ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

12 bars στο νησί για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Κοκτέιλ

WIZ TEAM

Τι κι αν είναι Παρασκευή και 13. Ποιος νοιάζεται για μέρες που συμπίπτουν με αριθμούς, όταν ακολουθεί ένα ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο. Και ειδικά όταν του σαββατοκύριακου αυτού προηγείται η Παγκόσμια Ημέρα Κοκτέιλ.

Όλες ανεξαιρέτως οι πόλεις του νησιού έχουν να προτείνουν σπουδαία στέκια με ακόμα σπουδαιότερα κοκτέιλ. Εμείς επιλέξαμε 12 από αυτά και σε στέλνουμε για να απολαύσεις τα καλοκαιρινά κοκτέιλ τους. Το μόνο που μένει είναι να σκεφτείς ποιες είναι οι ανάγκες σου, εννοώντας αν θες το κοκτέιλ σου να είναι bitter, sweet, sour ή salty.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

MANTAM

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madame Bar (@madamebar)

Τalk of the town από την πρώτη μέρα, ανανέωσε την εικόνα της Πλατείας Ηρώων. Μοναστηριακό τραπέζι, industrial εντυπωσιακή μπάρα και ιδιαίτερος φωτισμός. Δυνατό χαρτί τα εξαιρετικά signature κοκτέιλ, αλλά και τα spirits με έμφαση στα malt ουίσκι. Η κάρτα κρασιών διαθέτει επιλεγμένες ετικέτες και ενδιαφέροντα τσιμπηματάκια. Νεανικό, πιστό κοινό που περνάει καλά, ενδιαφέρουσες μουσικές, συχνά με quest DJs. Στον πεζόδρομο το καλοκαίρι γίνεται το αδιαχώρητο.

Τηλ. 25364218
Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός

 

BAR DU SOLEIL

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bar Du Soleil (@bardusoleil_limassol)

Γωνιακό και φινετσάτο, έγινε σε χρόνο dt το νέο σημείο συνάντησης των Λεμεσιανών. Ικανοί bartenders στη μεγάλη μπάρα δίνουν έμφαση στα κοκτέιλ, κλασικά και signature, ενώ για τσιμπολόγημα θα βρεις καλοφτιαγμένα platters τυριών αλλαντικών και φρούτων, νόστιμα σάντουιτς και πίτσα. Από τα μέρη που θέλεις να πας για ένα ποτό μετά τη βόλτα στην περιοχή.

Τηλ. 99393944
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός

 

LAST WORD

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LAST WORD BAR - LIMASSOL (@lastwordcy)

Με σλόγκαν «δύσκολο να το βρεις, δυσκολότερο να το εγκαταλείψεις, το Last Word ήρθε στην πόλη για να μείνει. Εδώ θα λατρέψεις πρώτα και κύρια τα κοκτέιλ, αλλά και τις πολύ ψαγμένες μουσικές, ενίοτε από DJs που παίζουν με βινύλια. Στα συν και ο πολύ πολύ διακριτικός φωτισμός, που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυσταγωγίας.

Τηλ. 96613777
Ιφιγένειας 6, Λεμεσός.

 

SOUSAMI

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SOUSAMI (@sousami_bar)

Εναλλακτικό bar, handmade αισθητική, ευρύχωρη πίσω αυλή, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού και πιστό κοινό με ζωντάνια. Ποτά, κοκτέιλ και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσική με DJs, ενίοτε και με live. Στα πάρτι του γίνεται πάντα το αδιαχώρητο.

Τηλ. 96137789
Κιτίου Κυπριανού 8, παλιά Λεμεσός

 

ΠΑΦΟΣ

MR TIPPLER

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mr Tippler (@mrtipplercy)

Το παλιό μηχανουργείο που μετατράπηκε σε cocktail bar κερδίζει τις εντυπώσεις, στο ανανεωμένο downtown. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, νόστιμα κοκτέιλ βασισμένα σε κλασικές και signature συνταγές, σερβιρισμένα σε custom made ποτήρια και ενδιαφέροντα platters. Από τα μέρη που θέλεις να ξαναπάς.

Τηλ. 99950993
Κώστα Γεωργίου 3, Πάφος

 

RUM & JAM

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rum & Jam (@rumandjam)

Ατμοσφαιρικό μπαράκι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου. Στο νεανικό του περιβάλλον θα βρείτε στον εκτενή κατάλογό του περισσότερες από 40 ετικέτες τζιν, 50 ρούμια από κάθε γωνιά του κόσμου, αρκετές ετικέτες σε ουίσκι και βότκα. Όλα τα παραπάνω φυσικά μπλέκονται άψογα σε ιδιαίτερες γεύσεις μέσα από τα εξαιρετικά signature cocktails που βγάζει η μπάρα.

