ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 τέλειες ιδέες που θα απογειώσουν την εβδομάδα σας

WIZ TEAM

Mια νέα εβδομάδα, με πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο, ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το Wiz διάλεξε για εσάς τις πιο ενδιαφέρουσες και σας τις προτείνει. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Βόσσου, Γεωργιάδου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Τα καλοκαιρινά ραντεβού του RED συνεχίζονται me to καλύτερο 80ς-90ς πάρτυ και την καλύτερη καλύτερη παρέα που έρχεται ξανά! Μετά τις sold out παραστάσεις στο Red, η παρέα έρχεται για το καλοκαιρινό RED SUMMER 2024 party στην Πλατεία του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου.

Το περιβόητο «80s90s Party»! Το πιο feelgood Live Happening των καιρών μας, που έχει σπάσει ταμεία σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται στη Λευκωσία !

Info
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
Πλατεία Αμφ. Ιδαλίου, 21.00
Λευκωσία
Προπώληση εισιτηρίων Ticketmaster.cy & acs courier
Πληροφορίες: 99059257

Φεστιβάλ Make Music Cyprus στην Πλ. Λεωφ. Μακαρίου

Το διεθνές Φεστιβάλ Make Music Cyprus, η μεγάλη μουσική γιορτή που αγαπήθηκε τόσο από συμμετέχοντες όσο και από το κοινό, ανακοινώνει τους συμμετέχοντες στη φετινή και 6η έκδοσή του.

Ο μοναδικός αυτός θεσμός, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, γιορτάζοντας την ημέρα της μουσικής και αγκαλιάζοντας την μουσική κοινότητα της Κύπρου, ταυτόχρονα με περισσότερες από 1000 πόλεις και 120 χώρες ανά το παγκόσμιο.

Περισσότερες Λεπτομέριες δείτε ΕΔΩ

Info
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Πλατεία Λεωφ. Μακαρίου, Λευκωσία, 17:00-00:00.

Έλενα Παπαρίζου στην Αρχαία Αγορά Αμαθούντας

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου, η «Number one» diva της pop, θα δημιουργήσει το πιο όμορφο πάρτι για τους πιστούς θαυμαστές της, στις συναυλίες που θα δώσει σε όλη τη χώρα. Η δημοφιλής pop star, που με κάθε της εμφάνιση αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της, σταθερή στο ραντεβού της με το κοινό της, ετοιμάζει να καταπλήξει του πάντες με αφορμή τα Αμαθούσια, στην Αρχαία Αγορά Αμαθούντας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Η Έλενα Παπαρίζου, διαγράφοντας εδώ και χρόνια λαμπρή καριέρα με αμέτρητα επιτυχημένα hits, τόσο με το έμφυτο ταλέντο της όσο και το επικοινωνιακό της χάρισμα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες και προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάντα λαμπερή, δυναμική, αυθεντική, αυθόρμητη και με μοναδική παρουσία, καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή να εντυπωσιάζει!

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες που σε συνδυασμό με το ανεπιτήδευτο σεξαπίλ της και την πηγαία ενέργειά της δίνει το δικό της στίγμα στην αληθινή διασκέδαση. Κάτι που θα κάνει και αυτό το καλοκαίρι!

Info
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Αρχαία Αγορά Αμαθούντας, 21.00
Λεμεσός
Είσοδος ελεύθερη με εξασφάλιση δελτίου εισόδου.

Μαντώ στο Vinylio Wine Etc.

H τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή έρχεται για μια ξεχωριστή βραδιά, και μια βαλίτσα γεμάτη επιτυχίες που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Η Μαντώ φτάνει στην Κύπρο στις 21 Ιουνίου, για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, με τραγούδια από τα 80s και 90s.

Γιορτάζουμε τραγουδιστά, αστραφτερά και άκρως καλοκαιρινά.

Info
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Vinylio Wine Etc., 21.00
Αγκύρης 33, παλιά Λεμεσός
Kρατήσεις 99300430

 Μ. Χατζηγιάννης στην Πολιτιστική Σκηνή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές του σήμερα, ετοιμάζει την περιοδεία του για το καλοκαίρι του 2024!

Τα καλύτερά του τραγούδια μέσα από δυόμιση δεκαετίες μουσικής δημιουργίας που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας θα μας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση!

Στην βαλίτσα του θα μπουν και οι νέες αφίξεις τραγουδιών που έρχονται με το νέο δίσκο που κυκλοφορεί μέσα στην φετινή άνοιξη!

Ετοιμαστείτε κι εσείς λοιπόν.. ανάμεσα στις κάπως πιο πρόσφατες επιτυχίες όπως «Σαϊτιά» και «Χορεύω» για φρέσκα ακούσματα!

