ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11+1 ιδέες που θα απογειώσουν το Σαββατοκύριακο σας

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Άλλο ένα καυτό Σαββατοκύριακο είναι εδώ και το Wiz σας προτείνει τις πιο δροσιστικές ιδέες για έξοδο. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αρβανιτάκη - Ζουγανέλη στο στάδιο Πέγειας

Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων, όσιο κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση το Φθινόπωρο που πέρασε.

Μέσα σε μία λέξη χωράνε 4 μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του.

Μαζί οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες για πρώτη φορά στην σκηνή. Ένας συνδυασμός αξεπέραστος που ενώνει την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας.

Info
Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
Στάδιο Πέγειας, 21.00
Πάφος

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Πολ. Σκηνή Μητρόπολης Ταμασού, 21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια Tickethour.com.cy & Acs couriers

Time Ride στο DownTown Live

Μετά το πολύ υποσχόμενο πρώτο «δείγμα γραφής» και κατόπιν απαίτησης του κοινού, οι Time Ride επιστρέφουν στη σκηνή του DownTown Live στη Λευκωσία.

Το κυπριακό ροκ συγκρότημα θα ξεδιπλώσει και πάλι την απαιτητική και πληθωρική μουσική του πρόταση, προσθέτοντας και νέες επιλογές κομματιών.

Η μπάντα έχει ποικίλες μουσικές επιρροές και επικεντρώνεται στο ευρύ φάσμα της ροκ, που εκτείνεται από την κλασική ροκ, μέχρι την blues rock, την southern rock και τη νεότερη ροκ, με διασκευές τραγουδιών που καταγράφονται με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του είδους.

Ιnfo
Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023
DownTown Live, 21.30
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Στρόβολος
Κρατήσεις 99810011

Κωνσταντίνος Αργυρός σήμερα στο NAVA Seaside

O Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στο Nava Seaside και υπόσχεται δύο βράδια αξημέρωτα γεμάτα διασκέδαση με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του επιστρέφει για δύο εμφανίσεις και υπόσχεται δύο βράδια αξέχαστα!

Info
Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Ιουλίου 2023
Nava Seaside, 21.00
Περνερά 37 Πρωταράς
Κρατήσεις 22777744

Windcraft Music Fest 9 στα Κατύδατα Σολέας

Η τζαζ σμίγει με τις μουσικές παραδόσεις του κόσμου σε ένα φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τα πνευστά.

To Windcraft Music Fest επιστρέφει για ένατη χρονιά στα Κατύδατα στις 22&23 Ιουλίου 2023 για το καθιερωμένο μουσικό συναπάντημα του καλοκαιριού. Με τον ήχο των πνευστών να κυριαρχεί, το κοινό θα απολαύσει δύο γεμάτες μέρες με ανεπανάληπτες συναυλίες, εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες και παράλληλες δράσεις. Για πρώτη φορά, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα εξαήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών.

Το Windcraft Music Fest 9 δίνει έμφαση στη σύμπραξη τοπικών και ξένων καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας τόσο εδραιωμένα σχήματα όσο και νέες συνεργασίες στις οποίες συμμετέχουν Κύπριοι καλλιτέχνες. Οκτώ ξεχωριστά Κυπριακά και διεθνή σχήματα με τη συμμετοχή πνευστών, τα οποία συνδέουν την τζαζ με την έθνικ μουσική, συχνά εμπλουτίζοντάς την με ηλεκτρονικούς ήχους και beats, θα μετατρέψουν το Περβόλι σε μια μουσική σκηνή για ονειροπόλες ακροάσεις και ξέφρενο χορό, ενώ τα δρομάκια του χωριού θα ξεχειλίζουν με ήχους από σύνολα πνευστών και φωνών.

Info
Σάββατο 22- Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Κατυδατα Σολέας,
Εισιτήρια: Προπώληση €17 / 1ήμερο, €30 / 2ήμερο. Στην είσοδο (κατόπιν διαθεσιμότητας) €22 / 1ήμερο, €40 / 2ήμερο. Παιδιά κάτω των 12 δωρεάν. Συμμετοχή στα εργαστήρια δωρεάν.
Προπώληση : www.vivaevent.cy 

Πάνος Κιάμος στο Blue Charmar

O Πάνος Κιάμος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο BLUE CHARMAR στην παραλία Μακένζυ στην Λάρνακα σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες!

