ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

12+1 ξεχωριστές ιδέες για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούλη

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ήρθε δυναμικά με συναυλίες θεατρικές παραστάσεις και φεστιβάλ! Το wiz σας παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κωνσταντίνος Αργυρός στο NAVA Seaside

O Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στο Nava Seaside στον Πρωταρά και υπόσχεται ένα βράδυ αξημέρωτο γεμάτο διασκέδαση με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες!

Info
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
NAVA Seaside, 21.00
Περνερά 37, Πρωταράς
Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Kρατήσεις 22777744

Γλυκερία-Θαλασσινός- Εστουδιαντίνα στο Παττίχειο Λάρνακας

Το φετινό καλοκαίρι και με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή η Γλυκερία έχοντας ως συνοδοιπόρους τον Παντελή Θαλασσινό, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, σολίστες της Εστουδιαντίνας και τη Μαρία Χατζηαυξέντη, παρουσιάζουν στην Κύπρο το νέο της δίσκο με τίτλο ” Με Αναστεναγμό”. 

Info
Παρασκευή 1- Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15 Λάρνακα
Εισιτήρια www.tickethour.com.cy
Καταστήματα ACS COURIER
Είσοδος Ελεύθερη

Μέλισσες στο Theama Venue

To νούμερο ένα ελληνικό συγκρότημα, οι Μέλισσες, έρχονται στο Nava seaside στον Πρωταρά για δυο μοναδικές νύχτες διασκέδασης όπου όλα θα μοιάζουν καλοκαίρι.

Info
Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
Theama Venue, 23.00
Λεωφ. Αμαθούντος 138 Λεμεσός
Kρατήσεις 70004711

Θανάσης Παπακωνσταντίνου στα Λύμπια

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει και στην Κύπρο με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Info
Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00
Θεόδωρου Κωνσταντή, Λύμπια
Εισιτήρια €20
Προπώληση Soldoutticketbox
Πληροφορίες 99810011

Δήμος Αναστασιάδης στο Notes Live

Οι Notes Live παρουσιάζουν τον Δήμο Αναστασιάδη. Μαζί του θα είναι οι Going Through, Isorropistis, Χριστίνα Μήλιου και Nafsica, σ' ένα ειδικό πρόγραμμα!

Info
Kυριακή 3 Ιουλίου 2022
Notes Live, 22.00
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Kρατήσεις 25344344

Δημήτρης Μπάσης στο Αμφιθέατρο Πισσουρίου

O Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του έρχεται στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Πισσουρίου την 3η Ιουλίου 2022 για να ξεδιπλώσει τις σπουδαίες ερμηνευτικές του ικανότητες σε μια συναυλία – αφιέρωμα στα τραγούδια που έγιναν γνωστά με τις φωνές τριών ανεπανάληπτων καλλιτεχνών που καθόρισαν τρεις διαφορετικές γενιές στο τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης - Δημήτρης Μητροπάνος - Δημήτρης Μπάσης

Info
Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Aμφιθέατρο Πισσουρίου, 20.30
Πισσούρι Λεμεσός
Εισιτήρια €10
Πληροφορίες 25222292
Προπώληση www.tickethour.com.cy 

Μαργαρίτα Ζορμπαλά- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Κούριο

Η Μαργαριτα Ζορμπαλά, η σπουδαία ερμηνεύτρια και καλλιτέχνης, αλλά και στενή συνεργάτης του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, έρχεται στην Κύπρο για μια ξεχωριστή βραδιά.

Info
Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00
Aρχιεπισκοπή Λεμεσός
Εισιτήρια: tickethour.com.cy & ACS

ΘΕΑΤΡΟ

«The new reality show» στο Εντός των Τεχνών

Η ομάδα Γιασεμίν επιστρέφει με το τρελό γυναικείο ντούο της και την παράσταση 'THE NEW REALITY SHOW'.

Η κανονικοποίηση των νέων «κανόνων επαφής» εμπνέει μια παράσταση με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες κλόουν, που προσπαθούν να κατανοήσουν μια νέα πραγματικότητα σ' ένα κόσμο που δεν τους μοιάζει και τόσο οικείος.
Το κοινό γίνεται μάρτυρας στα όσα συμβαίνουν στις συνεδρίες... μεταξύ ειδικού και πάσχοντα. Απώτερος σκοπός η κοινωνική αποδοχή, κάτι που αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ΄όσο φαίνεται. Η αμεσότητα και ειλικρίνεια που διακατέχει την Τέχνη του Κλόουν, στρέφει το βλέμμα του κοινού προς τα μέσα, αντικρίζοντας από ασφαλές απόσταση τις δικές του ευαισθησίες, αδυναμίες, γκάφες, αποτυχίες, ελαττώματα, ελπίδες, όλα δηλαδή που τον κάνουν Άνθρωπο.