Τηλ. 99453352
Αγοράς 6, Πάφος

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

THE BELFRY

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Belfry Larnaca (@thebelfry_larnaca)

Must go προορισμός απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου. Φωτεινός χώρος με πέτρα και μοντέρνα αισθητική, καλοφτιαγμένα ποτά και κοκτέιλ από ικανούς bartenders, κλασικά και signature, συνοδεύονται με νόστιμα tapas πιατάκια to share και platters με εποχιακά φρούτα, τυριά και αλλαντικά.

Τηλ. 99872100
Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα

 

OLD MARKET ST.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Old Market St. (@oldmarket.st)

Σταθερή αξία στην πόλη με στυλ, στην αναγεννημένη Λαϊκή Γειτονιά. Θαυμάσια κλασικά και signature κοκτέιλ, πολλές επιλογές από spirits, αρκετές μπίρες, sangria και μια ενδιαφέρουσα wine list με ελληνικές κυρίως ετικέτες. Ιδανικό το βράδυ με άφθονο booze, ωραίο κόσμο και ανεβασμένες μουσικές από DJs. Το καλοκαίρι στον prive πεζόδρομο γίνονται όλοι μια παρέα.

Τηλ. 94011011
Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

HIGH AND WET ΣΟΥΒΕΝΙΡ BAR

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by high&wet (@barsouvenir.hnw)

Με την πρόσοψη του σπιτιού να μην προδιαθέτει στο τι κρύβεται πίσω από την άσπρη πόρτα που θυμίζει καφενείο, με το που θα μπείτε εδώ, ξαφνικά ξετυλίγεται μπροστά σας ένας τεράστιος χώρος, με ροζ φωτισμό, kitsch αγάλματα, ηλεκτρονική μουσική, τα shakers να χτυπιούνται ανελέητα ετοιμάζοντας ευφάνταστα κοκτέιλ και μια εσωτερική αυλή που θα κάνει τη νύχτα σας ακόμη πιο όμορφη.

Τηλ. 99754399
Λεωφ. Προδρόμου 2, Λευκωσία

 

ΜΟΥΣΩΝ

Κομψό, με industrial στοιχεία στη διακόσμηση και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Καλές πρώτες ύλες της εποχής, ενδιαφέρον μενού με multi-ethnic ψυχή, γευστικές εντάσεις και πληθωρικά αρώματα. Ενδιαφέροντα cocktails, ενημερωμένη λίστα κρασιών, ψαγμένες soul, jazz και funk μουσικές. Συνολικά, το Μουσών είναι ένα άρτιο bar restaurant που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό όλες τις ώρες της ημέρας! Από το πρωί για τους λάτρεις των brunch, το μεσημέρι και το βράδυ για όσους αγαπούν την δημιουργική κουζίνα και τα προσεγμένα cocktails.

Τηλ. 22664444
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία

 

PULL A MANGO

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pull-A-Mango (@pull_a_mango)

Ένα all day café bar στη Στασικράτους, κάτω από το Βox Stasikratous club, που ήρθε για να ταράξει τα νερά. Στόχος του είναι να ζωντανέψει την περιοχή με τον εκπληκτικό του χώρο, αλλά και να συναρπάσει με τα ιδιαίτερα cocktail του. Είναι ένα στέκι που ενδείκνυται για να πιείτε από νωρίς το πρωί ποιοτικό καφέ, να συνεχίσετε με απογευματινό το ποτό σας και να απολαύσετε επιλογές φαγητού από ένα μενού διεθνούς κουζίνας.

Τηλ. 70088770
Στασικράτους 40, Λευκωσία

 

2033 WINE & COCKTAIL BAR

Wine & cocktail bar, με ατμόσφαιρα και στυλ. Πετυχημένα κλασικά και signature κοκτέιλ που ανεβαίνουν κλίμακες, διαλεγμένη αλλά περιορισμένη κάρτα κρασιών με ετικέτες από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Νέο Κόσμο, ποτά στη μπάρα και για τσιμπολόγημα mini burger, πίτσα, nachos, spring rolls και platters με τυριά-εποχιακά φρούτα. Συχνά με ικανούς DJs που κάνουν κατάσταση.

Τηλ. 96214105
Ηλία Παπακυριακού 32, Έγκωμη, Λευκωσία