ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15 λόγοι που αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις μέσα

WIZ TEAM

Συναυλίες, Lives, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους! Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι γεμάτο λόγους για έξοδο!

MOYΣΙΚΗ

Γιώτα Νέγκα στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Μέσα στα πλαίσια των κοινωνικοπολιτιστικών του δραστηριοτήτων, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) διοργανώνει συναυλία με την τραγουδίστρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ και δύο Κύπριους τραγουδιστές, τα καθαρά έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Φιλανθρωπικό ΄Ιδρυμα ‘΄Ενα ΄Ονειρο Μια Ευχή’.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο συναυλιών της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού.

Ιnfo
Παρασκευή 07 Oκτωβρίου 2022
Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, 20.30
Λευκωσία
Eισιτήρια €10
Προπώληση Soldouttickets

Ο Κοντοβούρκης και οι φίλοι του στο Savino Live

Ο Μιχάλης Κοντοβούρκης και οι φίλοι του επιστρέφουν στη σκηνή του Savino Live, στη Λάρνακα, για μία νύχτα γεμάτη μουσική και χορό, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Η επταμελής μπάντα θα μας ταξιδέψει με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των Κοντοβούρκη και McCowan, καθώς και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και αγγλόφωνων κομματιών.

Το σχήμα αποτελούν οι Μιχάλης Κοντοβούρκης (κιθάρα, τζουράς και φωνή), Μάικ Νικολάου (κιθάρα), Νικόλας Φούρναρης (μπάσο), Στέφανος Ηλιόπουλος (ντραμς), Παναγιώτα Κοντοβούρκη (βιολί και φωνητικά), Μάικ Μιχαήλ (πλήκτρα), Duncan McCowan (μουσικά όργανα και φωνητικά).

Info
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
Savino live, 22.00
Watkins 1, Λάρνακα
Είσοδος €10 (€5 για μαθητές & ανέργους)
Ελάχιστη τιμή ανά άτομο €10
Πληροφορίες 99426011

Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο και το Λαϊκό Τραγούδι στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη

Η Ρεμπέτικη ΦαΤριάς παρέα με τους Νίκο Τατασόπουλο και Γιάννη Νιάρχο παρουσιάζοντας στη Λευκωσία ένα πρόγραμμα με όμορφα και αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Το αφιέρωμα εστιάζει στις δεκαετίες 30', 40' και 50'. Μερικοί από τους συνθέτες των οποίων θα ακουστούν κομμάτια είναι: Μάρκος Βαμβακάρης, Απόστολος Χατζηχρίστος, Κώστας Καρίπης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Βασίλης Τσιτσάνης, Μανώλης Χιώτης, Στέλιος Χρυσίνης, Σταύρος Τζουανάκος, Γιώργος Μητσάκης κ.ά.

Νίκος Τατασόπουλος: μπουζούκι
Γιάννης Νιάρχος: φωνή - κιθάρα
Άννα Μοσφίλη: φωνή - κρουστά
Μάριος Γεωργίου: μπαγλαμάς - φωνητικά

Info
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη, 21.30
Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, παλιά Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Πληροφορίες 22664697

ΘΕΑΤΡΟ

«Πικρία Χώρα» στο Σατιρικό

«…Ύστερα που τόσα χρόνια, ένα πράμα μόνο εκατάλαβα, πως αν υπάρχουν αθώοι, είμαστε εμείς. Μόνο εμείς.»

Στο οπισθόφυλλο της έκδοσης Πικρία χώρα (εκδόσεις Πατάκης 2019) της Κωνσταντίας Σωτηρίου, έργο στο οποίο απονεμήθηκε το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας (στην κατηγορία Διήγημα/ Νουβέλα) για το 2019, αναφέρονται τα εξής:
«Στην τελευταία της νύχτα στον κόσμο, καθώς παραδίδει το πνεύμα και ψυχορραγεί, η Σπασούλα συνοδεύεται στην άλλη όχθη από τις φίλες και γειτόνισσές της, που την συντρόφευαν σε όλη της τη ζωή. Μέσα από μύθους, παραμύθια και δοξασίες, μέσα από πικρές ιστορίες και αληθινά φαντάσματα που μόνο οι γυναίκες μπορούν να δουν και να διηγηθούν, ξεδιπλώνεται η ιστορία των μανάδων των αγνοουμένων της Κύπρου, η ματαίωση, η αναμονή, οι αλήθειες και τα ψέματα της ζωής.»

