ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13 Ιδέες για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη είναι εδώ και το Wiz σας εύχεται καλό μήνα με τις καλύτερες προτάσεις για έξοδο. 

Πάνος Καλίδης στο Stage Live

Ο διάσημος τραγουδιστής έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό σε μια άκρως ανεβαστική βραδιά στο Stage Live στην Λάρνακα.

Ο Πάνος Καλίδης έρχεται να τα κανει όλα…«Ανάστα» με τις ξεσηκωτικές επιτυχίες του σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική!

Info
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Stage Live, 22.00
Κωνσταντίνου Καλογερά 135, Λάρνακα
Eισιτήρια €20 (Κρατήσεις από 4 άτομα και πάνω).
Κρατήσεις στο 977 37897

Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα σ'ενα μοναδικό party 80s-90s στη Λευκωσία

Κώστας Μπίγαλης.. Πωλίνα.. Το λατρεμένο ντουέτο.. που πρώτοι καθιέρωσαν εδώ και μια δεκαετία την απόλυτη 80s-90s αναβίωση, με αμέτρητα sold out και ..ιστορικές βραδιές, έρχονται με ανοιξιάτικη ανεβασμένη διάθεση, λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια και τη μοναδική αληλεπίδραση τους με το κοινό, που πάντα στο τέλος δεν τους αφήνει να κατέβουν από τη σκηνή !

Ετοιμαστείτε… για… «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες» «Μελισσούλα» «Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Ροζ Μπικίνι» «Ρίνα Κατερίνα» «Πους Απς» «Με την πρώτη ματιά» «Μπιρίμπα «Η κόρη του περιπτερά» «Ράδιο αγάπη μου» «Γειτόνισα» «Κυκλοφόρησε» και πολλά μα πολλά άλλα για δυο βραδιές που θα αργήσουν να ξημερώσουν…

ALL NIGHT DJ SET με όλα τα 80s και 90s Super Hits!

dj_anagiotos

Info
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
50s Resto Bar, 21.00
Aσκληπιού 35 Λευκωσία
Κρατήσεις 97675050

Σταμάτης Γονίδης στο Opus Events Venue

Ένας σπουδαίος εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, κατεβαίνει στην Κύπρο τον Απρίλιο για ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση και αγαπημένες επιτυχίες.

Το Σάββατο 1η Απριλίου ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται στο νησί μας για μία μοναδική εμφάνιση στο στο Opus Events Venue στη Λεμεσό, για μία βραδιά γεμάτη όμορφα τραγούδια, όπως «Γυναίκα είναι», «Έχω πετάξει μαζί σου», «Δικιά μου είναι η ζωή», «Όλα σ'αγαπάνε» και άλλα πολλά.

Ιnfo
Σάββατο 1 Απριλίου 2023
Opus Events Venue
Ελευθερίας 132 Λεμεσός
Κρατήσεις 7000 0087

Onirama στο Notes Live

Οι Notes Live, η μουσική σκηνή που κάθε μήνα γίνεται σημείο συνάντησης για τη νυχτερινή μας διασκέδαση, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, γιορτάζει την άνοιξη με ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα.

Οι Onirama έρχονται στην Κύπρο με μια βαλίτσα γεμάτη παλιές και νέες επιτυχίες που ξέρουμε και αγαπάμε, για τρεις εκρηκτικές συναυλίες.

Γκεστ DJ ο Simos V.

Ιnfo
Σάββατο 1 Απριλίου 2023
Nοtes Live
Λεμεσός
Κρατήσεις 25344344

Ρεμπέτικη Φατριάς στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη

Η “Ρεμπέτικη ΦαΤριάς” σε συνεργασία με το δεξιοτέχνη βιολιστή Κυριάκο Γκουβέντα
διοργανώνουν “Ρεμπέτικο Γλέντι”

Με ρεπερτόριο από αγαπημένα τραγούδια ρεμπέτικα και τραγουδια από τα νησιά, η Ρεμπέτικη Κομπανία «ΦαΤριάς» σε συνεργασία με τον δεξιοτέχνη βιολιστή Κυριάκο Γκουβέντα μας καλούν σε Ρεμπέτικο Γλέντι.

