ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 ιδέες για να περάσουμε όμορφα το Σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Το  Σαββατοκύριακο είναι εδώ πλούσιο σε εκδηλώσεις. Του wiz σας παρουσίάζει 11 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Οικονομόπουλος στο Lush

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, ετοιμάζει για εμάς ένα ακόμα εντυπωσιακό υπερθέαμα ήχου και εικόνας στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Μετά την τεράστια επιτυχία, «Έκπτωτος Άγγελος», που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν στο χώρο που εμφανίζεται, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ανυπομονεί για την εκκίνηση της καλοκαιρινής του περιοδείας και σας περιμένει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδα και της Κύπρου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ένα ακόμα καλοκαίρι ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά για να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εφάμιλλη της αγάπης που του δείχνετε τόσα χρόνια...

Ιnfo
Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
Lush Βeach Bar, 21.00
Λάρνακα
Κρατήσεις 99 996006

Aναστασία στο Αμφιθέατρο Μουταγιάκας

Το καλοκαιρινό ταξίδι της Αναστασίας κάνει σταθμό στην Λεμεσό την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μουταγιάκας

Η Αναστασία βρίσκεται στην πιο παραγωγική στιγμή της καριέρας της! Τα τραγούδια της γίνονται επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες.

Info
Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας 19.30
Λεμεσός
Εισιτήρια Ticketmaster.cy,ACS COURIER.
Πληροφορίες 96415191

Sunset Ragas στο Τεχνόπολις 20

Μια βραδιά Ινδικής Κλασικής Μουσικής με τον Dr Markus Schmidt στο σιτάρ και τον Ravi Saundankar στο tabla, την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, στις 20:00.

Ο Δρ Markus Schmidt (σιτάρ) από τη Γερμανία και ο Ravi Saundankar (tabla) από την Κύπρο παρουσιάζουν μια επιλογή απο Ινδρικές Κλασικές μελωδίες, εμπνευσμένες από το ηλιοβασίλεμα. Στην παραδοση της Ινδίας, κάποια ‘ragas’ ειναι συνδεδεμένα με συγκεκριμενες ώρες της ημέρας ή εποχές. Η εκτέλεση αυτών των ράγκα την κατάλληλη στιγμή πιστεύεται ότι ενισχύει την ενέργεια της φύσης και απελευθερώνει τη θεραπευτική τους δύναμη. Ζήστε τη μαγεία αυτών των ragas του ηλιοβασιλέματος καθώς εναρμονίζονται με τους φυσικούς ρυθμούς της βραδιάς.

Info
Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
Τεχνόπολις 20, 20.00
Πάφος
Εισιτήρια € 15
Προπώληση www.technopolis20.com 
Πληροφορίες: 70002420

Βασιλική Χατζηαδάμου στο Εν Τέχνο

Tην Παρασκευή 12 Ιουλίου η Βασιλική Χατζηαδάμου θα βρίσκεται στην πανέμορφη αυλή του Εν Τέχνο στην Λάρνακα, για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.

Μια βραδιά γεμάτη από παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς ερμηνευμένους από την ταλαντούχα Βασιλική.
Μαζί της θα είναι ο Χαράλαμπος Παντελή, ο Παύλος Μιχαηλίδης και ο Ανδρέας Ιωάννου.

Θα σερβίρονται παραδοσιακοί μεζέδες, παγωμένες μπίρες, ζιβανίες, τσίπουρα, ούζα, κοκτέιλς και λοιπά οινοπνεύματα!

Info
Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
Εν Τέχνο Καφενείο, 21.00
Ερμείας 4 Λάρνακα
Κρατήσεις 97614904

USURUM στην Πλ. Ηρώων

Το Rialto World Music Festival επιστρέφει για 19η χρονιά από τις 6-19 Ιουλίου, προτείνοντας ένα δυναμικό και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Το φεστιβάλ προσφέρεται από το Θέατρο Ριάλτο δωρεάν, ως ανταπόδοση προς τους θεατές του για την διαχρονική τους στήριξη και αγάπη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ οι Usurum έρχονται με τις μελωδίες και τα τραγούδια τους για να μας ταξιδέψουν κάτω από τα άστρα στη Πλατεία Ηρώων.

Λίγα λόγια:
Οι Usurum δημιουργήθηκαν το 2008 από τέσσερις μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου και έχoυν έδρα την Αθήνα. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους (Usurum - 2013, Το δίκαιο του πειρασμού - 2017, Μη και δεν - 2018, Ασανσέρ - 2021, Μάτια κάμερες- 2024). Έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ ανα την Ελλάδα (Gagarin, Fuzz, Gazarte, Six Dogs, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, WE, Block33, Ziria Festival, Πικ Νικ Urban Festival κ.α.) και έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Panú Manú, Imiterasu και άλλους

Info
Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
Πλ. Ηρώων, 21.00
Λεμεσός
Πληροφορίες 77777745
www.cyprusrialtoworldmusic.com 
https://www.rialto.com.cy 

Pink Martini στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του καλοκαιριού!

Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας” στις 14 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ.

Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά προσφέρει κάτι για όλα τα μουσικά γούστα, γι’αυτό και εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!


Κάθε τους εμφάνιση είναι ένα συναρπαστικό κράμα από εκρηκτική σκηνική παρουσία, παραμυθένιες εξιστορήσεις βγαλμένες από το κλασικό Χόλιγουντ και ξεσηκωτικούς ρυθμούς από όλες τις γωνιές του κόσμου, όλα τυλιγμένα σε μια εντελώς δική τους εστέτ μουσική ατμόσφαιρα.

