ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 μοναδικές ιδέες για το 3ήμερο του Κατακλυσμού

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Φεστιβάλ, συναυλίες, cinema, θεατρικές παραστάσεις, ψυχαγωγία με οικογένεια και φίλους! Το WiZ σας προτείνει ιδέες για έξοδο που θα κάνουν το τριήμερο του κατακλυσμού αξέχαστο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ

Κατακλυσμός Λεμεσού 2023

Για το τριήμερο του κατακλυσμού ο Δήμος Λεμεσού έχει ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Αποβάθρα έναντι καφέ Nero
8:30μ.μ Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού με την παράσταση «Καλώς ήρταμεν! Χοροί και τραγούδια της Κύπρου»
9:30μ.μ Συναυλία με τίτλο «Θα πούμε τα αλλιώτικα»
Τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νίκου Παπάζογλου, των αδελφών Κατσιμίχα, αλλά και του Χρίστου Νικολόπουλου, του Τάκη Σούκα, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και πολλών άλλων.
Ο Κούλης Θεοδώρου, η Μαρία Θεοδότου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Σάββας Χρυσοστόμου, σε μια συναυλία με παλιά τραγούδια διαχρονικής αξίας με τα οποία μεγαλώσαμε.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου
6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.
8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφου. Ο καραγκιόζης με τον πάμπορο στον κατακλυσμό.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero
8:00μ.μ Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» και το μουσικό σχήμα Αντάμα σε καρσιλατίσματα ανατολής και δύσης από την Κύπρο
8:45μ.μ Ο Εθνικός Σύλλογος Ζήδρος σε ένα πρόγραμμα με Κρητικούς χορούς και τραγούδια
9:30μ.μ Το πάρτι συνεχίζεται.. συναυλία με τους 4 θρύλους, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, και Γιάννη Μηλιώκα.
Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ, κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν «παιδιά».

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
Θεατράκι Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου
6:00-8:00μ.μ Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.
8:00μ.μ Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο Μέγα Αλέξανδρος και ο κατηραμένος Όφης.

Αποβάθρα έναντι καφέ Nero
9:00μ.μ Συναυλία με τον Μανώλη Μιτσιά με τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι», που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία το ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών/ στιχουργών με τους οποίους ο καλλιτέχνης κατέθεσε σπουδαία δισκογραφική δουλειά.

Info
Παρασκευή 2- Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
Αποβάθρα Λεμεσού

Κατακλυσμός Λάρνακας 2023

Έξι μέρες γεμάτες μουσική, συναυλίες με αγαπημένους τραγουδιστές Ελλάδας και Κύπρου, χορευτικά συγκροτήματα, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Η αρχή θα γίνει Παρασκευή 2 Ιουνίου με την παρέλαση πολιτιστικών ομίλων και τις φιλαρμονικές του Δήμου Λάρνακας, της Αστυνομικής Δύναμης και των Περβολιών.

Την ίδια μέρα, απολαμβάνουμε τη Στέλλα Γεωργιάδου με νέα τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες. H βραδιά θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Δάντη.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ παρουσιάζει το πρόγραμμα Ανθολογία Παραδοσιακού Τραγουδιού με τους Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, Άντρη Καραντώνη και Στέφανο Πελεκανή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα κλείσει τη βραδιά με τις επιτυχίες της.

Η Βασιλική Χατζημιχαήλ και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου έρχονται την Κυριακή 4 Ιουνίου, με τη συναυλία ''Θαλασσινοί Αντίλαλοι''.

Δευτέρα 5 Ιουνίου ο Biased Beast θα μας ψυχαγωγήσει μαζί με την ορχήστρα του, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

Info
Παρασκευή 2 - Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
Παραλία Φοινικούδων Λάρνακα
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μαρίζα Ρίζου

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Info
Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Χάνι του Ιμπραήμ, 20.00
Πάφος
Προπώληση Tickethour
Πληροφορίες 99652305.

Melisses

To πιο ανατρεπτικό συγκρότημα, οι Μέλισσες, έρχονται στο Nava για μια ξεχωριστή βραδιά.

Info
Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Nava Seaside, 21.00
Περνερά 37 Πρωταράς
Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Kρατήσεις 22777744

Γιώργος Σαμπάνης

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Κύπρο, για να τραγουδήσουμε ζωντανά, τραγούδια που λατρέψαμε μαζί με τις νέες του μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις παλαιότερες "Άσε με να σε Προσέχω", "Κάτι σαν Αστέρι, "Άγρια Θάλασσα", "Αυτό που αγαπάς", "Τίποτα" κ.ά. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου στο Theama Venue στη Λεμεσό, χαρίζοντας στο κοινό αξέχατες νύχτες, ερμηνεύοντας παλιές και νέες του επιτυχίες.

