ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 + 1 προτάσεις για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και είναι γεμάτο καλούς  λόγους για να βγούμε από το σπίτι...

Το Wiz σας παραθέτει τους καλύτερους. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μιρέλα Πάχου στο Vinylio

Μια μουσική παράσταση για λίγους κι εκλεκτούς.

H αγαπημένη μας Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Vinylio Wine Etc για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα!

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!

Η βραδιά θα είναι γεμάτη αστερόσκονη , swing kαι νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία!

Ιnfo
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Vinylio Wine Etc, 21.00
Αγκύρης 33 Λεμεσός
Kρατήσεις 99300430

Friday Night Fever στη Μουσική Σκηνή Κύκλος

Τα γνωστά κι αγαπημένα σε όλους μας Nostalgia Parties διοργανώνουν ένα αξέχαστo Disco Retro Party, αναπολώντας τις χρυσές εποχές των 70s, 80s και 90s!

Μαζί τους το συγκρότημα TIME SURFERS Party Band (Instagram: timesurfersband Facebook: Time Surfers Band), το οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά να διασκευάζει oldies but goldies με χορευτική, disco διάθεση.

Front woman του συγκροτήματος TIME SURFERS Party Band, η Eleonora La Luna, την οποία απολαμβάνετε καθημερινά 10:00-13:00 στον Deejay Radio 93.5 με την εκπομπή Brunching.

Στα decks θα βρίσκεται ο DJ Claudio να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με κλασσικά, retro dance κομμάτια.

Μια disco retro βραδιά που έρχεται για να ξεσηκώσει, με πολύ κέφι και διάθεση για χορό! Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Info
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Μουσική Σκηνή Κύκλος, 21.00
Ειρήνης 90, Λεμεσός
Κρατήσεις 25107230
Εισιτήρια https://tinyurl.com/ysb3vpkx

Starlight 1 – Μεγάλοι Ερμηνευτές 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με μεγάλη χαρά ξανασυνεργάζεται με τον εκπληκτικό Ουκρανό πιανίστα Igor Tchetuev του οποίου η εμπνευσμένη ερμηνεία κατέπληξε το κοινό μας πέρυσι. Ο διάσημος σολίστ θα ερμηνεύσει το θρυλικό Κονσέρτο αρ. 3 για πιάνο του Sergei Rachmaninov, ένα από τα πιο απαιτητικά πιανιστικά έργα που γράφτηκαν ποτέ. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη ρωσικό αριστούργημα: την Τέταρτη Συμφωνία του Tchaikovsky η οποία εξερευνά την έννοια της πίστης. Ο ίδιος ο συνθέτης δήλωσε για αυτήν σε μια επιστολή του: «Λατρεύω αυτό το παιδί μου. Είναι από τις λίγες συνθέσεις μου που δεν με απογοήτευσαν. Είναι το καλύτερο συμφωνικό μου έργο». Tις συναυλίες θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Charles Olivieri-Munroe.

Info
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Μουσείου 4

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, 20.30
Λεμεσός
Προπώληση εισιτηρίων www.soldouttickets.com.cy 

Δέσποινα Ολυμπίου στο Red

Ύστερα από την πολύχρονη παραμονή και πορεία της στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας , η Δέσποινα επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία και στη σκηνή του Red για τρία μοναδικά κι αξέχαστα Σάββατα.

Θα σας παρουσιάσει τραγούδια από τη δική της προσωπική συλλογή, επιλογές φίλων και διασκευές από την πλούσια δεξαμενή του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού. Θα παρουσιάσει μουσικούς, συνοδοιπόρους, πτυχές άγνωστες της ζωής της μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει και θα σας συστηθεί από την αρχή με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Αυτά τα Σάββατα θα είναι πολύ διαφορετικά , με τη Δέσποινα Ολυμπίου όπως δεν την έχετε ξανά ακούσει, γεμάτη όρεξη και χαλαρή διάθεση, με στόχο να γίνετε όλοι μια παρέα.
Μην το χάσετε !

Info
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Moυσική Σκηνή Red, 22.00
Kρατήσεις 99059257
Είσοδος Ελεύθερη

Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής σας προσκαλούν στην απόλυτη γιορτή των Χριστουγέννων

Οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής γιορτής επιστρέφουν το 2023 με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο γκαλά που καθιερώνεται ως το απόλυτο talk of the town!

