ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 +1 ιδέες που θα απογειώσουν το Σαββατοκύριακο σας

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Eπιτέλους Σαββατοκύριακο και το Wiz σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για έξοδο. 

MOYΣΙΚΗ

Άγιοι των Εξαρχείων στο Savino Live

Ένα αφιέρωμα στους αξεπέραστους Κατερίνα Γώγου, Παύλο Σιδηρόπουλο και Νικόλα Άσιμο.

Οι Φρειδερίκη Τομπάζου και Σάββας Χρυσοστόμου, μαζί με πενταμελές μουσικό σχήμα, παρουσιάζουν στη Λάρνακα ένα μουσικό αφιέρωμα στους «Άγιους των Εξαρχείων».

Info
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024
Savino Live, 21.00
Watkins 9, Λάρνακα
Εισιτήρια €15 (προπώληση €10)
Κρατήσεις 99150868

Νίκος Ζωιδάκης στην Λάρνακα

Η Παγκύπρια ένωση Κρητικών σας προσκαλεί στην κρητική βραδιά που διοργανώνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ με τον μοναδικό Νίκο Ζωιδάκη και το συγκρότημα του!

Σας περιμένουν όλους για ένα αξέχαστο Κρητικό γλέντι στην αίθουσα δεξιώσεων "The Golden Hall" στις Αγγλισίδες Λάρνακας.

Ο γνωστός κρητικός ερμηνευτής και λυράρης Νίκος Ζωιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες. Μια βραδιά με αστείρευτο κέφι και τρέλα, σ' ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις από το οποιο φυσικά δεν θα λείπουν οι αγαπημένες σε όλους μαντινάδες που ερμηνεύει.."Βάλε απόψε στην υγειά μας όλα κερασμένα μια φορά για πάρτι μας βάλε κι άλλο ένα".

Info
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024
The Golden Hall, 20.00
Aγγλισίδες, Λάρνακα
Εισιτήρια €15 
Κρατήσεις 96987000

To Red μεταμορφώνεται στο καλύτερο club των 90's

Η 90s Forever επιστρέφει ξανά με το πιό αυθεντικό θεματικό πάρτυ αφιερωμένο στη αγαπημένη μας δεκαετία των 90s.

Tο Σάββατο 17 φεβρουαρίου η Μουσική Σκηνή RED θα μετατραπεί ξανά στο καλύτερο Club της δεκαετίας του 1990 και θα σας περιμένει όλους απο τις 22.00 για να ζήσουμε μια νύχτα γεμάτη χορό και νοσταλγία με τους Dj's Petro Sophoclide και Jimmy The Destroyer να ανεβάζουν την ανδρεναλίνη στα ύψη όπως πάντα!

Ιnfo
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου  2024
Μουσική Σκηνή Red, 22.00
Έγκωμη, Λευκωσία
Είσοδος € 10
Πληροφορίες 97 638188 - 99 059257

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν» στο ΘΟΚ

 Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του ΘΟΚ,  σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου. Η πρώτη παράσταση του εμβληματικού αυτού έργου θα δοθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για μια «θεατρική παραβολή», κατά τον συγγραφέα της, γραμμένη κατά το διάστημα 1926 -1941, που μοιάζει σήμερα εξίσου επίκαιρη και ιδεολογικά ισχυρή. Πώς συνδυάζει κανείς την καλοσύνη με τη σκληρότητα της πραγματικότητας, την ψυχική γαλήνη με την κοινωνική και ηθική κατάπτωση, και πώς μπορεί, τελικά, να ζήσει μέσα σε μια κοινωνία που δεν θα του επιβάλλει να φορέσει μια μάσκα για να επιβιώσει;

Info
Παρασκευή 16- Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο ΘΟΚ, 20.00 (Κυρ. 18.00)΄
Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

«Καθαροί, πια» στο ΘΟΚ

Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ ανεβάζει το έργο «Καθαροί, πια» της Σάρα Κέιν, σε σκηνοθεσία Ευριπίδη Δίκαιου. Η πρώτη παράσταση του έργου, που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της ευρωπαϊκής σκηνής στα τέλη του 20ού αιώνα και θεωρείται από τα κορυφαία του είδους in yer face theatre, θα δοθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024.

