ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 δυνατές συναυλίες γι' αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Διανύουμε μια άκρως μελωδική εβδομάδα με ένα υπέροχο πρόγραμμα συναυλιών. Δυνατοί καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να μας απογειώσουν με αγαπημένα τραγούδια. Το Wiz σας παραθέτει το πρόγραμμα και εσείς διαλέγετε τον ερμηνευτή που σας εκφράζει.  

36ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ με Φοίβο Δεληβορία, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Κώστα Μακεδόνα

Στην Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενηθούν 4 μεγάλες συναυλίες, κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ μας.

Στις 3 Ιουλίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, μας χαρίζει μια συναυλία που θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν 2 μεγάλες συναυλίες με το Φοίβο Δεληβοριά και «Εισβολέα» full band! Την Κεντρική Σκηνή «ανοίγει» ο Εισβολέας, full band. Ο Έλληνας ράπερ γιορτάζει φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και έρχεται με την ξεσηκωτική ενέργεια που τον χαρακτηρίζει σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ραπ, το ρεμπέτικο, την μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου. Αμέσως μετά, συνεχίζουμε με μια ξεχωριστή συναυλία με τον Φοίβο Δεληβοριά! Ο Φοίβος και οι μουσικοί θα μας χαρίσουν μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Στις 5 Ιουλίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού και μας ταξιδεύει μέσα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Λαϊκή Σκηνή:

Παράλληλα με τις Συναυλίες της Κεντρικής Σκηνής, στη Λαϊκή Σκηνή θα παρελαύνουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, με καταξιωμένους καλλιτέχνες για μια ξεχωριστή μουσική λαϊκή εμπειρία

Στις 4 η Λαϊκή Σκηνή φιλοξενεί τον Κώστα Μακεδόνα!

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους γνωστότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, εμφανίζεται στις 4 Ιουλίου στη Λαϊκή Σκηνή, και μας περνάει από της αγάπης τα κύματα ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Στις 5 Ιουλίου στην Λαϊκή Σκηνή εμφανίζεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, παρουσιάζει στις 5 Ιουλίου στη Λαϊκή Σκηνή, τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σε μία συναρπαστική καλοκαιρινή συναυλία, πριν την έναρξη της συναυλίας του Βασίλη στην Κεντρική Σκηνή.

Info
Τετάρτη 3-Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024
Πύλη Αμμοχώστου, 19.00
Λευκωσία
Πληροφορίες 22766459
Ιστοσελίδα Φεστιβάλ: www.festivalcy.com 

Αντώνης Ρέμος στο Παττίχειο Λάρνακας

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, φέτος το καλοκαίρι, στην Κύπρο!

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο CD γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του.

Πάντα και Ποτέ Live! για τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού.

Μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Info
Tετάρτη 3- Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Εισιτήρια €50 & €40
Προπώληση www.ticketmaster.cy 
Καταστήματα ACS Courier

Βασίλης Λέκκας Ρίτα Αντωνοπούλου στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Βασίλη Λέκκα και την Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα μουσικό υπερθέαμα!

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας.
Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης.

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, το Cyprus Guitar Trio και η Γεωργία Νεοκλέους στο τραγούδι.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων.

Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση, με διάσταση εθνικού γεγονότος και θα κληθούν να παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, από την Πολιτική, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα.

Για πρώτη φορά 200 Κιθαριστές θα παρουσιάσουν μερικά από τα αριστουργήματα των μεγάλων μας δημιουργών.

Info
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Εισιτήρια €30, €25, €15
Προπώληση www.ticketmaster.cy  Καταστήματα ACS Courier

Γιώργος Σαμπάνης στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Η περιοδεία έχει τίτλο “Λες και με ξέρεις” Summer Tour 2024, για την προώθηση του νέου του δίσκου.

Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές αλλά και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όλες οι προσωπικές του επιτυχίες σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart. Επίσης συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Φυσικά έχει γράψει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες για άλλους καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ έχει πραγματοποιήσει αμέτρητα live αποδεικνύει κάθε φορά πως το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή του με το κόσμο που τον ακολουθεί πάντα και παντού!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του!

Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτι. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε όλα του τα τραγούδια που τόσο έχουμε!

Guest στη σκηνή μαζί του η Klavdia.

Info
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών, 21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια: ticketmaster.cy.
Πληρ. 96138282

 Νίκος Μακρόπουλος στη Δρούσεια

Η κοινότητα της Δρούσειας με παράδοση στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων διοργανώνει για άλλη μία φορά το Φεστιβάλ Χαλουμιού.

To διάσημο τυρί της Κύπρου, το χαλλούμι τιμάται φέτος σε ένα μεγάλο φεστιβάλ που διοργανώνεται στο χωριό Δρούσεια της επαρχίας Πάφου. Το 3ο Φεστιβάλ Χαλλουμιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 19.30, στο Κοινοτικό Γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Δρούσειας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μαρκόπουλος θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας χαρίσει μία ξεχωριστή βραδιά με τις επιτυχίες και τα τραγούδια του.

Info
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024
Γήπεδο Δημοτικού Σχολείου, 20.00
Εισιτήριο: €20 (με φαγητό)
Πληροφορίες 99405691

Σάκης Ρουβάς στο Theama 

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά,στο Theama.

Είσαστε έτοιμοι;

Ιnfo
Παρασκευή 5 Ioυλίου 2024
Theama Venue, 23.00
Λεμεσός
Κρατήσεις 99 85 2220