ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 προτάσεις για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Σαββατοκύριακο προ των πυλών και το Wiz σας παρουσιάζει δέκα μοναδικές ιδέες για έξοδο! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τechnopolis 20- Garden Opening

Το Τεχνόπολις 20 λίγες μέρες πριν από το Καλοκαίρι, καλωσορίζει τη θερινή μουσική σεζόν στον όμορφο κήπο του την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30.

Η έναρξη γινεται με τον Κύπριο πιανίστα, συνθέτη και τραγουδοποιό Κυριάκο Κώστα και την παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου του, με τίτλο «ΕΚΕΙ». Ο Κώστα, μέσω αυτού του δίσκου, παρουσιάζει μια πορεία τεσσάρων χρόνων. Έξι μικρές ιστορίες δομούν ένα προσωπικό αφήγημα ενός παρατηρητή του σήμερα.

Ως καλλιτέχνης, ο Κυριάκος Κώστα, εντάσσει στοιχεία Ελληνικής μελοποιημένης ποίησης και μοντέρνου storytelling στην μουσική του δημιουργία. Τα τραγούδια του χαρακτηρίζονται από γλυκές μελωδίες, ατμοσφαιρικούς ήχους, μαζί με παραδοσιακά ανατολίτικα στοιχεία, τα οποία καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα σινεματικής ατμόσφαιρας.

Info
Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
Tεχνόπολις 20, 20:30
Λεωφ. Νικ. Νικολαΐδη 18 Πάφος
Είσοδος €15
Κρατήσεις 70002420.

Μιχάλης Ρακιντζής στο Red

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μετά τις πετυχημένες sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα έρχεται με το συγκρότημα του για το απόλυτο 90’s Βest Οf show!

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, το απόλυτο soundtrack της δεκαετίας του ‘90, θα παρουσιάσει ένα anti-aging live πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει, θα μας ξεσηκώσει και θα μας προκαλέσει ώστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

Αξέχαστα τραγούδια που μας ξυπνούν μνήμες από τα παλιά… όπως το «Δικός σου για πάντα», «Mωρό μου Φάλτσο», «Προκαλείς», «S.A.G.A.P.O.», «Εγώ και ο Πουφ», «Δαχτυλίδι», «Κάνε μια ευχή», «15 Φλεβάρη» και τόσα άλλα εγγυώνται μια μουσική παράσταση πολύ ξεχωριστή.

Info
Παρασκευή 24- Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Μουσική Σκηνή Red, 22.00
Λευκωσία
Eισιτήρια €20
Κρατήσεις 99059257
Προπώληση Ticketmaster.cy & ACS

«Μουσικός Περίπατος» στην Βάβλα

To χωριό Βάβλα στην ορεινή Λάρνακα σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Μουσικό Περίπατο».

Φτάνοντας στη Βάβλα, το κοινό θα λαμβάνει χάρτη για να περιδιαβεί τις μουσικές διαδρομές και να παρακολουθήσει τα σχήματα στις αυλές των παραδοσιακών σπιτιών, τις στοές και τις πλατείες του γραφικού χωριού.

Παράλληλα με τα μουσικά δρώμενα θα φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής του ντόπιου ζωγράφου Πασχάλη Αναστάση στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού.

Info
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Bάβλα, 17.00
Επ. Λάρνακας
Είσοδος Ελεύθερη

Locomondo στα Πυργά

Η εταιρεία 3 of a Kind παρουσιάζει το συγκρότημα Locomondo σε μια τρελή συναυλία με την οποία θα υποδεχθούμε το φετινό καλοκαίρι. Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα μας δίνει ραντεβού στο Κοινοτικό Γήπεδο των Πυργών, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 9:30 το βράδυ για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών έρχεται στην Κύπρο στο πλαίσιο των 21 χρόνων συναυλιών που συνεχίζουν να γιορτάζουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Info
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Πυργά, 20.00
Soldouttickets

Θανάσης Βασιλόπουλος στο Lush

Ο βιρτουόζος του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος θα βρεθεί στη Λάρνακα, στο by the sea Lush, για μια συναυλία που αξίζει να απολαύσουμε.