Την περασμένη χρονιά η φαντασμαγορική σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή, “Be Our Guest”, άφησε τις πιο γιορτινές αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν με αγάπη σε 11 sold-out παραστάσεις!

Με τον ίδιο ενθουσιασμό και κοσμοπολίτικο αέρα, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής επιστρέφουν φέτος στη σκηνή ως οικοδεσπότες για να μας χαρίσουν ακόμη μία αξέχαστη σειρά νέων συναυλιών με τίτλο

Info
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Δημ.Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100 Λευκωσία
Προπώληση Εισιτηρίων Tickemaster.cy

Γιώργος Θεοφάνους στο Savoy

Μετά τις επιτυχημένες πρώτες εμφανίσεις τους στο SAVOY Music Restaurant, Γιώργος Θεοφάνους και Λούκας Γιώρκας συνεχίζουν τα SUNDAY Affairs #lives και το Δεκέμβριο δίνοντας τον παλμό στην πόλη της Λεμεσού.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του SAVOY Music Restaurant, με την ξεχωριστή αισθητική και την sharing φιλοσοφία, οι επισκέπτες απολαμβάνουν από νωρίς το μεσημέρι το ξεχωριστό Carving Buffet δια χειρός «Αλιάδα» ενώ αμέσως μετά ξεκινούν τα δυναμικά lives των δυο καλλιτεχνών.

Info
Kυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Savoy music Restaurant, 16.00
Aγίου Ανδρέου 197 Λεμεσός
Kρατήσεις 99919366, 25341010

ΘΕΑΤΡΟ

«Meatball» στο Θέατρο Δέντρο

Ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου, δύο φιλικά ζευγάρια μαζεύονται στο σπίτι του ενός για δείπνο. Όλα κυλούν ομαλά και ευχάριστα μέχρι τη στιγμή που η διασκέδαση της παρέας σταματά, όταν αντικρίζουν στο πάτωμα ένα αυθάδικο και ελαφρώς δαγκωμένο κεφτεδάκι από κιμά! Οι ισορροπίες διαταράσσονται ξαφνικά. Ποιος είναι ο ένοχος; Ποιος πάει να τους παγιδεύσει; Ποιος άλλος μπήκε στο σπίτι κρυφά; Επικρατεί πανικός. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι και ανήσυχοι, λογομαχούν υπερασπίζοντας ο καθένας τον εαυτό του, ρίχνοντας ευθύνες στους άλλους, καθώς τρέμουν για την κοινωνική τους υπόσταση, την κατακραυγή και τη φυλακή..

Info
Τρίτη 5- Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Δέντρο, 20.30
Λευκωσία
Εισιτήρια €15/€10
Κρατήσεις 25877827
Προπώληση www.soldoutticketbox.com  , Καταστήματα Στεφανής

«Ο Θείος Βάνιας» στο θέατρο Διόνυσος

Tο κλασικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ «Ο Θείος Βάνιας», ανεβαίνει στο θέατρο Διόνυσος σε σκηνοθεσία Αύρας Σιδηροπούλου.

«Όταν δεν υπάρχει πραγματική ζωή, οι άνθρωποι ζουν με ψευδαισθήσεις. Τέλος πάντων, είναι καλύτερα απ’ το τίποτα.»

Κλασικό αριστούργημα της Ρωσικής δραματουργίας και οικουμενικό κτήμα της παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς, ο Θείος Βάνιας του Τσέχωφ είναι μία συγκλονιστική αποτύπωση της ανθρώπινης μοίρας – πέρα από τον τόπο και τον χρόνο -- που καταργεί γεωγραφικούς και πολιτισμικούς περιορισμούς. Η παραγωγή του Θεάτρου Διόνυσος, επανασυστήνοντας το έργο στο Κυπριακό κοινό μετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια, φέρνει τον Βάνια πιο κοντά στο σήμερα από ποτέ, και με χιούμορ και ευαισθησία μας παρουσιάζει έναν «αντι-ήρωα του καιρoύ μας».

