ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 παιδικές παραστάσεις που αξίζει να δείτε αυτή την σεζόν

WIZ TEAM

Δέκα αξιόλογες παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά έρχονται να ομορφύνουν τα Σαββατοκύριακά μας!

«Aλαντίν The Show»

H Kolossaion Productions μετά τις περσινές μεγάλες επιτυχίες “Μάγια η Μέλισσα” και “Στρουμφάκια” που κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW” σε συνεργασία με το Θέατρο του Βορρά.

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, ένα μαγευτικό show με ιπτάμενα μαγικά χαλιά, εναέριους ακροβάτες, μυστηριώδεις μάγους, circus performers, χορευτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα σας μαγέψουν.

Ταξιδεύουμε στη μακρινή Ανατολή, πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γνωρίζουμε και γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής.
Μια παράσταση, που μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας και τη
δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης

Ένα έργο της Παγκόσμιας λογοτεχνίας που έχει συγκινήσει και εξάψει την ανθρώπινη φαντασία, σε μία θεατρική υπερπαραγωγή που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος.

Ένα παραμύθι, βγαλμένο μέσα από τις Χίλιες και μια νύχτες, που με τη μαγεία και την αστερόσκονη της Ανατολής, μας θυμίζει ότι αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν! 

Παραστάσεις:
Σάββατο 26/11/2022 11:00 ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Σάββατο 26/11/2022 15:00 ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Κυριακή 27/11/2022 11:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
Κυριακή 27/11/2022 15:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Εισιτήρια €12/€15
Προπώληση εισιτηρίων Soldoutticketbox

«Το Θαυμαστό Ταξίδι του Σκιάχτρου»

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ΚΟΥΚΛΟ ιστορίες παρουσιάζει την παράσταση «Το θαυμαστό ταξίδι του Σκιάχτρου».

Μία μουσικό- κουκλοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με την τεχνική του επιτραπέζιου κουκλοθεάτρου, βασισμένη στο βιβλίο του L. Frank Baum «Ο θαυμαστός μάγος του Οζ», σε μία διαφορετική εκδοχή, διασκευή.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το σκιάχτρο ξεκινάει το θαυμαστό του ταξίδι προς το Μεγάλο Μάγο Οζ, ελπίζοντας να του δώσει μυαλό. Ένα ταξίδι γεμάτο ομορφιά, τραγούδι, γέλιο, κίνδυνο και περιπέτεια. Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία και τη δύναμη της θέλησης. Δίνοντας το μήνυμα ότι κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή του, όταν το θελήσει πραγματικά.

Περίληψη:

Το Σκιάχτρο προσπαθεί να τρομάξει τα πουλιά, αφού για αυτό τον έχει φτιάξει ο αγρότης, χωρίς να τα καταφέρνει. Στεναχωριέται που δεν είναι καλό Σκιάχτρο, όμως τα πουλιά του εξηγούν πως δεν τα καταφέρνει γιατί δεν έχει μυαλό και ο μόνος που μπορεί να το βοηθήσει είναι ο μεγάλος μάγος του Οζ. Μόνο αυτός μπορεί να του δώσει μυαλό αρκεί να ταξιδέψει στη Σμαραγδένια Πολιτεία ακολουθώντας το κίτρινο μονοπάτι. Πράγμα αδύνατο αφού είναι κρεμασμένο σε κοντάρι. Για καλή του τύχη όμως τον συναντάει η Ντόροθυ, ένα κορίτσι από το Κάνσας που ο κυκλώνας το έφερε σε αυτή την όμορφη χώρα, μη ξέροντας που είναι θέλει να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της. Και μαζί παίρνουν το δρόμο για την Σμαραγδένια Πολιτεία. Στο ταξίδι τους συναντούν τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο που θέλει μια κανονική καρδιά για να μπορεί να αγαπά και ένα δειλό Λιοντάρι που θέλει θάρρος για να γίνει βασιλιάς των ζωών κι όλοι μαζί ακολουθούν το κίτρινο μονοπάτι προς την Σμαραγδένια Πολιτεία και τον μάγο του Οζ...