Η Λάρνακα θα γεμίσει με τις ατμοσφαιρικές μελωδίες του, οι οποίες αφορούν στην προσέγγισή του σε παραδοσιακά κομμάτια τα οποία ο ίδιος έχει μεταμορφώσει σε σύγχρονα ινστρουμένταλ.

Ο καλλιτέχνης με το μποέμ look που ξεκίνησε από τα πανηγύρια στο Αγρίνιο, έχει καταγράψει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Vangelis, ο Αμερικανός τζαζίστας Τζόε Μποναμάσα και ο DJ Valeron στο «Scorpios», εκεί δηλαδή όπου ήρθε η αποθέωση από διεθνείς κοσμοπολίτες, έρχεται στην Κύπρο για μια δυνατή εμφάνιση στο Lush.

Μαζί του θα είναι ο Αρσένης Νάσσης (κρουστά), ο Γιάννης Θεριανός (βιολί), η Χρυσάνθη Τζοβάνη (ούτι, βιολί) και ο Αλέξης Μεταξάς.

Info
Κυριακή 26 Μαΐου 2024
Lush Beach Bar, 18.00
Πληρ. 70008089

ΘΕΑΤΡΟ

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα» στο θέατρο Ανεμώνα

"Γνήσια αστείο και γνήσια ρομαντικό" έγραψαν οι New York Times. "Ένα έργο που συνδυάζει απολαυστικά την κωμωδία και το δράμα. Είναι τόσο ανθρώπινο που αγγίζει τη ψυχή και την καρδιά όλων μας!"

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ο Τζορτζ και η Ντόρις συνάπτουν παράνομο δεσμό και έκτοτε συναντιούνται μόνο μία φορά το χρόνο, πάντα την ίδια μέρα, σ' ένα μοτέλ στο Σαν Φρανσίσκο. Για 25 ολόκληρα χρόνια! Μια σχέση όαση, ως αγάπη, ως φιλία, ως έρωτας, ως παιχνίδι, ως πόνος, ως γέλιο. Μια σχέση τόσο έξω και τόσο μέσα στις ζωές τους και τις νόμιμες, συμβατικές τους σχέσεις. Ο καθένας έχει σύζυγο και παιδιά., πολλά παιδιά. Πρέπει λοιπόν να προλάβουν μέσα σε ένα 24ωρο να μοιραστούν τα πάντα, πιάνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ένα χρόνο πριν! Πρέπει να ανακαλύψουν ο,τι άλλαξε και ο,τι έμεινε ίδιο, ο,τι πόνεσε και ο,τι έβαλε μια καινούργια πινελιά στον εαυτό τους. Και ο "πίνακας" βλέπουμε να δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας. Ήταν σχεδόν έφηβοι και στο φιναλε είναι μεσήλικες.. Ήταν νευρωτικοί και παρέμειναν νευρωτικοί, ήταν αθώοι και παρέμειναν αθώοι. Το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο, το ανακαλύπτουν σιγά σιγά, μέχρι που φτάνει η στιγμή εκείνη για τη μεγάλη απόφαση..

Ιnfo
Παρασκευή 24- Κυριακή 26 Μαΐου 2024
Θέατρο Ανεμώνα, 20.30
Λευκωσία
Εισιτήρια από €8
Προπώληση Soldouttickets

ΠΑΙΔΙ 

«Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ στον πλανήτη των χρωμάτων» στην Λεμεσό

Οι «Παιδικές Θεατρικές Σκηνές», που ήρθαν για πρώτη φορά στην Κύπρο με την παιδική παράσταση Άριελ – η μικρή γοργόνα, επιστρέφουν με τη νέα μεγάλη επιτυχία τους:

“Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ στον πλανήτη των χρωμάτων”.

H παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση, που παρουσιάζεται στην Ελλάδα με συνεχόμενα sold out, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για 4 μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό!