Ιnfo
Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Theama Venue,
Λεμεσός
Tηλέφωνο 99852220.

Δέσποινα Βανδή

Με τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει την καθιερωμένη μεγάλη συναυλία για την Κυριακή του Κατακλυσμού 2023 στον Πρωταρά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον μεγάλο χώρο στάθμευσης της παραλίας Fig Tree Bay στον Πρωταρά και η μεγάλη Ελληνίδα σταρ υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Όλοι οι χώροι στάθμευσης στον Πρωταρά θα διατίθενται δωρεάν για το κοινό.

Info
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Παραλία Fig Tree Bay, 21.00
Πρωταράς, ελ. Αμμόχωστος
Είσοδος ελεύθερη

Λευτέρης Πανταζής

Ένας λαικός αυθεντικός τραγουδιστής , που πάντα καταφέρνει να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του. Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Opus Venue στη Λεμεσό, γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήσαμε, όπου θα μας παρασύρει στο δικό του χορό.

Info
Κυριακή 4 Ιουνίου,
Opus Venue, 22.00
Λεμεσός
Kρατήσεις 7000 0087

ΠΑΙΔΙ

Η Ωραία κοιμωμένη στο Μαρκίδειο

«Η Ωραία Κοιμωμένη» , το κλασσικό αριστούργημα των αδελφών Γκρίμ, έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ. Ένα μαγικό κλασσικό παραμύθι που αγαπήθηκε από κάθε γενιά, ζωντανεύει στην σκηνή, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους.

Η διασκευή – σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν στον ηθοποιό – συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και επιμελείται ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ την κίνηση ο Γιάννης Σπανός. Τη σκηνογραφία και ενδυματολογία υπογράφει ο Γιάννης Σπανός ζωγραφιά αφίσας, η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και τον σχεδιασμό της αφίσας ο Γιώργος Α. Παρασκευά.

Ιnfo
Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Μαρκίδειο Θέατρο 17.00
Ανδρέα Γερούδι 18, Πάφος
Κρατήσεις 96403029
Προπώληση Soldouttickets

PARTIES

Summer Party στην ταράτσα

Τα καλοκαιρινά πάρτι είναι πάντα ξεχωριστά και πιο κεφάτα, αν μάλιστα γίνονται σε ταράτσα τότε είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά.

Ένα τέτοιο πάρτι, ταρατσάτο, μας περιμένει στο Καφενείο Ερμής στην Λάρνακα.

Ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι θα πραγαματοποιηθεί στην Ταράτσα του καφενείου για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι που μπήκε για τα καλά (ημερομηνιακά). Σε χαλαρούς ρυθμούς με κρύες μπύρες και δροσερά κοκτέιλ, νόστιμο φαγητό του δρόμου και μουσική σε ρυθμούς fanky, soul, reggae, swing θα γίνει η σωστή αρχή

Οι μόνες προυποθέσεις είναι:

-Καλή διάθεση
-Άκρως καλοκαιρινή ενδυμασία

Ιnfo
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
Καφενείο Ερμής, 18.00
Λάρνακα


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Paradox Museum Limassol

Επισκέψου το Paradox Museum Limassol που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Λεμεσό και εξερεύνησε τα εκθέματα που παρουσιάζουν το άπειρο. Και αν έχεις απορία από που να αρχίσεις, πάτησε εδώ για να βρεις τις απαντήσεις. Μέσα από τα 50 και πλέον «παράδοξα» οπτικά και διαδραστικά εκθέματα, το Μουσείο υπόσχεται να εξάψει τη φαντασία, να προκαλέσει τη λογική, να συναρπάσει τις αισθήσεις, να μπερδέψει τα μάτια και να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας μία μοναδική εμπειρία.

CINEMA

The Black Demon

Ένας τρομακτικός καρχαρίας μετατρέπει τις διακοπές μιας οικογένειας σε εφιάλτη Η ταινία βασίζεται στον μύθο του “Μαύρου Δαίμονα” στην περιοχή της Μπάχα στην Καλιφόρνια, όπου σύμφωνα με ψαράδες της περιοχής, χιλιάδες έχουν πεθάνει αντιμέτωποι με τον καρχαρία, και τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

Σκηνοθεσία Adrian Grunberg
Πρωταγωνιστούν Omar Chaparro, Bolivar Sanchez, Carlos Solórzano

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 20.00
K Cineplex (Λάρνακα) 20.00
K Cineplex (Λεμεσός) 20.00
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 20.00
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 20.30 σ/κ 22.15
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.20 σ/κ 19.40, 22.40