Για το έργο

Σε έναν περίκλειστο χώρο, έξι πρόσωπα υποβάλλονται σε ακραίες δοκιμασίες υπό το σαδιστικό βλέμμα ενός γιατρού. Σχέσεις εξουσίας και υποταγής που ανοίγουν πληγές και τσακίζουν σώματα και ψυχές. Ένα τραυματικό περιβάλλον όπου η οποιαδήποτε απόπειρα ερωτικής εκδήλωσης είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Κραυγές αγάπης σε απόλυτο αδιέξοδο, που καλύπτονται από φόβους και παραμορφωμένα συναισθήματα.

Info
Παρασκευή 16- Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο ΘΟΚ, 20.30 (Κυρ. 18.00)
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

«Απολυμένη» στο Wherehaus 612

Η «Απολυμένη» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στο φουαγιέ του Wherehaus 612. Επί σκηνής η Νάγια Αναστασιάδου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Μαριέτα είναι κοσμικογράφος και εργάζεται σε γνωστό life style περιοδικό. Η στήλη της είναι από τις πιο γνωστές: Η Μαριέτα πάει παντού. Η Μαριέτα έχει πάρα πολλές κοσμικές φίλες. Η Μαριέτα έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη λάμψη, χλιδή, πανάκριβα επώνυμα ρούχα, συλλεκτικές τσάντες, πολυτελή ταξίδια και άλλα πολλά. Ξαφνικά όλα τα είναι της Μαριέτας έγιναν ήταν… Γιατί η Μαριέτα απολύθηκε. Και τώρα αρχίζει το έργο. Ένα έργο γεμάτο χιούμορ, σαρκασμό, ειλικρίνεια, πάθη, λάθη, αναστοχασμό και αυτοκριτική.

Info
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
Wherehaus 612, 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλλουριώτισσα
Εισιτήριο €10
Kρατήσεις 99122552, 99407862

«Ολόκληρη η Βίβλος σε μια ώρα» στο Μασκαρίνι

Ένας καταιγισμός εικόνων που δημιουργούν τρεις ηθοποιοί performers και ένας μουσικός σε ένα show με τραγούδι, χορό και ερωτήματα των ερωτημάτων πάνω σε θεμελιώδη ερωτήματα. Τελικά, «την Βίβλο πρέπει να την ερμηνεύουμε κυριολεκτικά;» Μέσα από κωμικές καταστάσεις οι τέσσερις performers διερευνούν ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας. Ένας στοχασμός για τις ευθύνες, τις επιλογές μας, για τους περιορισμούς και τις ελευθερίες μας, ένας στοχασμός εν τέλει για την ίδια τη ζωή.

Info
Σάββατο 17- Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο Μασκαρίνι, 20.00
Αθαλάσσης 4, Λατσιά
Προπώληση Soldouttickets

«Σκοπευτήριο» στο θέατρο Χώρα

Η «Σόλο για Τρεις» και το θέατρο ΑντίΛογος παρουσιάζουν το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου «Σκοπευτήριο».

Το «Σκοπευτήριο», είναι ένα θεατρικό έργο σε δύο πράξεις, που πραγματεύεται δύο διαφορετικές ιστορίες ρατσισμού και ομοφοβίας. Αθήνα, σήμερα. Ένα ζευγάρι περιμένει το διευθυντή ενός φεστιβάλ για δείπνο. Προοδευτικοί και οι δύο, με αριστερό παρελθόν, ζουν αποξενωμένοι πια ο ένας από τον άλλον. Βυθισμένοι στη ρουτίνα τους και στο κυνήγι μιας επιτυχημένης καριέρας, αδυνατούν να αντιληφθούν τις αλλαγές γύρω τους και το κακό που πλησιάζει. Εκτός από θέματα ομοφοβίας και ρατσισμού, το έργο πραγματεύεται και θέματα σχέσεων, ύπαρξης, θέματα τέχνης και της εξέλιξής της στο σήμερα.