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ο πιο διάσημος και αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Μίκυ Μάους, ξεπηδά στη σκηνή, από το ατμόπλοιο Willie, την πρώτη του ασπρόμαυρη ταινία! Πρόκειται για διασκευή της πρώτης ταινίας του Mickey Mouse Steamboat Willie 1928.
Το πιο ξακουστό ποντίκι του πλανήτη, βγαίνει από την κινηματογραφική του εκδοχή, στο θέατρο και καλείται να αντικρύσει έναν πολύχρωμο πλανήτη, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι υπάρχει, στην ασπρόμαυρη ζωή του.

Ιnfo
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Δημ. Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, 11.00 & 15.00
Λεμεσός
Προπώληση Soldouttickets

«Ο Γάτος με τις μπότες» στο Κινηματοθέατρο Ιδαλίου

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή την παράσταση «Ο Γάτος με τις μπότες» από το θέατρο Piccolo!

Η παράσταση που μάγεψε μικρούς και μεγάλους επιστρέφει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μια παράσταση για παιδιά βασισμένη στο κλασικό παραμύθι "Ο παπουτσωμένος γάτος", σε μια πρωτότυπη και ευφάνταστη εκδοχή, με μεγάλη κούκλα - γάτο επί σκηνής, πολύ χιούμορ και σημαντικά μηνύματα!

Ο Χαλ, μετά το θάνατο του πατέρα του, χάνει τα πάντα. Τα αδέρφια του τον διώχνουν και του αφήνουν ως μοναδική περιουσία τον γάτο. Ο Χαλ απογοητευμένος, δεν ξέρει τι να κάνει μέχρι που ο γάτος αρχίζει να του μιλάει. Τότε μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι όλο περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Info
Κυριακή 26 Μαΐου 2024
Θέατρο Σκάλα, 11.00
Λεμεσός
Εισιτήρια €10
Προπώληση Tickethour
Πληροφορίες 94409100

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

3rd Limassol Sports Festival

Υπερθέαμα και συγκινήσεις επιφυλάσσει για άλλη μια φορά το Limassol Sports Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου στο Μόλο Λεμεσού. Το πιο εντυπωσιακό αθλητικό πάρτι της χρονιάς, το οποίο εντάσσεται στο καλεντάρι των Λεμεσίων 2024 Powered by BrainRocket, περιλαμβάνει και φέτος μια πανδαισία αθλημάτων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες και αντοχές τους, αποκτώντας προσωπική εμπειρία για όλα τα αθλήματα που προσφέρει για τους δημότες της η Λεμεσός, μέσα από τους 30 διαφορετικούς σταθμούς αθλημάτων που θα λειτουργούν στο χώρο, καθώς και να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη του αθλητισμού.
Παράλληλα, όσοι παραβρεθούν στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες Α.Γ.Ο, επιδείξεις χορού, καράτε, Muay Thai, τζούντο, Τάε Κβο Ντο και να συμμετέχουν σε προγράμματα εκγύμνασης, λαμβάνοντας προσωπικές συμβουλές υγιεινής διατροφής, από πιστοποιημένους διαιτολόγους. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί, επίσης, σταθμός μετρήσεων λίπους.

Info
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Mόλος Λεμεσού, 15.00 -19.00
Κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου

CINEMA

Furiosa: A Mad Max Saga 

 

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φιουριόσα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φιουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σκηνοθεσία George Miller
Πρωταγωνιστούν Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 17.15, 21.45
K Cineplex (Λευκωσία) 20.15, 21.45 σ/κ 17.15
K Cineplex (Λεμεσός) 20.15, 21.45
K Cineplex (Λάρνακα) 17.15, 20.15, 21.45
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 17.15, 20.15, 21.45
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.30, 20.30, 21.45 (20.00 σ/κ 22.15 Open air)
RIO (Λεμεσός) (Πεμ.- Κυρ.) 19.30, 22.00 σ/κ επίσης 16.50