ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15+1 Ιδέες για ένα αξέχαστο τριήμερο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Φεστιβάλ, συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παράστάσεις! Το Wiz σας προτείνει ιδέες για έξοδο που θα κάνουν το τριήμερο του κατακλυσμού αξέχαστο.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Music through the Ages στο Μεσαιωνικό Κάστρο Κολοσσίου

H Tatiana Stupak παρουσιάζει το open-air κονσέρτο "Music through the Ages". Το πρωτότυπο κονσέρτο θα παρουσιαστεί στον ειδικά διαμορφωμένο (εξωτερικό) χώρο στο Μεσαιωνικό Κάστρο Κολοσσίου. H εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 και 30 το απόγευμα με δεξίωση και στις 7 και 30 θα ακολουθήσει το κονσέρτο.

Παρασκευή 10/6 Μεσαιωνικό Κάστρο Κολοσσίου, 18.30 Πληροφορίες 99 575074 / 99 140240 Προπώληση εισιτηρίων Tickethour

Pianofest 2 στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου

Το LMS παρουσιάζει την 2η έκδοση PIANOFEST στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου και φιλοξενεί τέσσερις δεξιοτέχνες Κύπριους πιανίστες: τον Χρίστο Γιάλλουρο, τον Ανδρέα Ιωαννίδη, τον Γιώργο Μαννούρη και τον Νικόλα Κωσταντίνου. Το LMS και οι τέσσερις διακεκριμένοι πιανίστες του PIANOFEST2, αντιστέκονται σθεναρά σε κάθε μορφή διαχωρισμού και αποξένωσης και επιμένουν στην προώθηση διαχρονικών αξιών, στοχεύοντας σε μια καλύτερη, ειρηνικότερη πραγματικότητα, όπου οι άνθρωποι δύνανται να ευδοκιμούν αρμονικά.

Παρασκευή 10/6 Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20.00 Εισιτήρια www.soldoutticketbox.com Καταστήματα Stephanis

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κούριο

Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης και προσφοράς του διοργανώνει συναυλία με τους σπουδαίους καλλιτέχνες Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Χατζηγιάννη στον μαγευτικό χώρο του Αρχαίου Θέατρου Κουρίου στην Επισκοπή Λεμεσού.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στον Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “Μοναδικά Χαμόγελα”

Παρασκευή 10/6 Aρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20.30 Πληροφορίες : 99469166 Προπώληση Tickethour.com

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα Λύμπια, στο Θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου, εκεί που πέρσι έλαβαν χώρα μερικές από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές συναυλίες.

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα, τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν, και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως, πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη.

Παρασκευή 10/6 Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 21.00 Προπώληση soldoutticketbox.com Πληροφορίες 99810011

Πέγκυ Ζήνα στο Νotes Live

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Λίγο πριν καλοκαιριάσει η μοναδική Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στις Notes Live στην Λεμεσό για τέσσερις εβδομάδες.

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας.

Σάββατο 11-Κυριακή 12/6  Notes Live Λεμεσός, 23.00 Πληροφορίες 25344344

Κωνσταντίνος Αργυρός στην Πάφο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στην Πάφο για μια μοναδική βραδιά διασκέδασης. Συγκεκριμένα την παραμονή του κατακλυσμού θα βρίσκεται στο πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort, στην Πέγεια! Ο νεαρός καλλιτέχνης θα διασκεδάσει με τις επιτυχίες του τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα του το ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort το οποίο αναμένεται να αρχίσει και επίσημα τη λειτουργία του στις 10 Ιουνίου, για το τετραήμερο του Κατακλυσμού ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων, αποκλειστικά για τους ενοίκους του θερέτρου και φυσικά όσους θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.

Κυριακή 12/6 Cap St Georges Hotel & Resort, 22.00  Πέγεια Πάφος Κρατήσεις 26000000

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Αγία Νάπα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χαρίζουν στο κοινό μια μοναδική βραδιά στο πλαίσιο των εορτασμών του Κατακλυσμού στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας.

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική.

Κυριακή 12/6  Λιμανάκι Αγίας Νάπας, 21.00 Αγ. Νάπα

Σάκης Ρουβάς στον Πρωταρά

Ο Έλληνας σταρ θα τραγουδήσει στην πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay στον Πρωταρά. Ο κορυφαίος Έλληνας Σταρ Σάκης Ρουβάς μαζί με το Δήμο Παραλιμνίου διοργανώνει τη συναυλία για την Κυριακή του Κατακλυσμού 2022 στον Πρωταρά. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον μεγάλο χώρο στάθμευσης της παραλίας Fig Tree Bay στον Πρωταρά και ο ερμηνευτής με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε ένα φαντασμαγορικό live performance

Κυριακή 12/6  Fig Tree Bay, 21.00 Πρωταράς Είσοδος Ελεύθερη.

Γιώργος Σαμπάνης στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στο Ammos.

Πρόκειται για μια από τις πιο προσεγμένες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι αξιόλογος τραγουδιστής, αλλά και σπουδαίος συνθέτης, έχοντας γράψει την μουσική τραγουδιών, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για άλλους μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενας Παπαρίζου, ο Πάνος Κιάμος, η Καίτη Γαρμπή, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και αρκετοί ακόμα.