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 8- Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Διόνυσος, 20.30 (Κυρ. 18.30)
Διαγόρου 29, Λευκωσία
Εισιτήρια €15/ €12
Προπώληση Soldouttickets
Πληροφορίες 22818999& 99621845

ΠΑΙΔΙ

«Χριστουγεννιάτικη ιστορία» στο Θέατρο Ένα

 

Χιούμορ, ψυχαγωγία, μυστήριο και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τι πιο κατάλληλο μπορεί να ανεβεί σε θεατρική σκηνή λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή; Η μαγεία των Χριστουγέννων αρχίζει στο θέατρο ένα!

Το δημοφιλές παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ζωντανεύει στο Θέατρο Ένα.

O Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας σπαγκοραμμένος, φιλάργυρος και γκρινιάρης ηλικιωμένος που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πως θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Κυρίως όμως απεχθάνεται τα Χριστούγεννα και όλους όσοι χαίρονται και γιορτάζουν την όμορφη και ζεστή αυτή γιορτή. Γεμάτος αδιαφορία για κάθε λογής χριστουγεννιάτικη μαγεία, συναισθήματα ή τρυφερότητα, ο Σκρουτζ, ο γεροτοκογλύφος, μετράει τα λεφτά του. Δεν συγκινείται από τα παιδιά που τραγουδούν τα κάλαντα, αδιαφορεί μπροστά στα στολισμένα δέντρα, το γιορτινό πνεύμα δεν τον αγγίζει καθόλου. Μια παραμονή Χριστουγέννων όμως στοιχειώνεται από τις επισκέψεις του νεκρού, παλιού του συνεταίρου Τζέικοπ Μάρλεϊ και των τριών πνευμάτων των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, που αναλαμβάνουν, με τον δικό τους τρόπο, να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι τα πλούτη, αλλά η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία…

Info
Παρασκευή 8- Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Ένα, 20.30 Σαβ. & Κυρ. 19.00
Λεωφόρος Αθηνάς 4, Λευκωσία
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour

«Ο Άη Βασίλης Κιτρίνισε» στο Παττίχειο Λεμεσού

 

Μα πως? Γίνεται αυτό? Και γιατί η στολή του είναι κίτρινη? Μα η στολή του Άη Βασίλη είναι κόκκινη. Πως γίνεται αυτό??

Και όμως όλα γίνονται. Στο δικό μας παραμύθι – στην δική μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα σας παρουσιάσουμε, όλα μπορούν να συμβούν!!

0 Άη Βασίλης λοιπόν κιτρίνισε ναι – ναι και είναι η νέα μας παραγωγή, το νέο παιδικό θεατρικό Χριστουγεννιάτικο μας έργο ,από την παιδική σκηνή μας ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ και έρχεται να μαγέψει και να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και να τους παρασύρει σε νέες περιπέτειες.

Μια ιδέα και πάλι του ηθοποιού και συγγραφέα Γιάννη Σπανού.

Μετά τις SOLD OUT παραστάσεις και την τεράστια επιτυχία που μας χάρισαν τα προηγούμενα άλλα έργα μας, επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά - πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε , με ακόμα ένα ολοκαίνουργιο παιδικό θεατρικό έργο.

Info
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Παττίχειο Λεμεσού, 10.30
Εισιτήρια €10/ €12 (ταμείο)
Προπώληση Tickethour
Πληροφορίες 96403029

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2023

H Παραμυθούπολη Χριστουγέννων επέστρεψε στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η τάφρος Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου !

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

Info
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023- Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
Τάφρος Ντ'Αβίλα, 15.00- 00.00 και σ/κ 10.00- 00.00.
Λευκωσία

CINEMA

Φόνισσα

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ίδια νιώθει ότι τα απαλλάσσει από το κοινωνικό φορτίο που η ύπαρξή τους επιφέρει. Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με τον νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στη φύση. Όμως, όσο και αν η ηθική της τής υπαγορεύει ότι έπραξε σωστά, στην πραγματικότητα το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Σκηνοθεσία Εύα Νάθενα
Πρωταγωνιστούν Πηνελόπη Τσιλίκα, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Έλενα Τοπαλίδου

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 20.00
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 20.00
K Cineplex (Λάρνακα) 20.00, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 20.00
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45, 22.00
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.00