Πιστή στη μουσική της πορεία η ‘κομπανία’ αλλά και στην προσπάθειά της να υπηρετεί την ακρόαση, το στοχασμό και το γλέντι, με μεγάλο φάσμα ρεπερτορίου, με μουσικό και δεξιοτεχνικό ύφος και παρέα με καταξιωμένους συνεργάτες και φιλοξενούμενους τους, τα παιδιά της «ΦαΤριάς» υπόσχονται μια υπέροχη αξέχαστη βραδιά γεμάτη γλέντι.

Μουσικοί επί σκηνής:
Κυριάκος Γκουβέντας - Βιολί
Άννα Μοσφίλη – Φωνή, Κρουστά
Μάριος Γεωργίου – Μπουζούκι, Μπάντζο
Μιχάλης Χειρίδης – Κιθάρα, Φωνή

Info
Σάββατο 1 Απριλιου 2023
Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη, 21.30
Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, παλιά Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προκράτηση 22664697
Προπώληση Εισιτηρίων Tickethour.com

ΘΕΑΤΡΟ

«Μύγα τσε τσε» στο Πάνθεον

Οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ξέρουν τη «δομή της παρεξήγησης» επί σκηνής πολύ καλά. Ξέρουν επίσης να μιλάνε στον Έλληνα θεατή, σαν μέλος της οικογένειάς τους, σαν να μεγαλώσαμε όλοι μαζί και θέλουμε να ξεκαρδιστούμε με την κατάντια μας – γιατί αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό.

Στην αριστοτεχνική τους διασκευή της γαλλικής φαρσοκωμωδίας που μετονόμασαν «Μύγα Τσε Τσε», οι Παριζιάνοι πρωταγωνιστές μεταφέρονται στο Κολωνάκι του 1960, και η παράστασή τους έπαιζε για χρόνια στην Αθήνα. Αυτή την Άνοιξη η Alpha Square θα μας χαρίσει την κωμωδία αυτή, με την ίδια ομάδα που πρόσφατα οι θεατές αγάπησαν στην τρελή παράσταση «Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα». Μαζί με τους Αποστολίδη, Αραούζο, Βρόντη, Δρακόπουλο, Κωνσταντίνου, Μιλτιάδους και Χαριδήμου προσθέτουμε τις Έρικα Μπεγέτη και Αφροδίτη Κλεοβούλου για το απόλυτο πάρτι παρεξήγησης!

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 31 Μαρτίου - Kυριακή 2 Απριλίου 2023
Πάνθεον, 20.30 Kυρ. 18.30
Διαγόρου 29, Λευκωσία
Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€15
Προπώληση Tickethour.com

«Το σώσε» στο Θέατρο Διόνυσος

Το Θέατρο «Διόνυσος», ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του που είναι η κωμωδία “Το Σώσε” του Μάικλ Φρέιν, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου. Η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «Διόνυσος» στις 22 Μαρτίου 2023, 8.30 μ.μ.

Το έργο που ανάγκασε τους λεξικογράφους της γης να πάρουν ξανά τα μολύβια τους και να γράψουν από την αρχή τι σημαίνει η λέξη κωμωδία , ανεβαίνει στην Κύπρο από ένα θίασο έτοιμο για όλα. Μια παράσταση, μέσα σε μια παράσταση. Ένα έργο που αφήνει τους θεατές να δουν από την κλειδαρότρυπα, το χρωματιστό χάος, πίσω από τα σκηνικά και τα λαμπερά φώτα.

Τετάρτη απόγευμα, σε ένα σπίτι χτυπάει μανιωδώς το τηλέφωνο. Οι ιδιοκτήτες λείπουν στο εξωτερικό. Τους κυνηγάει η εφορία. Η οικονόμος είναι παρούσα. Προσπαθεί να δει την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση. Και να φάει ένα πιάτο σαρδέλες. Δεν θα προλάβει. Ένας μεσίτης έρχεται να δείξει το σπίτι σε έναν Άραβα πετρελαιά. Κουβαλάει μαζί του την γκόμενα του. Η οποία είναι κόρη ενός διαρρήκτη. Που θα καταφτάσει και θα κλέψει ακόμη και τα φλοτέρ από την τουαλέτα. Οι ιδιοκτήτες θα έρθουν απροειδοποίητα. Αυτές οι σαρδέλες, δεν θα φαγωθούν ποτέ.