Κυριακή 12/6 Δημ. Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00 Εισιτήρια €25/€30 Προπώληση tickethour.com

ΘΕΑΤΡΟ

«Μαύρη Γαλότσα» στο Μαρκίδειο Παφου

Η μπίρα ΚΕΟ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την κωμωδία του καλοκαιριού.Μία κωμωδία σχέσεων γεμάτη γέλιο και συγκίνηση. Η Τρυφερότητα, η καθημερινή τριβή και οι προβληματισμοί που χαρακτηρίζουν τις αληθινές σχέσεις δίνουν το παρόν τους και ξεδιπλώνονται.

Ένα ζευγάρι καθημερινό. Ένα ζευγάρι που ακροβατεί μεταξύ απόλυτης αγάπης και έρωτα από τη μία και αντικειμενικών προβλημάτων από την άλλη. Εφτά χρόνια αναμονής για την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Εφτά χρόνια «θα» και «θα».. Πώς είναι όταν εστιάζει κανείς μόνο στα δικά του προβλήματα; Σε ένα σπίτι δεν βρίσκονται δύο κόσμοι μονάχα. Κάθε άνθρωπος σέρνει και την οικογένεια του μες στη σχέση του, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Ζήλιες, ασυνεννοησίες και ό,τι άλλο έχει «κληρονομήσει» ο Λευτέρης από την οικογένεια του το φέρνει στη σχέση του με την Αλκυόνη. Με κορυφαία κυριολεκτική προσθήκη στη σχέση τους , που παίρνει σάρκα και οστά…. Τη μαμά του! Μία πεθερά που φαινομενικά έρχεται απρόσκλητη για δικούς της λόγους στο σπίτι του γιου της…αλλά είναι αυτή η αλήθεια;

Παρασκευή 10/6 Μαρκίδειο Θέατρο, 20.30 Εισιτήρια €25 Προπώληση Tickethour, ACS

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Παττίχειο Λάρνακας και στο Κουριο

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.

Πέμπτη 9 - Παρασκευή 10/6 Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου, 21.00  Eισιτήρια €15 Πληροφορίες 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

Δευτέρα 13 - Τετάρτη 15/6 Κούριο, 21.00 Αρχιεπισκοπή Λεμεσός Eισιτήρια €15 Πληροφορίες 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

«Άγγελε μου» στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή

Το θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου, τον συγκλονιστικό μονόλογο «Άγγελε μου» του Χένρι Νέιλορ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, με την Μυρσίνη Χριστοδούλου επί σκηνής στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή!

Σάββατο 11- Κυριακή 12/6 Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, 21.00 Προπώληση Soldouttickebox Kαταστήματα Stephanis

ΧΟΡΟΣ

Q&A- Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού στο Ριάλτο

Το έργο Q&A, κάτι ανάμεσα σε talk show και κυριακάτικη εξομολόγηση, αποκαλύπτει ενδόμυχες στιγμές από τις ζωές των χορευτών και δημιουργεί μία συμμετοχική, παρά παραδοσιακή περφόρμανς διάρκειας 50 λεπτών. Στην αρχή της παράστασης, διανέμεται στο κοινό γραπτώς μία σειρά από ερωτήσεις. Μετά την παράσταση, το κοινό καλείται να παραμείνει στην αίθουσα και να συνεχίσει τη συζήτηση.

Παρασκευή 10/6 Θέατρο Ριάλτο, 20.30  E-ticket: www.rialto.com.cy , Rialto App Tαμείο: 77777745

«Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία» στο Παττίχειο Λεμεσού

Η Αυτοκρατορική Ρωσική Ακαδημία - Imperial Russian Academy, γιορτάζει 24 χρόνια αριστείας και σας προσκαλεί σε ένα φαντασμαγορικό σόου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Αριστουργηματικά μπαλέτα, διάσημες κλασικές συνθέσεις και σύγχρονες χορογραφίες αναμένεται να πλημμυρίσουν τη σκηνή του Παττιχείου Θεάτρου, ταξιδεύοντας το κοινό στον κόσμο των τεχνών, από τα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας μέχρι τον 21ο αιώνα.

Παρασκευή 10/6 Παττίχειο Λεμεσού, 19.30Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός Πληροφορίες 25377277 www.pattihio.com.cy 

STAND UP COMEDY

Stand-up Comedy στο Billy Jo Sports House

Πέντε σπουδαίοι Κύπριοι κωμικοί στο stand up premiere του αγαπημένου μαγαζιού της Λεμεσού.

Οι ταλαντούχοι Christal Christofi, Μάικ Γερολέμου, Ζαχαρίας Ζαννέττου, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης, θα κάνουν ο καθένας το κομμάτι τους, προσφέροντας γέλιο, την ώρα που ο resident DJ του μαγαζιού, DJ Sosis θα παίζει τις ωραίες μουσικές του.

Μέχρι τις 21.00 θα προσφέρεται το ολοκαίνουργιο μενού του μαγαζιού, ενώ μετά τις 21.00 θα μπορείτε να παραγγείλετε από ένα μενού που θα προσφέρεται ειδικά για το event.

Παρασκευή 10/6 Billy Jo Sports House, 21.00 Πληροφορίες 70087030

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Γιορτή του Κερασιού 2022 στην Πλατεία του Κάμπου

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Κύπρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάμπου σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Πάρκου Sakura (Ιαπωνικών κερασιών) που θα γίνουν στον Κάμπο στο πλαίσιο των εορτασμών της 60ης επετείου της εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ιαπωνίας.

Εγκαίνια Σάββατο 11- Κυριακή 12/6 Πλατεία Κάμπου, 14.30 Είσοδος Ελεύθερη