Info
Kυριακή 14 Ιουλίου 2024
Δημ. Θέατρο Λεμεσού, 21.00
Προπώληση www.ticketmaster.cy 
Καταστήματα ACS Courier

 ΘΕΑΤΡΟ

«Φοίνισσες» στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ'

Οι Φοίνισσες, έργο της όψιμης περιόδου του Ευριπίδη, γράφτηκαν πιθανώς μεταξύ 410 και 409 π.Χ. στα τελευταία ταραγμένα χρόνια του Πελοποννησιακού πολέμου, λίγο μετά τη σύντομη αλλά τραυματική περίοδο του ολιγαρχικού πραξικοπήματος και της Αρχής των Τετρακοσίων. Ένα δράμα με πλούσια θεατρική πλοκή, που σκιαγραφεί την κληρονομιά του τραύματος του πολέμου από γενιά σε γενιά, ρίχνοντας φως στις έννοιες της συμφιλίωσης, της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Info
Tετάρτη 10- Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
Αμφιθέατρο Μακάριος Γ', 21.00
Σχολή Τυφλών Λευκωσία
Εισιτήρια €8/€17
Προπώληση https://tickets.thoc.org.cy

“Ο Φιάκας” στο Αρχοντικό Αξιοθέας

Η Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία και παρουσιάζει “κωμωδία αστειοτάτη, γραφείσα εν Κωνσταντινουπόλει, το σωτήριον έτος 1870”, “Ο Φιάκας” του Δημοσθένη Μισιτζή.

Ένα πολύχρωμο και πολύβουο μπουλούκι με κατεργάρηδες υπηρέτες, βαρώνους, κοκώνες, απατεωνάκους, πλούσιες δεσποινίδες, δανειστές, ξεκινά από την Πόλη του 19ου αιώνα, κάνει στάση στη Λεμεσό του 21ου και με πολύ κέφι, τραγούδι, χορό και παιχνίδι ετοιμάζεται να στήσει «πανηγύρι» στις γειτονιές της Κύπρου. Το νου σας, να τους πετύχετε!

Ο Χαρίλαος Πλουτίδης ή Χαράλαμπος Πεταλούδης ή Φιάκας ζει παρασιτικά στην Κωνσταντινούπολη του 1870 βουτηγμένος στα χρέη. Κομψευόμενος και πανούργος, παριστάνει τον πλούσιο γόνο καλής οικογενείας και πολιορκεί ερωτικά την εύπιστη Ευανθία, προσβλέποντας στην προίκα της. Αυτή συνεπαρμένη από τα μυθιστορήματα της εποχής και ευφάνταστη, γίνεται εύκολα θύμα του. Ο υπηρέτης Γιάννης, η κοκόνα Φρόσω και η κα Καζαμία συντελούν στην κορύφωση της σπαρταριστής πλοκής, όταν ο Φιάκας, στα πρόθυρα του να αποκαλυφθεί η πραγματική του κατάσταση, αποφασίζει να υποδυθεί τον Γερμανό βαρόνο που βρίσκεται «incognito» στην Πόλη…

Info
Σάββατο 13 Ιουλίου 2024
Αρχοντικό Αξιοθέας, 20.30
Λευκωσία

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Windcraft Music Fest 10 στα Κατύδατα Σολέας

Γιορτάζει φέτος τα 10χρονα του, πιο γκρουβάτο από ποτέ, στις 13 και 14 Ιουλίου 2024.

Για άλλη μια φορά, τα πνευστά όργανα αναλαμβάνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υπόσχονται να προσφέρουν στιγμές διασκέδασης, χαλάρωσης, ατελείωτου χορού και εγκάρδιας κοινωνικής συνεύρεσης, σε ένα μουσικό φεστιβάλ όπου η παράδοση συναντά τον σύγχρονο πολιτισμό.

Τι να περιμένετε; Μαγευτική τζαζ, σύγχρονη μουσική εμπλουτισμένη με παραδοσιακά ακούσματα, ένα μείγμα ακουστικών και ηλεκτρονικών ήχων, δυναμικές βαλκανικές και techno μπάντες χάλκινων πνευστών που θα σας ξεσηκώσουν, ηλεκτρισμένα funky beats, ατμοσφαιρικά sunset ragas, διαθεματικά performances, ένα συναρπαστικό συνδυασμό μουσικής και αφήγησης, ένα DIY κουαρτέτο σαξοφώνων και πολλά άλλα!

Info
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουλίου 2024
Κατύδατα Σολέας, επ. Λευκωσίας
Επικοινωνία: Windcraft Loud. 22377748, info@windcraftmusic.com

PARTY

Party by the pool στο Ginger

Aν ξεμείνετε στην Λευκωσία την Κυριακή αυτό το πάρτι είναι για εσάς. Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα το Seven Monkeys πάει στην πισίνα Ginger και μαζί του παίρνει τα θρυλικά cocktail του και τις αχτύπητες μουσικές του.

Ένα μοναδικό μεσημέρι Κυριακής και ένα αξέχαστο πάρτυ δίπλα από την πισίνα με δυνατή μουσική, φαγητό, ποτό και δροσερά vibes.

Info
Κυριακή 14 Ιουλίου 2024
Ginger Pool, 12.00-18.00
Λευκωσία

CINEMA

Fly Me to the Moon

Μια αδίστακτη διαφημίστρια και ένας ηθικός διευθυντής της NASA καλούνται να ξεπεράσουν τις διαφορές και τα συναισθήματά τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν το Apollo 11 να φτάσει στο φεγγάρι.

Σκηνοθεσία Greg Berlanti
Πρωταγωνιστούν Scarlett JohanssonChanning TatumWoody Harrelson

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 19.30
K Cineplex (Λευκωσία) 20.15
K Cineplex (Λεμεσός) 20.30
K Cineplex (Λάρνακα) 20.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 19.30
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45 και 22.30 (οpen air)
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.10