Από την ομάδα του και φέτος δεν λείπει το δίδυμο: Η Εστέλλα Κοπάνου φωνητικά και φλάουτο, και ο Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά και Άλτο σαξόφωνο.


Info
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Πολ.Σκηνή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, 21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €12
Προπώληση www.ticketmaster.cy  *
Καταστήματα ACS Courier

ΘΕΑΤΡΟ

«To κλουβί με τις τρελές» στο Σατιρικό

O Alpha Κύπρου παρουσιάζει ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του Φώτη Γεωργίδη!

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Άννα Γιαγκιώζη, Βασίλης Χαραλάμπους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Φώτης Γεωργίδης, Έλενα Δημητρίου, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Μια παράσταση που θα γεμίσει το φετινό μας καλοκαίρι με γκλίτερ, χρώμα και μουσική απο ένα λαμπερό, κωμικό καστ!

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ
του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του Φώτη Γεωργίδη!

Info
Κυριακή 16-Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
Σατιρικό Θέατρο, 21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €18
Προπώληση Soldouttickets

«Φοίνισσσες» του Ευριπίδη σήμερα στο Αρχοντικό Αξιοθέας

Οι Φοίνισσσες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου σηματοδοτούν την πρώτη νέα παραγωγή στη μετά- Μιχάλη Πιερή εποχή για το Θεατρικό Εργαστήρι Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η παράσταση του ΘΕΠΑΚ παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 27ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στη βραβευμένη μετάφραση που είχε κάνει ο Μιχάλης Πιερής για την παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, που σκηνοθέτησε ο Νίκος Χαραλάμπους το 2002. Τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Βόμβολος, τη χορογραφία ο Παναγιώτης Τοφή, τα σκηνικά και κοστούμια η Ελένη Ιωάννου και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιώργος Κουκουμάς.

Το ΘΕΠΑΚ προτείνει στην καινούρια του παραγωγή μία τραγωδία η οποία διδάχτηκε για πρώτη φορά μεταξύ 411 και 409 π.Χ. Με το συγκλονιστικό αυτό έργο του διχασμού, το οποίο παραμένει θλιβερά επίκαιρο 2500 χρόνια μετά τη συγγραφή του –για τις τραγικές συνέπειες για όλους τους αθώους και άμαχους που μένουν πίσω–, προσφέρει τη δική του συμβολή στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Info
Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
Αρχοντικό Αξιοθέας, 20.30
Λευκωσία
Διάρκεια: 75′

«Αντιγόνη μετά τον Σοφοκλή» στο Οθωμανικό Χαμάμ της Λάρνακας

Το Θέατρο Σκάλα παρουσιάζει σε Παγκύπρια πρώτη το θεατρικό έργο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ μετά τον Σοφοκλή» της Λούλου Ράτσκα, σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρνακκίδου.

Πρόκειται για μια τολμηρή ελεύθερη εκδοχή της Λούλου Ράτσκα στην αρχαία τραγωδία του Σοφοκλή. Η συγγραφέας, κάνοντας μια πλήρη επανεξέταση του μύθου, δείχνει πώς θα ήταν η Αντιγόνη και η Ισμήνη αν μπορούσαν να ζήσουν σαν κανονικοί άνθρωποι που θέλουν να πάνε σε ένα μπαρ, να γνωρίσουν άντρες, να ερωτευτούν. Η Ράτσκα συγκεντρώνεται μόνο στους δύο αυτούς χαρακτήρες και ανιχνεύει τα όρια της τραγωδίας στην σημερινή εποχή όπου και τοποθετεί τη δράση. Παράλληλα, θέτει στο επίκεντρο όχι μόνο την καταδικασμένη, επαναστάτρια Αντιγόνη, αλλά και την στωική της αδελφή Ισμήνη. Κυρίαρχα στοιχεία είναι τόσο τα κίνητρα της Αντιγόνης όσο και ο αγώνας της Ισμήνης να καταλάβει και να αποδεχτεί τις πράξεις της αδερφής της. Η Ισμήνη παίρνει κεντρική θέση στην πλοκή και μέσα από την ιστορία της βλέπουμε πώς βιώνει την απώλεια της αγαπημένης της αδελφής.

Info
Τρίτη 18 - Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
Χαμάμ, 20.30
Πλατεία Χαμίτ Μπέη, Λάρνακα
Εισιτήρια €15, €13
Προπώληση soldoutticketbox.com
Πληροφορίες 99617289, 99353457

«Γραμμή 112» στο Κτήριον 53

Ο σκηνοθέτης Χριστόδουλος Ανδρέου έχει συστηθεί με επιτυχία στο θεατρικό κοινό της Κύπρου με το Οξυγόνο του Ιβάν Βιριπάγιεφ (2022), αλλά και με τις παραστάσεις μέσω της μεθόδου directing as play-writing: Μουσική Δωματίου (2021) και Φοινιξ: Οι άλλοι είσαι εσύ (2023). Φέτος επανέρχεται φέρνοντας στην σκηνή ένα ψυχολογικό θρίλερ δωματίου με τίτλο Γραμμή 112, το οποίο είναι βασισμένο στην βραβευμένη δανέζικη ταινία The Guilty.

