ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15+1 ιδιαίτεροι χώροι για ποτό μέχρι αργά

WIZ TEAM

Τα cocktail bars αποτελούν πλέον το απόλυτο trend, καθώς οι τάσεις στην διασκέδαση της πόλης έχουν αλλάξει για καλά τα τελευταία χρόνια. Αν θέλετε να τα πιείτε από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ ακούγοντας ωραίες μουσικές σε μπαρ με όμορφα vibes τότε κοιτάξτε τις πιο κάτω διευθύνσεις που είναι οι καταλληλότερες να σε βάλουν σε αυτό το mode.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΓΡΑΝΑΖΙ

ΤΗΛ.22681660
Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία
Σε ένα παλιό νεοκλασικό με hand made αισθητική και κουλαριστή εσωτερική αυλή. Παρεΐστικο, νεαρόκοσμος με χαλαρή διάθεση, ωραία κοκτέιλ και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Μια διαφορετική πρόταση στους Αγίους Ομολογητές, με ενδιαφέρουσες μουσικές συχνά από guest DJs, είναι από τα μέρη που θέλεις να ξαναπάς. 

ΠΑΛΑΙΑ ΠΙΝΕΖΑ


ΤΗΛ.70001991
Μάνης 14, παλιά Λευκωσία
Στην πράσινη γραμμή, σ’ ένα παλιό σιδηρουργείο. Μικρό και ζεστό bar, με πολυσυλλεκτικό κοινό, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, άφθονο booze και καλή μουσική. Προσεγμένα cocktails με ιδιαίτερα ονόματα και φιλικές τιμές. ΔΕΥ-ΚΥΡ 19.00-02.00

ZONKEY


ΤΗΛ.99889015
Eυαγόρου 31 Λευκωσία
Εναλλακτικό, μικρό και ζεστό bar, με πολυσυλλεκτικό κοινό, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, άφθονο booze και καλή μουσική. Προσεγμένα signature cocktails, πιατέλες με τυριά και φρούτα και finger food. TET.-ΣΑΒ. 18.00-02.00

7 MONKEY'S


ΤΗΛ.99080884
Λεωφόρος Ευαγόρου 7Α, Λευκωσία
Ένας ωραίος φρέσκος χώρος, με ατμόσφαιρα άκρως παρεΐστικη και ευχάριστη, που προσελκύει αρκετό νεαρόκοσμο. Από τα πρώτα exotica bar της πόλης, το Seven monkeys μας ταξιδεύει στη Αβάνα μέσα από το φιλόξενο περιβάλλον του και τα εξωτικά κοκτέιλ του. Με εξωτικές tribal λεπτομέρειες, πίνακες και διακοσμητικά φυτά, προσφέρει ωραία εξωτικά κοκτέιλ με τα περισσότερα να έχουν βάση ρούμι και gin. Ο χώρος αποτελεί έμπνευση αλλά και δημιουργία τον ιδιοκτήτων του, οι οποίοι σκηνοθέτησαν μια άκρως καινοτόμα φιλοσοφία. Τα ποτό σας σε λογικές τιμές τοποθετείται σε 185 διαφορετικά tiki ποτήρια ενώ το μενού διαθέτει 4 διαφορετικά είδη πίτσας. Η party διάθεση στα βασικά χαρακτηριστικά της ατμόσφαιράς, με μουσικές από funky soul, disco και pop. 

SEDICI ITALIAN BAR


ΤΗΛ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Χώρος με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της πόλης. Κοσμοπολίτικο στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ. Ωραία, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, διαλεγμένα κρασιά που συνδυάζονται με νόστιμα μικρά πιατάκια to share, ενδιαφέροντα τυριά και αλλαντικά όλα ιταλικά, πίτσα και platters. Φεύγοντας σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψεις.