Το έργο ακολουθεί τους νόμους της δομής της αρχαίας τραγωδίας: επεισόδια και στάσιμα σε μια ακολουθία συστηματική, που εναλλάσσονται με εμβόλιμους μονολόγους, διωδίες ή τριωδίες. Μια ομάδα γυναικών αφηγείται ιστορίες, ξενυχτά την μελλούμενη νεκρή και ξετυλίγει το νήμα της μνήμης, της εμπειρίας, της γνώσης. Οι γυναίκες απαλύνουν την έξοδο, με αγάπη, με αγωνία ενίοτε, με τραγούδι κάποιαν άλλη στιγμή, με συστολή, με ζεστασιά, αγκαλιάζουν με φροντίδα, μεριμνούν για τα απαραίτητα, χαϊδεύουν με απλότητα και γενναιότητα τον θάνατο, την συνέχεια, κι εξορκίζουν το κακό. Βρίσκουν την χώρα τους, που είναι αυτή του πόνου, του τραύματος. Την πικρία χώρα τους. Μέσα σε αυτή την νύχτα θα δεθούν οι ιστορίες, θα συσφιχθούν τα δάκτυλα γύρω από άλλα χέρια και θα ξεφτίσει ο φόβος. Η ιστορία του τόπου μας θα αναβιώσει μέσα από τα χείλη τα γλυκά της μάνας, της γιαγιάς, των κοριτσιών, της αδερφής, της γειτόνισσας, των συγγενών γυναικών όλων μας. Και η αφήγηση θα είναι οικεία. Πάντα στην γλώσσα που μιλούμε εμείς.

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 7- Kυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Πάνω Σκηνή Σατιρικού, 20.00
Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €15 | €12
Προπώληση www.soldoutticketbox.com
Πληροφορίες 22312940 – 22421609

«Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη σε Λευκωσία και Λεμεσό

Το κλασικό έργο, διάσημο σε όλο τον κόσμο, ο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται στην Κύπρο μετά την πρώτη του εκτέλεση στο Νησί το 2005 από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονά του.

Ο λογοτεχνικός ήρωας του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη ζωντανεύει από τη χορωδία Brucknerchor από το Linz της Αυστρίας, την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Λεμεσού, τη Xορωδία Cantus Novus Femina και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη, σε μουσική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

Η πρώτη παγκόσμια εκτέλεση του έργου έγινε στις 6 Αυγούστου 1988, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ της Βερόνας για όπερα, μπαλέτο και συμφωνική μουσική.

Ιnfo
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.00
Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός
Εισιτήρια €12
Πληροφορίες 22411733
Προπώληση Tickethour

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00
Moυσείου 6 Λεμεσός
Εισιτήρια €12
Πληροφορίες 22411733
Προπώληση Tickethour

«1984» στον ΘΟΚ

Το άκρως προφητικό μυθιστόρημα 1984 του Τζορτζ Όργουελ, διασκευασμένο με τόλμη από τους Ρόμπερτ Άικι και Ντάνκαν Μακμίλαν, αποτελεί ένα σκληρό και ακραία αληθινό μανιφέστο κατά του ολοκληρωτισμού, ένα δυστοπικό αριστούργημα για την κατασκευή της πραγματικότητας, την παραχάραξη του παρελθόντος, τον έλεγχο και το πάγωμα της συνείδησης, το οποίο μας συγκλονίζει ακόμα και σήμερα, εβδομήντα δύο ολόκληρα χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε.

Ο κεντρικός ήρωας, Ουίνστον Σμιθ, ζει στον ζοφερό κόσμο της Ωκεανίας, προσπαθώντας με κάθε μέσο να διατηρήσει τη λογική του απέναντι στο ασφυκτικό καθεστώς παρακολούθησης του Μεγάλου Αδελφού, που έχει απαγορεύσει διά ροπάλου κάθε σκέψη. Σε αυτό το περιβάλλον ερωτεύεται την Τζούλια, ενώ δεν παύει να διαπράττει όλο και περισσότερα Εγκλήματα Σκέψης. Σκέφτεται, θυμάται, φαντάζεται, ελπίζει. Ελπίζει σε ένα μέλλον χωρίς τον Μεγάλο Αδελφό. Όμως οποιαδήποτε απόπειρα απόδρασης είναι μάταιη.