Ένας αστυνομικός του δρόμου κατηγορείται για φόνο εν ώρα υπηρεσίας. Βρίσκεται σε διαθεσιμότητα εδώ και καιρό, εν αναμονή της δίκης του, εκτελώντας χρέη τηλεφωνητή της άμεσης δράσης. Η τελευταία του βραδινή βάρδια πριν τη δίκη, μοιάζει με ρουτίνα στο τηλεφωνικό κέντρο, καθώς με την απολογία που έχει σχεδιάσει, περιμένει σε λίγες ώρες να αθωωθεί και να επιστρέψει πίσω στους δρόμους, αφήνοντας πίσω του ό,τι έχει συμβεί. Όμως τελευταία στιγμή ένα τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης ανατρέπει τα πάντα.

Μια παράσταση μέσω της οποίας παρουσιάζεται η αθέατη πλευρά της άμεσης δράσης, θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα των άνθρωπων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας να διαχειριστούν κρίσεις από τις οποίες εξαρτούνται ανθρώπινες ζωές. Πόση συναισθηματική εμπλοκή χωράει; Υπάρχει το δικαίωμα στο λάθος;

Στον ρόλο του αστυνομικού στη Γραμμή 112, ο οποίος συνομιλεί τηλεφωνικά με άλλους δώδεκα ηθοποιούς, ο ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Μακρής. Μια παράσταση-εμπειρία που διατηρεί το σασπένς του κινηματογράφου όπως και τη μαγεία του ζωντανού θεάτρου, τοποθετώντας το κοινό σε θέση μάρτυρα.

Info
Τρίτη 18- Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
Κτήριον 53, 21.00
Πυρήνας Πειραματικών Τεχνών
Αθήνας 25-27, Χρυσαλινιώτισσα, Λευκωσία
Εισιτήρια € 14
Κρατήσεις 95 78 18 18

Βασιλιάς Ληρ στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Ζήστε τη διαχρονικη ιστορια του "Βασιλιά Ληρ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο αμφιθέατρο του Αρχαίου Κουρίου. Παρουσιάζεται από το Κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για τις Φιλανθρωπίες της Κύπρου, για την υποστήριξη του Σύνδεσμος Στήριξης Ατόμων με την Νόσο Αλτσχάιμερ.

Ακολουθήστε τον Βασιλιά Ληρ καθώς μοιράζει το βασίλειό του μεταξύ των τριών κόρων του, μόνο για να προδοθεί και να βυθιστεί στην τρέλα. Με μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών, κάθε χαρακτήρας ζωντανεύει με βάθος και λεπτομέρεια, εξερευνώντας θέματα εξουσίας, πιστότητας και οικογενειακών δυναμικών. Ο "Βασιλιάς Ληρ" είναι ένα αριστούργημα που αντηχεί σε ακροατές σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία γεμάτη δράμα και πάθος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μάρτυρες αυτής της επικής τραγωδίας από την ομάδα "Σαίξπηρ στον Κούριον", ξανά στη διάθεσή σας για την καλοκαιρινή σας διασκέδαση. Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για μια συναρπαστική βραδιά σε ένα αξέχαστο αμφιθέατρο.

Info
Πέμπτη 20- Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20:00
Λεμεσός
Εισιτήρια: SoldOutTickets.

CINEMA

Inside Out 2

Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα.

Σκηνοθεσία Kelsey Mann

(GR)
K Cineplex (The Mall of Cyprus) 17.30 σ/κ 12.00, 15.15
K Cineplex (Λευκωσία) σ/κ 17.30
K Cineplex (Λεμεσός) 17.30
K Cineplex (Λάρνακα) 17.30
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) σ/κ 15.00
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.30, 19.40 σ/κ επίσης 11.00, 13.15, 15.30, 17.45, 19.55 (20.30 open air)
RIO (Λεμεσός) 19.40 σ/κ επίσης 15.30, 17.30

(EN)
K Cineplex (The Mall of Cyprus) 17.30, 19.45 σ/κ 12.00, 15.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45 σ/κ 17.30
K Cineplex (Λεμεσός) 17.30, 20.00
K Cineplex (Λάρνακα) 17.30, 19.45, 22.00
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 17.30, 19.45 σ/κ 15.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.30 σ/κ επίσης 11.00, 13.30, 15.30, 17.45