Info
Παρασκευή 31 Μαρτίου -Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Θέατρο Διόνυσος, 20.30, Κυρ. 18.30
Διαγόρου 29 Λευκωσία
Εισιτήρια €15/€12
Προπώληση www.soldoutticketbox.com
Πληροφορίες: 22818999 & 99621845

«Ο Γάμος» στο Wherehaus 612

Η Θεατρική Ομάδα POINT TO παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Μάριου Ποντίκα Ο ΓΑΜΟΣ σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κολοκοτρώνη, στο θέατρο Wherehaus 612 στη Λευκωσία.

Το έργο του Μάριου Ποντίκα Ο Γάμος αποτελεί ένα απο τα σπουδαιότερα κείμενα της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας. Είναι μια γροθιά στο στομάχι για οποιονδήποτε συντηρεί με αδιαφορία και ανοχή την κουλτούρα του βιασμού. Ο συγγραφέας αφαιρεί τα προσωπεία από την οικογένεια, την κοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη δικαιοσύνη, αφήνοντας εκτεθειμένα τα πραγματικά πρόσωπα που κρύβονται κάτω από τις μάσκες. Πρόσωπα τόσο άσχημα που είναι πολύ δύσκολο να τα κοιτάζεις.Το έργο πιο σύγχρονο από ποτέ, σκληρό με μια ωμή ειλικρίνεια, σκιαγραφεί τα πατριαρχικά πρότυπα και στερεότυπα και την κοινωνική σύμπλεξη του σεξισμού, του μισογυνισμού, της τοξικής αρρενωπότητας, που μετατοπίζουν το βάρος της ενοχής από το θύτη στο θύμα. Το θύμα εξευτελίζεται, στιγματίζεται, και εγκληματικοποίηται.
Υπόθεση: Η μικρότερη κόρη μιας φτωχής οικογένειας, η Αφέντρα βιάζεται. Η οικογένεια της, η συντηρητική κλειστή κοινωνία και η δικαιοσύνη, την καταδικάζουν σε νέους ανελέητους ψυχολογικούς και λεκτικούς βιασμούς που την οδηγούν στην αυτοκτονία για να γλυτώσει. Όταν αποτυγχάνει να πεθάνει την αναγκάζουν να παντρευτεί τον βιαστή της για να ξεπλύνει την ντροπή.

Info
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Wherehaus612, 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλλουριώτισσα
Κρατήσεις 99122552, 96160400

«Red Peter Από τον πίθηκο στον Άνθρωπο» στο Σατιρικό

Μια παράσταση βαριετέ με καυστική σάτιρα από το θέατρο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

Καυστική σάτιρα και κριτική για την πορεία και την εξέλιξη του ανθρώπου, σε μια ελεύθερη διασκευή των κειμένων του Φραντς Κάφκα, σε μια παράσταση βαριετέ κόντρα στις κλισέ αναπαραστάσεις του διάσημου πίθηκου Red Peter από τον Νεοκλή Νεοκλέους και το θέατρο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.

Η παράσταση βασίζεται στα εμβληματικά διηγήματα του Τσέχου συγγραφέα «Αναφορά σε μια Ακαδημία», « Η Κρίση» και «Η Μεταμόρφωση» . Η θεατρική διασκευή του Νεοκλή Νεοκλέους ακολουθεί τη δομή του ενός από τα τρία διηγήματα του Φραντς Κάφκα, το «Αναφορά σε μια ακαδημία», όπου καταγράφεται η διαδρομή μετάλλαξης ενός πιθήκου σε άνθρωπο. Τον χαρακτήρα θα υποδυθούν δύο ηθοποιοί - ένας ελληνόφωνος και ένας τουρκόφωνος Κύπριος - δημιουργώντας την αίσθηση του «ΟΛΟΥ» αφού ως πολίτες της Κύπρου βιώνουμε εν πολλοίς τα ίδια αδιέξοδα, αξιοποιώντας τον συμβολικό τρόπο και ύφος γραφής των διηγημάτων του Φραντς Κάφκα.