Info
Παρασκευή 7- Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Θέατρο ΘΟΚ, 20.30 (Κυρ. 18.00)
Νέα Σκηνή
Γρηγόρη Αυξεντίου 9, Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy 

«Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο Δημ. Θέατρο Λάρνακας

Επιστρέφει στη σκηνή η μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Η αξεπέραστη κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου δίνει δύο ακόμα παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’ και ακολουθούν παραστάσεις στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου και στο Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος Λάρνακας την.

Ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Λάρκου και οι συνεργάτες του, έχοντας ως σύμμαχό τους τις απίθανες καταστάσεις, το σπαρταριστό διάλογο και τον καταιγιστικό ρυθμό του έργου, ζωντανεύουν σκηνικά τις συνέπειες ενός αδικαιολόγητου εθίμου, προσφέροντας γέλιο και σατιρίζοντας ανθρώπινους τύπους και συμπεριφορές.

Μια παλιά οικογενειακή βεντέτα στοιχειώνει τις ζωές δύο απλών ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους: του Θωμά Μακρυκώστα και του Στέλιου Κοντογιώργη. Το μίσος αναζωπυρώνεται και οι δύο ήρωες δέχονται οικογενειακές πιέσεις για να αναλάβουν το χρέος της αντεκδίκησης. Διασταυρώνονται κατά τύχη σε ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα, κι έτσι η αόρατη διαμάχη γίνεται ορατή. Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από αυτό το ξέφρενο αλληλοκυνηγητό και να γράψουν στο χιόνι την παλιά έχθρα;

Info
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
Δημοτικό Θέατρο Γεώργιος Λυκούργος, 20.30
Λεωνίδα Κιουππή, Δημοτικός Κήπος, Λάρνακα
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

«Χορεύοντας στη Λουνάσα» στο Wherehaus 612

Η Θεατρική Ομάδα Persona εγκαινιάζει τη σεζόν 2022-2023 με το βραβευμένο με τρία θεατρικά βραβεία Tony αριστούργημα του Brian Friel «Χορεύοντας στη Λουνάσα», σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

Ιρλανδία, δεκαετία του ‘50. Ένας νεαρός άντρας, ο Μάικλ, επισκέπτεται το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη φανταστική πόλη του Μπάλιμπεγκ στο Ντόνεγκαλ. Εκεί, το μυαλό του ταξιδεύει πίσω, στο καλοκαίρι του 1936, όταν ο ίδιος ήταν μόλις επτά χρονών, και μεγάλωνε περιτριγυρισμένος από την ανύπαντρη μητέρα του και τις τέσσερις γεροντοκόρες θείες του με παντελή απουσία της αρσενικής παρουσίας, ανασύροντας μέσα από τη μνήμη του την αρχή του τέλους της οικογένειας και της θλιβερή διάλυσή της, λίγα χρόνια μετά. Το καλοκαίρι της αναπόλησής του σηματοδοτείται από τρία σημαντικά γεγονότα που αλλάζουν ξαφνικά τη ζωή της οικογένειας: την επιστροφή, στην οικογενειακή εστία, του ιεραπόστολου θείου Τζακ από την Ουγκάντα μετά από απουσία 25 χρόνων, την επίσκεψη του πατέρα του Μάικλ, ο οποίος έρχεται να αποχαιρετήσει τη μητέρα του παιδιού του, λίγο πριν την αναχώρησή του με τις Διεθνείς Ταξιαρχίες για την Ισπανία και την απόκτηση της πρώτης ραδιοφωνικής συσκευής από την οικογένεια, η οποία φέρνει πρωτόγνωρη ζωντάνια στο σπίτι.

Ιnfo
Παρασκευή 7 – Δευτέρα 10 Οκτώβρη 2022
Wherehaus 612, 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλλουριώτισσα – Λευκωσία
Εισιτήρια €15 / €12
Kρατήσεις 70000138
Προπώληση www.tickethour.com.cy  Καταστήματα ACS Courier

«Από πού ήρθα μαμά!» στο Θέατρο Σκάλα

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» εγκαινιάζει τη νέα θεατρική περίοδο 2022/2023 με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Σεμπαστιάν Τιερί «Από πού ήρθα μαμά!».