Info
Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
BLUE CHARMAR, 20.30
Μακένζυ Λάρνακα
Εισιτήρια από €20
Kρατήσεις 96368888

ΘΕΑΤΡΟ

«Ουουου …! Γεναίτζες!» στο Wherehaus 612

Το έργο είναι βασισμένο σε θεατρικούς μονολόγους του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε, σε διασκευή και θεατρική μεταφορά στην κυπριακή διάλεκτο από τους Ευαγγελία Ονουφρίου, Νικόλα Δημητρίου και Μιχάλη Κολοκοτρώνη.

Το έργο είναι βασισμένο σε θεατρικούς μονολόγους του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε, σε διασκευή και θεατρική μεταφορά στην κυπριακή διάλεκτο από τους Ευαγγελία Ονουφρίου, Νικόλα Δημητρίου και Μιχάλη Κολοκοτρώνη.

Info
Παρασκευή 21- Σάββατο 22 Ιουλίου 2023
Wherehaus 612, 20.30
Mιχαήλ Κουσουλίδη 5 Λευκωσία
Εισιτήρια €15/€12
Κρατήσεις 96 160400, 99 122552

«Δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλώ» στο θέατρο Ανεμώνα

Η νεοελληνική κωμωδία "Δεν Ακούω, Δεν βλέπω, Δεν μιλώ" είναι μια δροσερή καλοκαιρινή θεατρική πρόταση από το θέατρο Ανεμώνα! Το υπέροχο έργο του Γιώργου Θεοδοσιάδη υπόσχεται να σκορπίσει άφθονο και αβίαστο γέλιο αλλά και να συγκινήσει.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

Ένας τυφλός.Ένας κουφός.Ένας μουγκός.
Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι' αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους η Ελπίδα, μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης!
Και όλα αλλάζουν ξανά!

Ιnfo
Παρασκευή 21- Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Θέατρο Ανεμώνα, 20.30
Καντάρας
Λατσιά, Λευκωσία
Κρατήσεις 70007721

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

6o Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου

Για έκτη χρονιά, ο μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός οργανισμός AEI Audiovisual Forum διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου (AEI Film Festival). Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, θα προβληθούν 37 ταινίες από 14 χώρες. Συγκεκριμένα, θα προβληθούν 10 ταινίες από την Κύπρο (ελληνοκυπριακές και τουρκοκυπριακές παραγωγές), εννέα από την Ελλάδα και τέσσερις από τη Βρετανία, ενώ με δύο ταινίες συμμετέχουν η Τουρκία, η Ιταλία και η Χιλή και με μία ταινία η Ουκρανία, η Γαλλία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, ο Καναδάς και η Βουλγαρία. Επίσης, παράλληλα με τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ σε φυσικό χώρο, θα υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης διαδικτυακής προβολής των ντοκιμαντέρ, μέσα από την πλατφόρμα www.eventive.com, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στους ενδιαφερομένους εντός κι εκτός των συνόρων της Κύπρου, να παρακολουθήσουν τις ταινίες και να συμμετέχουν στις συζητήσεις μέσω της εφαρμογής live streaming.

Info
Δευτέρα 17- Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου
https://aei-filmfestival.org 

SUMMER TOUR

Η soeasy της Cytamobile-Vodafone παρουσιάζει το Summer Tour της χρονιάς

Deejay Radio επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι, με ένα ακόμη καυτό Deejay Summer Tour!

Φέτος, o Deejay Radio κινείται οικολογικά με sustainable energy από το νέο designato ηλεκτρικό iD Buzz της Volkswagen.

Το Summer Tour θα ταξιδέψει σε όλες τις παράλιες πόλεις του νησιού! Ξεκινάει στις 25 Ιουνίου με πρώτο σταθμό τη Λάρνακα (Μακένζι), συνεχίζει με Λεμεσό, Αγία Νάπα, Πρωταρά, Λάρνακα (Φοινικούδες) και κλείνει με Πάφο!