Info
Πρεμιέρα Σάββατο 1 –Kυριακή 2 Απριλίου 2023
Σατιρικό Θέατρο, 20.00 (Κυρ. 19.00)
Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά
Προπώληση Εισιτηρίων Soldouttickets & Καταστήματα Stephanis
Κρατήσεις 99 25 1331

ΠΑΙΔΙ

«Το τερατάκι της Ιωάννας» στο Μελίνα Μερκούρη

Η ιστορία μας έχει ως κύριο άξονα τους φόβους το παιδιών και πως μπορούμε να τους αποδεχτούμε και να τους ξεπεράσουμε.
Το τερατάκι κρύβεται στην ντουλάπα της Ιωάννας αλλά κανείς δεν την πιστεύει εκτός από την γιαγιά της που την βοηθά να συμφιλιωθεί μαζί του.
Τι γίνεται όμως όταν το τερατάκι πρέπει να φύγει;

Ιnfo
Σάββατο 1- Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Μελίνα Μερκούρη, 13.30 (Κυρ. 11.30 & 15.30)
Πύλη Αμμοχώστου
Λεωφόρος Αθηνάς
Εισιτήρια €12
Προπώληση SoldOutTicketbox.com , καταστήματα Stephanis.
Πληροφορίες 96767041

"Ο Μάλο και ο θησαυρός του βυθού"

H Animagnet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την θεατρική παράσταση “Ο Μάλο και ο θησαυρός του βυθού”. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
O Mάλο είναι ένα αφελές, αριστοκρατικό ψάρι, που ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος βασιλιάς του βυθού. Μια μέρα η ζωή του θα αλλάξει όταν εγκλωβίζεται σε ένα πλαστικό σκουπίδι και ο βασιλιάς τον διώχνει από το βασίλειο των αριστοκρατικών ψαριών. Μέσα από το δικό του ταξίδι ως κοινό ψάρι, ο Μάλο θα μάθει για την ρύπανση των ωκεανών, τι πάει να πει πραγματική φιλία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και τι κάνει έναν βασιλιά σπουδαίο.
Μια φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη τραγούδι και μαγεία. Μια εμπειρία που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο FunRaising Charity Foundation

Info
Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Παττίχειο Λεμεσού, 12.00 & 15.00
Εισιτήρια Soldouttickebox

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ

Βραδιά Επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Kαφενείο Λεωφορείο

Εκδήλωση Επιτραπέζιων Παιχνιδιών για Ενήλικες από την Imagination Gaming Cyprus κάθε Παρασκευή στο Καφενείο το Λεωφορείο, στη Λευκωσία

Αυτή την Παρασκευή, όπως κάθε Παρασκευή από τις 18:00 ως αργά το βράδυ, η Imagination Gaming Cyprus σε συνεργασία με το Καφενείο το Λεωφορείο, διοργανώνουν μια πολύ διασκεδαστική βραδιά για ενήλικες με δεκάδες επιτραπέζια παιχνίδια.
Σε ένα χαλαρό και όμορφο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να παίξουν με φίλους ή ακόμα και με αγνώστους, επιτραπέζια παιχνίδια όλων των κατηγοριών, όπως party games, παιχνίδια στρατηγικής, συνεργατικά, eurogames και πολλά άλλα.
Η ομάδα της Imagination Gaming Cyprus βρίσκεται εκεί για να εξηγεί τους κανόνες και να βοηθά τους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από το 2016 η Imagination Gaming Cyprus, η οποία αποτελείται από νέους ανθρώπους και καταρτισμένους εκπαιδευτές, δραστηριοποιείται στην εκμάθηση επιτραπέζιων παιχνιδιών νέας γενιάς σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες και στη διάδοση των πλεονεκτημάτων τους.

Info
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Καφενείο Λεωφορείο, 18.00
Πλ. Δημαρχείας 26, 1016, Παλιά Λευκωσία
Εισιτήριο: €3
Κρατήσεις 97748177

CINEMA

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα.

Σκηνοθεσία John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Πρωταγωνιστούν Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page

K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 16.45, 19.30, 22.15 σ/κ 14.00
K Cineplex (Λευκωσία) 16.45, 19.30, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 16.45, 19.30, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.30, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 16.45, 19.30, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 17.00, 19.40, 22.15 σ/κ 14.30, 17.30, 19.35, 22.15
RIO (Λεμεσός) 19.30, 22.00 σ/κ επίσης 17.10