Το έργο: Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Παρίσι όπου ο ήρωας της ιστορίας μας Ζαν Λουί επιστρέφει από άλλη μια εξαντλητική ημέρα και βιώνει ένα παράξενο περιστατικό. Ανεβαίνει τους έξη ορόφους της πολυκατοικίας του και ανακαλύπτει ότι δεν κουράστηκε. Συνειδητοποιεί ότι ενώ αναπνέει και λειτουργεί κανονικά ο ίδιος δεν νοιώθει τους χτύπους της καρδιάς του – δεν έχει παλμούς, η καρδιά του σταμάτησε. Το πόρισμα αυτό καλείται να επιβεβαιώσει ο παιδικός του φίλος Αντουάν που επαγγέλλεται… κτηνίατρος. Ο Ζαν Λουί τρομοκρατημένος από αυτή την ανεξήγητη και τρελή κατάσταση αναζητά μια λύση δίχως να εμπλέξει τη μυημένη σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας γυναίκα του. Ενώ ετοιμάζονται ο Ζαν Λουί και ο Αντουάν να πάνε στο νοσοκομείο έρχεται η γυναίκα του Ζαν Λουί που βρίσκει σαν λύση τον γκουρού της Μαραμπού, ένα μαύρο γιατρό υποστηρικτή ενός Αφρικανικού Θεού σύμφωνα με τον οποίο έχει 7 μέρες ζωής.

Info
Πρεμιέρα Σάββατο 8- Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Θέατρο Σκάλα, 20.30 (Κυρ. 18.30)
Λεωνίδα Κιούπη, Λάρνακα
Πληροφορίες 24652800, 99490102
Προπώληση tickethour.com.cy /ACS Courier

STAND UP COMEDY

«Νύχτες κωμωδίας» στη Μουσική Σκηνή Red

Το ανατρεπτικό stand up comedy show, επιστρέφει στο Red. για να αλλάξει τα Σάββατα μας στη Λευκωσία, με την υπογραφή της Χριστιάνας Αρτεμίου.

Μια ακομπλεξάριστη παρέα, απαλλαγμένη από στερεότυπα και “πρέπει”, διακωμωδεί άβολες στιγμές της καθημερινότητας, αυτοσαρκάζεται, κοροϊδεύει τις ατέλειες μας και με χιουμοριστική διάθεση μας προκαλεί να γελάσουμε μαζί της, μέχρι τελικής πτώσεως…

Αναγκαιότητα για γέλιο, χαλάρωση, σάτιρα, απομυθοποίηση και αυτοσαρκασμό!! Γιατί με όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε, δεν μας έμειναν και πολλές επιλογές. Είτε θα γελάσουμε, είτε θα τα “χάσουμε”…
Με τους Χριστιάνα Αρτεμίου, Ηλία Αντρέου, Μαρία Αντρέου, Παμπίνα Αριστείδου.

Ιnfo
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
Moυσική Σκηνή Red, 22.00
28ης Οκτωβρίου 4, Έγκωμη
Kρατήσεις: 70007255, 99059257

ΠΑΙΔΙ

«Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια» στο Θέατρο Μερκούρη

«Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια» ,το νέο παιδικό έργο, ένα πρωτότυπο παιδικό έργο, από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ήρθε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Μετά τις SOLD OUT παραστάσεις και την τεράστια επιτυχία που μας χάρησαν τα προηγούμενα άλλα έργα μας, επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά - πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε , με ακόμα ένα ολοκαίνουργιο παιδικό θεατρικό έργο.
Μια υπέροχη παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια παρέα με γατάκια και σκυλάκια…

Ένα μαγικό παραμύθι σε ιδέα – σενάριο και σκηνοθεσία του ηθοποιού Γιάννη Σπανού, με εμπειρία στο παιδικό θέατρο να μετράει δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια, με παραστάσεις παιδικών παραστάσεων!