Παραστάσεις:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου ώρα 16.00 ARTos HOUSE Λευκωσία
Κυριακή 6 Νοεμβρίου ώρα 11.00 ARTos HOUSE Λευκωσία
Σάββατο 12 Νοεμβρίου ώρα 16.00 Παλιό Ξυδάδικο Λεμεσός
Κυριακή 13 Νοεμβρίου ώρα 11.00 Παλιό Ξυδάδικο Λεμεσός

Γενική είσοδος: €8 προπώληση Προπώληση εισιτηρίων www.tickethour.com.cy  Πληροφορίες στο 99554078

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

Η Σκηνή 018 του ΘΟΚ θα σηκώσει αυλαία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 με ένα από τα πλέον αγαπημένα και περιπετειώδη αναγνώσματα της παιδικής ηλικίας, το μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Ιούλιου Βερν Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες. Μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών θα αποκαλύψει σε μικρούς αλλά και μεγάλους την ομορφιά του κόσμου, την αξία της φιλίας, την μαγεία της εξερεύνησης και την γνωριμία με την πολυπολιτισμικότητα και τη διαφορετικότητα.

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Βρετανός ευγενής Φιλέας Φογκ και ο Γάλλος Ζαν Πασπαρτού, που μπαίνει στην υπηρεσία του, αποφασίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες για να κερδίσουν ένα στοίχημα.

Σε μια διαδρομή-παιχνίδι με τον χρόνο, διασχίζουν χώρες, χρησιμοποιούν κάθε μέσο που βρίσκουν στη διάθεσή τους, συναντώνται με πολιτισμούς από την Ανατολή ως τη Δύση, ξεπερνούν εμπόδια και προβλήματα, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να κερδίσουν το δύσκολο στοίχημα και να δικαιώσουν την τολμηρή απόφασή τους. Κάθε σταθμός είναι μια συναρπαστική εμπειρία, πότε ριψοκίνδυνη, πότε απογοητευτική και πάντοτε αποκαλυπτική.

Παραστάσεις

Θέατρο ΘΟΚ, Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης
Από 20 Νοεμβρίου 2022
και κάθε Κυριακή στις 10:30
& σε περιοδεία

Εισιτήρια / Πληροφορίες: Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00) και στην ιστοσελίδα www.thoc.org.cy 

«Σκρουτζ - Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»


Το θέατρο Piccolo παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία», σε μια πρωτότυπη παράσταση ιδανική για όλη την οικογένεια.

Παραμονή Χριστουγέννων και ο τσιγκούνης και παράξενος Εμπενίζερ Σκρουτζ, συμπεριφέρεται άσχημα στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Εκείνο το βράδυ τον επισκέπτονται τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που του θυμίζουν όλα όσα έχουν αξία στη ζωή. Θα καταφέρουν τα τρία πνεύματα να απαλύνουν την σκληρή καρδιά του;

Το αγαπημένο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς σε μια παράσταση που συνδυάζει ηθοποιούς, εφέ και πρωτότυπες κούκλες, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μια ιδιαίτερη παράσταση με σπουδαία μηνύματα για όλη την οικογένεια.
Συστήνεται για παιδιά άνω των 5 ετών.

Παραστάσεις:
Λευκωσία :
20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12, 8/1 στις 11: 00 και 16:00 
24/12 στις 16:00
26/12 στις 18:00 στο θέατρο Μασκαρίνι

Πάφος: 10/12 στις 17:00 στο Α Λύκειο Πάφου
Λεμεσός: 17/12 στις 17:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αγ. Αθανασίου

Κρατήσεις: 94 409 100
Eισιτήρια €15, €10 (για άτομα κάτω των 12 ετών)

«Ο Ψαροτρομάρας»

Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του '80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. Βγαλμένο από τη ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης «νιώθουν» την αδικία και ουσιαστικά βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.

Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά «Κάτω Ο Ψαροτρομάρας»!

 Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή αλλιώς ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!

Διάρκεια: 60' Κατάλληλο έως και έκτη Δημοτικού.

Στις παραστάσεις μας χρησιμοποιούμε την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική όπου σε συνδυασμό με την τεχνική του ζεστού φωτισμού εξαφανίζεται τελείως ο ανθρώπινος παράγοντας και οι κούκλες, μαζί με τα έντονα χρώματα, δείχνουν στα μάτια των θεατών να κινούνται μαγικά.

Πρόκειται για επαγγελματικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις με μεγάλες κούκλες και πρωτότυπα σκηνικά.

Παραστάσεις: 

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater, Λευκωσία
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.soldoutticketbox.com 

«To Μαγεμένο Δέντρο» 

Το «Μαγεμένο Δέντρο», ένα υπέροχο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύει κάθε Κυριακή στην Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη χορό, τραγούδια, περιπέτεια και δράση που με το χιούμορ, την ευαισθησία, τις εκπλήξεις και τις μαγικές της εικόνες θα αποτελέσει μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία, ένα ονειρικό ταξίδι εμπειριών και συναισθημάτων.