Info
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
Εντός των Τεχνών, 20.30
Αισχύλου 29, 1 Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προπώληση www.yasemincollective.com/tickets 
Πληροφορίες 97681858

«Οιδίπους Τύραννος» στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’

Συνεχίζοντας την παράδοση παρουσίασης έργων από το αρχαίο ελληνικό δραματολόγιο, ο ΘΟΚ ανεβάζει την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή Οιδίπους Τύραννος, ένα από τα πιο πολυπαιγμένα και αγαπητά στο θεατρόφιλο κοινό δείγματα του αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Το κατά πολλούς σημαντικότερο έργο της αρχαιότητας, κληρονομιά πολύτιμη και θησαυρός του παγκόσμιου πολιτισμού, ασκεί μέχρι και σήμερα ακατανίκητη γοητεία με την άφταστη ποιητικότητά του, την υψηλή τεχνική και το βαθύ περιεχόμενό του.

Info
Παρασκευή 1- Σάββατο 2 Ιουλίου 2022
Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, 21.00
28ης Οκτωβρίου
Ακρόπολη, Λευκωσία
Εισιτήρια €17 / €8
Προπώληση www.thoc.org.cy
Τηλέφωνο 77772717

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο Αμφιθέατρο Δερύνειας

 

Η θρυλική κωμωδία του 1963 ζωντανεύει επί σκηνής με πρωταγωνιστές τους Μάριο Δημητρίου, Κούλη Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρη Δημήτριου και Σάββα Μενοίκου Guest star η Σοφία Βογιατζάκη!

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… επί σκηνής! Γι’ αυτό διαλέξτε παρέα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλαρίου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Σημειώστε την ημερομηνία, γιατί το Σάββατο 18 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η κωμωδία που θα βάλει τέλος στα τσιλιμπουρδίσματα...

Info
Πέμπτη 30 Ιουνίου- Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
Αμφιθέατρο Δερύνειας, 21.00
Παραλίμνι
Εισιτήρια Tickethour
Πληροφορίες 99430733

ΠΑΙΔΙ

Δημιουργικό περιβαλλοντικό εργαστήριο «Εδώ Μονάχα Μονάχους» στη Λάρνακα

ΜΚΟ ‘Ενάλια Φύσις Περιβαλλοντικό Κέντρο Ερευνών' σε συνεργασία με την μουσικοπαιδαγωγό Χριστίνα Χαραλαμπίδου-Πίττα και την παιδαγωγό Ρεβέκκα Κατσαρή, διοργανώνει το δεύτερο δημιουργικό περιβαλλοντικό εργαστήρι υπό τον τίτλο "Εδώ Μονάχα Μονάχους", το Σάββατο, 2 Ιουλίου, στις 10:00, στο Little Gems Montessori Nursery (Eυαγόρα Παλληκαρίδη 20, 6050, Λάρνακα).

Η Χριστίνα Χαραλαμπίδου-Πίττα και η Ρεβέκκα Κατσαρή, με αφορμή το παιδικό παραμύθι "Εδώ Μονάχα Μονάχους" (του Βαγγέλη Γέττου και της Χλόης Φίνν, εκδ. Enalia Physis), σχεδιάζουν και υλοποιούν ένα διαδραστικό, συμμετοχικό εργαστήριο όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν σχετικά με την απειλή εξαφάνισης της μεσογειακής φώκιας «Μονάχους Μονάχους».

Ιnfo
Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 10:00-11:30,,
Little Gems Montessori Nursery, 10.00-11.30
Ευαγόρα Παλληκαρίδη 20, Λάρνακα
Κρατήσεις 96753271 & 97778714

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Γιορτή Του Γλυτζιστού στο Κοιλάνι

Το Κοιλάνι σας προσκαλεί στη Γιορτή του γλυτζιστού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022 από τις 11πμ μέχρι τις 7μμ στην αυλή του «Περιβαλλοντικού Κέντρου Κοιλανίου».

Οι Κοιλανιώτισσες φημίζονται και είναι περήφανες για το παραδοσιακό τους γλυκό, το Γλυτζιστό. Μέσα από αυτή την όμορφη γιορτή που έγινε θεσμός, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να δουν πως φτιάχνεται αυτό το υπέροχο γλυκό και φυσικά, να το δοκιμάσουν!

Info
Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Αυλή Περιβαλοντικού Κέντρου Κοιλανίου, 11.00-19.00
Κοιλάνι

Φεστιβάλ Λεβάντας στις Πλάτρες

Η βασίλισσα των βοτάνων, η Λεβάντα, γιορτάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια , με την συμμετοχή παραγωγών, εκπαιδευτών, βοτανολόγων και όλων όσων δημιουργούν σε χρώματα και αρώματα λεβάντας.

Info
Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
Πλάτρες, 10.30-19.30
Επαρχία Λεμεσού