Info
Σάββατο 8- Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, 15.00 (Κυρ. 10.30)
Πύλη Αμμοχώστου
Λεωφόρος Αθηνάς, Λευκωσία
Εισιτήρια €12/ €10
Κρατήσεις 96403029

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» στο Flea Theatre

Το Θέατρο Piccolo παρουσιάζει το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας».
Η παράσταση που μάγεψε μικρούς και μεγάλους επιστρέφει ανανεωμένη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μια ξεχωριστή παράσταση που συνδυάζει την τεχνική της life size κούκλας και των human puppets, ιδανική για μικρούς και μεγάλους θεατές.

«Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα. Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια».

Ο μικρός πρίγκιπας, μέσα από το ταξίδι του, μεταφέρει στα παιδιά ανεκτίμητα μηνύματα και ταυτόχρονα θυμίζει στους μεγάλους τι πραγματικά έχει ουσία στην ζωή.

Ιnfo
Σάββατο 8- Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Στο Flea Theatre, 15.30 (Κυρ.11.00)
Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί
Κρατήσεις 94409100

«Τετράδυμοι» στο Μασκαρίνι

Την παράσταση «ΤΕΤΡΑΔΥΜΟΙ» έχει επιλέξει για αυτή τη περίοδο, το θέατρο ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ. Μια διακευή του γνωστού παραμυθιού του Πάντσιο Πάντσεφ «Το παραμύθι για τους Τετράδυμους». διασκευασμένο από τον Πέτρο Κονόμου.
Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια όμορφη και ρομαντική ιστορία , που στόχο έχει να δείξει σε μικρούς και μεγάλους τη συναισθηματική και όχι την υλιστική αξία των πραγμάτων. Οι Τετράδυμοι είναι ίδιοι στην όψη, σαν τέσσερις σταγόνες νερό, μα ο χαρακτήρας τους είναι εντελώς διαφορετικός. Ξεκινούν λοιπόν ένα ταξίδι για να κερδίσουν το σεβασμό της μητέρας τους και να αποδείξουν πως μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους φτερά στη ζωή. Τεμπελιά, διασκέδαση, πονηριά, κλεψιά αλλά και αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση και πίστη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Τέσσερις όψεις του ίδιου νομίσματος, που λειτουργούν μέσα στην παράσταση, σαν μία μικρογραφία του κόσμου μας. Ποιoς τελικά θα καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό της μάνας του, αλλά και την καρδιά της Αγνής, που τους περιμένει να γυρίσουν υπομονετικά.

Info
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Θέατρο Μασκαρίνι, 10.30
Αθαλάσσης 4 Λατσιά
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 99485083, 22270420

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Dog’s Day Out Event στο Λούνα Παρκ Παπαφιλίπου στην Έγκωμη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

Το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας γιορτάζει τη σημαντική αυτή μέρα για τα ζώα, παρέα με τα παγωτά Παπαφιλίπου, το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Μια μέρα χαράς και διασκέδασης για τα παιδιά, αλλά και τους πιστούς μας φίλους, παρέα με τους Liotati Show.

Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο του event θα μπορούμε να μάθουμε για την υιοθεσία σκύλων, θα δίνεται δωρεάν παγωμένο επιδόρπιο Max & Frida για σκύλους, θα υπάρχουν προς πώληση διάφορα προϊόντα για εσάς και το κατοικίδιό σας από το Nicosia Dog Shelter, ενώ θα υπάρχουν και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Info
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
Λούνα Παρκ Παπαφιλίπου, 15.00-19.00
28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη
Πληροφορίες 96328080, 99520511

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

35o Φεστιβάλ Αγλαντζιάς

Ο Δήμος Αγλαντζιάς προσκαλεί το κοινό στο 35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ! Πέντε μοναδικές μέρες μουσικής και θεάτρου.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
Παιδική Παράσταση Βαγγέλη Ηλιόπουλου
«Ο Τριγωνοψαρούλης» από το Θέατρο Τσέπης
Πάρκο Σπύρος Κυπριανού
Ώρα Έναρξης 19.00

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
Κωμωδία Μιχάλη Πιτσιλλίδη «Ωσπολλάτε Αρκοντήναμεν»
Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς
Ώρα Έναρξης 20.15

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
Κωμωδία Κρυσταλλένης Παντελή «Τα τερτίπια της καρκιάς»
Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς
Ώρα Έναρξης 20.15

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Απόστολο Καλδάρα
Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς
Ώρα Έναρξης 20.15