Info
Πρεμιέρα Κυριακή 18 – Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο Χώρα, 19.00
Κοραή 1 Πλατεία Αρχιεπισκοπής
Είσοδος €15/ €12
Κρατήσεις 96147809

ΠΑΙΔΙ

«Grimm Story» στο Μασκαρίνι

Το «Grimm Story» επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Μασκαρινί, για ένα δεύτερο μίνι, κύκλο παραστάσεων. Ένα έργο, φτιαγμένο με αγάπη από μας για τη δική σας διασκέδαση και τη διασκέδαση των παιδιών σας. Μια δική μας ιστορία, με ήρωες από γνωστά παραμύθια των αδελφών Γκριμ. H 18η παιδική θεατρική παράσταση στα 11 χρόνια ιστορίας του Θεάτρου μας.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ιnfo
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο Μασκαρίνι, 11.00
Αθαλάσσης 4, Λατσιά
Γενική Είσοδος €10.00
Κρατήσεις 99485083 και 22270420

«Έλβις και Μέριλιν» στο Θέτρο Λατσιών

H Animagnet και οι Χυμοί Ένα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο την θεατρική παράσταση Έλβις και Μέριλιν!

Οι Animagnet, δημιουργοί των μεγάλων επιτυχιών «Μεταξούλης» και «Μάλο» επιστρέφουν στην Κύπρο με νέα παράσταση που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, δράση, τραγούδια και μαγευτικά εφέ που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Ο Έλβις και η Μέριλιν είναι δυο χαριτωμένα ρομπότ που δουλεύουν σε φάρμα αυτοκινήτων. Βοηθούν δυο κορίτσια, την Ρωξάνη και την Έμμα, με τις δουλειές τους. Όλα θα αλλάξουν όταν στην πόλη καταφθάνει ο Ρεμί, ο παγκόσμιος Γάλλος πρωταθλητής ράλι και συλλέκτης αυτοκινήτων, με ύπουλες προθέσεις. Τα κορίτσια και τα ρομποτάκια θα πρέπει να γίνουν μια ενωμένη οικογένεια, αν θέλουν να σταματήσουν τον Ρεμί.

Info
Kυριακή 18 Φεβρουαρίου 2023
Θέατρο Λατσιών, 12.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €12/ €15
Προπώληση Soldouttickets

«Ο μολυβένιος στρατιώτης» στον ΘΟΚ


Η Σκηνή 018 του ΘΟΚ σηκώνει αυλαία με το πολύ γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν Ο μολυβένιος στρατιώτης σε θεατρική εκδοχή της Άνδρης Θεοδότου και σε σκηνοθεσία της Λέας Μαλένη. Ένας θίασος ταλαντούχων ηθοποιών, φιλοδοξεί να μας παρασύρει, με γρήγορες εναλλαγές δράσης, ζωηρή κίνηση, φαντασία και άφθονη μουσική, στο επίμονο ταξίδι του μολυβένιου ήρωα προς την αγάπη.

Για το έργο

Ο Ντάνιελ έχει τα γενέθλιά του και ο πατέρας του του κάνει δώρο έξι μολυβένια στρατιωτάκια. Ένα από αυτά τα στρατιωτάκια, όμως, δεν έχει πόδι. Ενώ το αγόρι κοιμάται, τα παιχνίδια του ξυπνούν και ο στρατιώτης με το ένα πόδι γνωρίζει μια χάρτινη μπαλαρίνα - έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάπου εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια, βρίσκεται και ο αρλεκίνος, που ζηλεύει την αγάπη τους, κι έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν. Στρατιώτης και μπαλαρίνα χωρίζονται ξαφνικά, με τον πρώτο να χάνεται στον έξω κόσμο, ακολουθώντας μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες, εμπόδια και δυσκολίες.

Info
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Θέατρο ΘΟΚ, 10.30
Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης
Εισιτήρια €6
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

CINEMA

Bob Marley: One Love

Ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική του Μπομπ Μάρλεϊ, ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε. Ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική του Μπομπ Μάρλεϊ, ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε.

Σκηνοθεσία Reinaldo Marcus Green
Πρωταγωνιστούν Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch, James Norton

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 20.00, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 20.00, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45, 22.10
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.00