THAT'S Y


ΤΗΛ.96337226
Ευαγόρου 29, Λευκωσία
Φροντισμένο all day με μεγάλη μπάρα, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ, έγινε γρήγορα στέκι. Τον Ιούλιο έκλεισε τα πρώτα του γενέθλια και το γιόρτασε με πάρτι. Αυτή την περίοδο ανοικτό από το απόγευμα με τραπεζάκια έξω στην αυλή για after work drinks, απεριτίφ, ιδιαίτερα signature κοκτέιλ συνδυασμένα με τσιμπιματάκια. Κεφάτες παρέες και χαλαρή διάθεση που σε κάνει να θέλεις να μείνεις όλο το βράδυ.

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΜΑΝΤΑΜ


ΤΗΛ.25364218
Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Μεγάλο τραπέζι στη μέση, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ωραία έπιπλα. Πολλά αλκοολούχα με έμφαση στα malt whiskey και ενημερωμένη λίστα κρασιών σε συνεργασία με τον σομελιέ Γιώργο Λουκάκη. Το καλό του χαρτί είναι τα cocktail από τον bartender Στέφανο Αθανασίου που αλλάζουν με την εποχή. Food μενού με τσιμπήματα από όλο τον κόσμο. Καλή εξυπηρέτηση και ενδιαφέρουσα μουσική με jazzy, soul και swing επιλογές. After work drinks από τις 18.00. ΔΕΥ-ΚΥΡ 17.00-02.00

MASON


ΤΗΛ.99287036
Ζιγκ Ζαγκ 10, Λεμεσός
Σε ένα παραδοσιακό σπίτι με εσωτερική αυλή στη παλιά πόλη . Ανοικτό από το μεσημέρι με καφέδες, σύντομα θα προσθέσει και διάφορα σνακ. Το βράδυ γίνεται πολυσύχναστο με ενδιαφέροντες θαμώνες, νεαρόκοσμο κυρίως, που προσθέτουν μια ξεχωριστή ζωντάνια, ενώ τα ποτά δίνουν και παίρνουν. Δυνατοί, local DJs καθορίζουν το μουσικό στίγμα με funky, house και deep-house και σε κάνουν να θέλεις να μείνεις όλη τη νύχτα. 

THE ROOFTOP BAR


ΤΗΛ.25899545
The Rooftop at Limassol Agora, Λεμεσός
Στην ειδυλλιακή ταράτσα της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού αποτελεί την ιδανική επιλογή για brunch, μεσημεριανό ή απογευματινό, αλλά και τον τέλειο προορισμό για βραδινές εξόδους με θέα την πλατεία Σαριπόλου στην καρδιά της παλιάς Λεμεσού. Γουστόζικη διακόσμηση, urban διάθεση, διακριτικός φωτισμός που αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πανέμορφα διατηρητέα κτίρια της περιοχής και ένα εντυπωσιακό open air bar συνθέτουν το μοναδικό και φιλόξενο σκηνικό που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Η επιλεγμένη lounge μουσική των in House DJ’s, αλλά και η αίσθηση Ανατολής που προκαλούν οι εξωτικές γεύσεις καπνού των ναργιλέδων, δημιουργούν τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

ZESTER


ΤΗΛ.99947997
Ελευθερίας 108, Λεμεσός
Η street και χαλαρή αισθητική του είναι αυτή που το καθιέρωσε στην περιοχή. Στέκι για μεγάλες παρέες με τραπεζάκια στη διπλανή στοά που διαμορφώθηκε σε ανθισμένη αυλή. Ευχάριστες μουσικές, ποικιλία από craft μπίρες ποτά και κοκτέιλ, ταιριάζουν ωραία τα βράδια όπου όλοι γίνονται μια παρέα. Σταθερός κόσμος και φοιτητές που εκτιμούν την ατμόσφαιρα.

ΛΑΡΝΑΚΑ

SPRITZERIA ERMOU


ΤΗΛ.99648667
Ερμού 106-108, στοά Κίζη, Λάρνακα
Funky all day στη στοά Κίζη, έκανε αίσθηση από την πρώτη μέρα. Με specialty καφέ και νόστιμα γλυκά από το πρωί, μοναδικά brunch τα σ/κ και εκπληκτικά κοκτέιλ που συζητιούνται, χωρίς ζάχαρη και σιρόπια. Ποικιλία από spritz, δημιουργικά gin tonic, επιλεγμένη κάρτα κρασιού με ετικέτες από τον κυπριακό αμπελώνα, μεγάλη επιλογή από μπίρες και νόστιμα bao buns με μεσογειακές γεύσεις και ένα άγγιγμα από την Ασία. Ωραία αγόρια και κορίτσια, καλή μουσική συχνά από guest DJs.