Στο Deejay Summer Tour θα είναι φυσικά και η soeasy της Cytamobile-Vodafone, η οποία σας χαρίζει δωράρα! Ζήστε την εμπειρία του 360booth το οποίο θα βρίσκεται στον χώρο και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα Apple Watch 8 GPS+. Στο τέλος του Summer Tour θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Info
Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Siko Seaside, Πρωταράς
11.00-13.00

CINEMA

Oppenheimer

Το Οπενχάιμερ είναι μία προσαρμογή του βιβλίου των Μάρτιν Στέργουιν και Κάι Μπερντ με τίτλο "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer". Το βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο πλέον διασκευάζεται στα μέτρα του κινηματογράφου με τη μίνι σύνοψη να κάνει λόγο για "ένα επικό θρίλερ με πλάνα IMAX που βάζει το κοινό στο παλλόμενο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει".

Σκηνοθεσία Christopher Nolan,
Πρωταγωνιστούν Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 18.00, 21.30
K Cineplex (Λευκωσία) 18.00, 21.30
K Cineplex (Λάρνακα) 18.00, 21.30
K Cineplex (Λεμεσός) 18.00, 21.30
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 18.00, 21.30
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 18.40, 21.30
RIO (Λεμεσός) 19.30, 22.10

ΘΕΡΙΝΟ CINEMA

Dog στο θερινό Κωνστάντια

Ο Δημήτρης, στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, αλλά μέσα του ακόμα παιδί, έχει χτίσει έναν μύθο γύρω από τον απόντα πατέρα του, που βρίσκεται για χρόνια στη φυλακή. Όταν τελικά αποφυλακίζεται, το όνειρο του Δημήτρη για οικογενειακή ευτυχία φαίνεται πιο κοντινό από ποτέ, αλλά σύντομα καταρρέει. Παλεύοντας για όλα όσα επιθυμούσε, πρέπει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή μορφή βίας.

Είδος / Genre: δράμα / drama Σκηνοθεσία / Director: Γιάννα Αμερικάνου / Yianna Americanou Σενάριο / Screenplay: Γιάννα Αμερικάνου, Πίτερ Σπέγερ / Yianna Americanou, Peter Speyer
Ηθοποιοί / Cast: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κίτσος, Αντωνία Χαραλάμπους / Andreas Konstantinou, Dimitris Kitsos, Antonia Charalampous
Γλώσσες / Languages: Ελληνικά / Greek Υπότιτλοι / Subtitles: Αγγλικοί / English

Ιnfo
Σάββατο 22 Ιουλίου 2023
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy

Βερολίνο Αντίο στο θερινό Κωνστάντια

Ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης και ο πατέρας του είναι σε «επαγγελματικό» ταξίδι με τη γραμματέα του, ο 14άχρονος Μάικ περνά το καλοκαίρι του βαριεστημένος και μοναχός στη βίλα των γονιών του. Μια μέρα μπαίνει στη ζωή του ο Τσικ, ένα παιδί εξίσου στο περιθώριο του μικρού τους κόσμου, που γίνεται σταδιακά φίλος του. Μαζί, τα δύο παιδιά θα κλέψουν ένα αμάξι και θα αποφασίσουν να πάνε ένα ταξίδι που θα τους οδηγήσει μακριά από το Βερολίνο. Έτσι θα ξεκινήσει μια τρελή περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας τα δύο παιδιά θα βιώσουν νέες εμπειρίες, θα έρθουν αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις και τελικά θα ζήσουν ένα καλοκαίρι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Είδος / Genre: οικογενειακή, κωμωδία / family drama Σκηνοθεσία / Director: Φατίχ Ακίν / Fatih Akin Σενάριο / Screenplay: Φατίχ Ακίν, Λάρς Χούμρπιχ / Fatih Akin, Lars Hubrich Ηθοποιοί / Cast: Τρίσταν Γκόμπελ, Άναντ Μπάτμπιλεγκ, Μερσέντες Μίλερ / Tristan Göbel, Anand Batbileg, Mercedes Müller
Γλώσσες / Languages: Γερμανικά / German

Ιnfo
Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy