την ανάπτυξη της τέχνης των ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών.
Οι ταινίες θα προβληθούν στην πρωτότυπη γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους.
Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών.

Info
Παρασκευή 24- Kυριακή 26 Ιουνίου 2022
Τεχνόπολις 20, 20.45
Νικ. Νικολαΐδη 18 Πάφος
Πληροφορίες www.piffcyprus.com 
Είσοδος ελεύθερη

CINEMA

Elvis

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

Σκηνοθεσία Baz Luhrmann
Πρωταγωνιστούν Tom Hanks, Austin Butler, Olivia DeJonge

K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.00
K Cineplex (Λευκωσία) 19.00, 21.30
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 21.30, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.00, 21.30
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.00, 21.30
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 18.00, σ/κ επίσης 15.00, 21.00 (20.30 οpen air, Δευτ. Τετ. Πέμπτη)
RIO (Λεμεσός) 19.30, 22.30 σ/κ επίσης 17.00