TROIS COCKTAIL BAR


ΤΗΛ.99899080
Watkins 6 Λάρνακα
Ατμοσφαιρική αυλή που βρίσκεται στα στενά σοκάκια της παλιάς Λάρνακας. Σε ένα περιποιημένο άνετο περιβάλλον, με πράσινες γωνίες, θα βρεθείτε και θα απολαύσετε δημιουργικά κοκτέιλ, signature και κλασικά, mocktails, μπίρες και κρασιά. Εκτός από τα κοκτέιλ, στο μενού θα βρείτε πιάτα to share από τη σύγχρονη κουζίνα.

OLD MARKET ST.


ΤΗΛ.94011011
Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα
Καλόγουστο tapas bar στην αναγεννημένη Λαϊκή Γειτονιά. Δημιουργικά μικρά πιατάκια, mini burgers, hot dog, έμφαση στα υλικά. Ενδιαφέρουσα wine list με ελληνικά κυρίως κρασιά, sangria, αρκετές μπίρες και θαυμάσια cocktails. The PopUp Brunch κάθε Κυριακή μέχρι τις 15.00. Τραπεζάκια στον privé πεζόδρομο. Ιδανικό για ποτό το βράδυ, με ωραίες μουσικές ενίοτε και live. 

ΠΑΦΟΣ

RUM & JAM


ΤΗΛ. 99453352
Αγοράς 6, Πάφος
Ατμοσφαιρικό μπαράκι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου. Στο νεανικό του περιβάλλον θα βρείτε στον εκτενή κατάλογό του, περισσότερες από 40 ετικέτες τζιν, 50 ρούμια από κάθε γωνιά του κόσμου, αρκετές ετικέτες σε ουίσκι και βότκα. Όλα τα παραπάνω φυσικά μπλέκονται άψογα σε ιδιαίτερες γεύσεις μέσα από τα εξαιρετικά signature cocktails που βγάζει η μπάρα.

ΟΥΡΑΝΟΣ ROOF BAR

ΤΗΛ.26885000
Ποσειδώνος 10, Παφος
Ένα υπέροχο roofbar που ανανέωσε την νυχτερινή ζωή της Πάφου ήρθε για να κάνει τη διαφορά και υπόσχεται υπέροχη θέα και δροσερά κοκτέιλ. Το μπαρ Ουρανός του ξενοδοχείου Annabelle διαθέτει μια ποικιλία υγιεινών επιλογών από φρέσκες σαλάτες και ψάρια. Για δείπνο προσφέρονται μικρά, λαχταριστά πιάτα, ιδανικά για να τα μοιραστείς με παρέα. Για του λάτρεις των fine drinking, οι έμπειροι μπάρμαν δημιουργούν ευφάνταστα κοκτέιλ, πρωτότυπα και αριστουργηματικά spirits, με βάση πάντα φρέσκα υλικά. Με διάφορες θεματικές μουσικές βραδιές με μελωδίες τις λατινικής Αμερικής, ελαφρολαϊκές βραδιές με guest εμφανίσεις ενώ τα Σάββατα αλλά και με jazz τραγούδια. 

BOULEVARD BISTRO


ΤΗΛ.26910871
Πλατεία Κένεντι, Πάφος
Σταθερή αξία στην πόλη, προσεγμένο με ρομαντική ατμόσφαιρα και δροσερό κήπο για τα καλοκαιρινά σας βράδια. Πολύ ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον διεθνή αμπελώνα και με έμφαση στις κυπριακές ετικέτες, αρκετές και στο ποτήρι. Μεσογειακά συνοδευτικά πιάτα, εκπληκτικό sushi, platters με τυριά και φρούτα, πολύ φιλικό προσωπικό με γνώση για το κρασί και λογικές τιμές. Αγαπά τις θεματικές βραδιές.