Σε αυτή τη σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παραμυθιού του Ευγένιου Σβάρτς, μια μάνα, η Βασιλική, ψάχνοντας να βρει το χαμένο της γιο, το Νικόλα, καταφθάνει σε ένα απόκοσμο δάσος. Εκεί μαθαίνει πως η κακιά μάγισσα Γιαγκά έχει μεταμορφώσει το Νικόλα σε δέντρο. Διατηρώντας την αισιοδοξία και την πίστη της και έχοντας στο πλευρό της το μικρότερο της γιο Γιάννο και τρεις απροσδόκητους φίλους, έναν αρκούδο, ένα σκύλο και μία γάτα, η Βασιλική πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη της την εφευρετικότητα για να νικήσει την πονηρή μάγισσα και να απελευθερώσει το παιδί της. Στο τέλος η Βασιλική ανακαλύπτει πως η μόνη δύναμη που χρειάζεται για να λύσει τα μάγια είναι η αστείρευτη μητρική της αγάπη.

Η τρυφερή ιστορία του «Μαγεμένου Δέντρου» εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση, την ενσυναίσθηση και την δικαίωση της αληθινής φιλίας και αγάπης. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του έργου βλέπουμε πως όταν υπάρχει αφοσίωση, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και πείσμα, το καλό και το δίκαιο θα θριαμβεύσουν.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

 

Παραστάσεις:

Λευκωσία, Σατιρικό Θέατρο
Από τις 30/10 κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί.
Γενική Είσοδος: €12
Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com 
Πληροφορίες/Κρατήσεις/Εισιτήρια: ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 22312940, 22421609

«Η Παναγία των Παρισίων»

Πρόκειται για την ιστορία του δύσμορφου κωδωνοκρούστη Κουασιμόδου και της όμορφης τσιγγάνας Εσμεράλδας με φόντο το μαγικό σύμπαν του Καθεδρικού Ναού του Παρισιού, την περίφημη Νοτρ Νταμ.Μια πραγματική δοσμένη θεατρικά παράσταση pop ·με ζωντανή ορχήστρα για παιδιά , τραγούδια , χορό και υποκριτική.Γεμάτη με ουσιαστικές μορφές πραγματικών σχέσεων σε μια πραγματική ζωή. Μια διασκευή του κλασικού μύθου όπου τα παιδιά παρέα με την ιστορία αναζητούν με τους ηθοποιούς την έννοια της αγάπης την έννοια της ελευθερίας την έννοια της πραγματικής χαράς.

Σκηνοθετικό σημείωμα
Η διασκευή για παιδιά του κλασικού αριστουργήματος «Η Παναγία των Παρισίων» δίνει την ευκαιρία στους μικρούς θεατές να σχηματίσουν άποψη για τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Ευρώπη και ειδικότερα το Παρίσι τον 15ο αιώνα. Μέσα από αυτή την παρατήρηση έρχονται σε επαφή με διαχρονικά κοινωνικά ζητήματα όπως είναι η αδικία, η φτώχεια, η κατάχρηση της κρατικής εξουσίας, ο κοινωνικός αποκλεισμός, ο στιγματισμός ανθρώπων και η απόρριψη. Μα πάνω απ’ όλα αντιλαμβάνονται πως η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που έχει ανάγκη να νιώσει ο κάθε άνθρωπος. Η αγάπη είναι αυτή που απλώνεται σε όλο το έργο στις διάφορες μορφές της: μητρική, φιλική, έρωτας!

Παραστάσεις:

Λευκωσία - Θέατρο Δέντρο: Μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
10 μόνο παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ
Εισιτήρια: www.soldouttickets.com.cy  , καταστήματα STEPHANIS και στο 99520835
Εισιτήρια: €10 | €8

«Γουρουνιάσματα»

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/ Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά τις καρδιές των μικρών, και όχι μόνο, θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν
ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητες του.

 Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Το ρόλο του Λύκου ενσαρκώνει ο Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, τα τρία αξιολάτρευτα αλλά ζαβολιάρικα γουρουνάκια είναι η Ηλιάνα Κάκκουρα,

η Μυρτώ Μελετίου και η Άντρη Αγγελίδου. Στο διπλό ρόλο της μαμάς και της “γκράντε” κότας (Κυρίας Κοκό) η Ριάνα Αθανασίου. Με ζωντανή ορχήστρα, καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς και εφέ, τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά του μιούζικαλ το οποίο έσπασε το ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της. Διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά συνάμα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις τους. Η αναμονή για την επανεμφάνιση του “Γουρουνιάσματα” στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και τα εισιτήρια
έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Γι αυτό προγραμματιστείτε εγκαίρως, προς αποφυγή απογοήτευσης.

Παραστάσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 15:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 15:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από την tickethour.com.cy τα ACS Courier και το Potenzia Del Arte

«Τετράδυμοι»

Την παράσταση «ΤΕΤΡΑΔΥΜΟΙ» έχει επιλέξει για αυτή τη περίοδο, το θέατρο ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ. Μια διακευή του γνωστού παραμυθιού του Πάντσιο Πάντσεφ «Το παραμύθι για τους Τετράδυμους». διασκευασμένο από τον Πέτρο Κονόμου.
Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια όμορφη και ρομαντική ιστορία , που στόχο έχει να δείξει σε μικρούς και μεγάλους τη συναισθηματική και όχι την υλιστική αξία των πραγμάτων. Οι Τετράδυμοι είναι ίδιοι στην όψη, σαν τέσσερις σταγόνες νερό, μα ο χαρακτήρας τους είναι εντελώς διαφορετικός. Ξεκινούν λοιπόν ένα ταξίδι για να κερδίσουν το σεβασμό της μητέρας τους και να αποδείξουν πως μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους φτερά στη ζωή. Τεμπελιά, διασκέδαση, πονηριά, κλεψιά αλλά και αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση και πίστη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Τέσσερις όψεις του ίδιου νομίσματος, που λειτουργούν μέσα στην παράσταση, σαν μία μικρογραφία του κόσμου μας. Ποιoς τελικά θα καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό της μάνας του, αλλά και την καρδιά της Αγνής, που τους περιμένει να γυρίσουν υπομονετικά.

Παραστάσεις:

κάθε Κυριακή στις 10:30πμ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 Λεμεσός Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, 16.30
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 Μάρκίδειο θέατρο Πάφου 11.00
Σάββατο 22 Οκτωβρίου Δημ. Θέατρο Λάρνακας, 16.30

«THE HITCHCAT’s MUSEUM»

Η πρωτοποριακή παιδική / νεανική παράσταση «THE HITCHCAT’s MUSEUM» , αφορά την θεατρική μεταφορά και διασκευή του διηγήματος «Οι γάτες της Ούλθαρ» , του κορυφαίου συγγραφέα και εκπρόσωπου της φανταστικής λογοτεχνίας τρόμου και επιστημονικής φαντασίας , H.P Lovecraft . Πρόκειται για ένα παραμύθι τρόμου εμπνευσμένο από την λογοτεχνία και προσαρμοσμένο για παιδιά, με άφθονο χιούμορ και μουσική.

Το κορυφαίο λογοτεχνικό διήγημα «Οι γάτες της Ούλαθρ» , μεταφέρεται μέσω μιας ευφάνταστης δραματουργίας και διασκευής και συναντά τον…Alfred Hitchcock , στο θρυλικό έργο THE “HITCHCAT’S MUSEUM”.
Η ιστορία του θρυλικού Μουσείου Γάτας “Ηitchcat Museum” , ζωντανεύει σε μια νύχτα γεμάτη μεταμορφώσεις, όνειρα που γλιστρούν στην πραγματικότητα, ανθρωπόμορφες γάτες , «ανθρώπινα τέρατα», μαγεία και πολύ πολύ χιούμορ.
Ένα παραμύθι τρόμου εμπνευσμένο από την λογοτεχνία. Ένα παραμύθι τρόμου…για ατρόμητα παιδιά !

Παραστάσεις

Πρεμιέρα Σάββατο , 12 Νοεμβρίου στις 5:00μ.μ.

Μόνο για 8 παραστάσεις : Κάθε Σάββατο και Κυριακή του στις 5:00 το απόγευμα
( 12,13,19,20,26,27 Νοεμβρίου και 3,4 Δεκεμβρίου)
ΧΩΡΟΣ: Υπόγειο Σατιρικού Θεάτρου, Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15 Αγλαντζιά

Προπώληση Εισιτηρίων: SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα STEPHANIS
Πληροφορίες και κρατήσεις: 99836587
Είσοδος: €10/ €8 (πολύτεκνες οικογένειες, ανέργους, συνταξιούχους)